Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010 για Windows Phone 7

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2636318 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Οι χρήστες μπορούν να λάβουν ο φορητός υπολογιστής-πελάτης του Lync 2010 για Windows Phone 7 σε ελεύθερη από το Marketplace Windows Phone. Οι χρήστες να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη για να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική Lync εάν έχουν ανατεθεί Lync ηλεκτρονική άδεια χρήσης. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αντιμετώπισης ορισμένων συνηθισμένων ζητημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010 για Windows Phone 7.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Εγκατάσταση της εφαρμογής

Ο φορητός υπολογιστής-πελάτης του Lync 2010 για Windows Phone 7 μπορείτε να λάβετε δωρεάν από το Marketplace Windows Phone. Οι χρήστες θα πρέπει να εγκαταστήσετε το app απευθείας με τη συσκευή τους και να χρησιμοποιείτε το ID χρήστη, για να εισέλθετε.

Όταν ένας χρήστης αντιμετωπίζει ζητήματα όταν κάνουν λήψη ή να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010, έχετε το χρήστη να αλλάξει τον τύπο σύνδεσης από 3G σε Wi-Fi ή Wi-Fi σε 3G. Στη συνέχεια, προσπαθήστε πάλι να κάνετε λήψη. Εάν ο χρήστης εξακολουθεί να δεν εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη, αυτά πρέπει να επικοινωνήσετε με τον φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ή Υποστήριξη στην αγορά των Windows.


Είσοδος απαιτήσεις για το Windows Phone 7

Όταν οι χρήστες να εισέλθετε στην εφαρμογή του Lync Mobile, οι πληροφορίες εισόδου που απαιτείται για τον έλεγχο ταυτότητας με επιτυχία εξαρτάται από τα ακόλουθα σενάρια:
 • Αν η διεύθυνση περιόδου λειτουργίας πρωτοκόλλου (INITIATION Protocol) ενός χρήστη είναι το ίδιο με το κύριο όνομα χρήστη του χρήστη (UPN)
 • Εάν οι χρήστες φιλοξενούνται σε έναν διακομιστή Lync εσωτερικής εγκατάστασης ή του Lync Online

Ο παρακάτω πίνακας περιγράφει τα πεδία εισόδου που απαιτούνται για τους χρήστες των Windows Phone 7.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Χρήστη που φιλοξενείται απόΔιεύθυνση SIP και UPNΑπαιτούμενα πεδία
Σε χώρους Lync διακομιστήΔιεύθυνση SIP και UPN είναι ίδιεςΕίσοδος διεύθυνση:Διεύθυνση SIP
Όνομα χρήστη: κενό
Κωδικός πρόσβασης: κωδικός πρόσβασης
Σε χώρους Lync διακομιστήΔιεύθυνση SIP και UPN διαφέρουνΕίσοδος διεύθυνση:Διεύθυνση SIP
Όνομα χρήστη:UPN ή τομέα\όνομα χρήστη
Κωδικός πρόσβασης: κωδικός πρόσβασης
Office 365Διεύθυνση SIP και UPN είναι ίδιεςΕίσοδος διεύθυνση:Διεύθυνση SIP
Όνομα χρήστη: κενό
Κωδικός πρόσβασης: κωδικός πρόσβασης
Office 365Διεύθυνση SIP και UPN διαφέρουνΕίσοδος διεύθυνση:Διεύθυνση SIP
Όνομα χρήστη:UPN
Κωδικός πρόσβασης: κωδικός πρόσβασης
Εάν το αυτόματο εντοπισμό για φορητούς υπολογιστές-πελάτες δεν έχει ρυθμιστεί, οι χρήστες έχουν για να εισαγάγετε τις ακόλουθες εντοπισμού εσωτερικές και εξωτερικές διευθύνσεις εκτός από τα πεδία που αναφέρονται στον πίνακα:
 • Εσωτερική εντοπισμού διεύθυνση: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
 • Εξωτερική εντοπισμού διεύθυνση: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
Σημείωση Εμφανίζονται τα πεδία διεύθυνση εισόδου και τον κωδικό πρόσβασης στην οθόνη εισόδου. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο όνομα χρήστη, τομέα, εντοπισμού εσωτερική διεύθυνσηκαι διεύθυνση εντοπισμού εξωτερικών πεδίων, επιλέξτε Ρυθμίσεις διακομιστή στην οθόνη εισόδου.


Αντιμετώπιση προβλημάτων με αυτόματη ανίχνευση

Ο φορητός υπολογιστής-πελάτης του Lync 2010 για Windows Phone 7 ψάχνει για διαφορετικές εγγραφές DNS από τον υπολογιστή-πελάτη Lync 2010. Για τη διαδικασία αυτόματου εντοπισμού για να ανακαλύψετε τη σωστή Lync ηλεκτρονική υπηρεσία, πρέπει να δημιουργηθεί μια εγγραφή CNAME που πληροί τα ακόλουθα κριτήρια, για τον τομέα της περιόδου λειτουργίας πρωτοκόλλου (INITIATION Protocol) που χρησιμοποιείται:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΨευδώνυμοΤομέαΤιμή
Lyncdiscover<domain></domain>
Παράδειγμα: Contoso.com
Webdir.Online.Lync.com
Για την αντιμετώπιση προβλημάτων, χρησιμοποιήστε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες μεθόδους, ανάλογα με την περίπτωσή σας:
 • Χρησιμοποιήστε την εντολή nslookup και ένα δημόσιο διακομιστή DNS για να καθορίσει αν η εγγραφή DNS CNAME έχει ρυθμιστεί σωστά.
 • Εάν ο χρήστης έχει την επιλογή, έχετε το χρήστη εναλλαγή Wi-Fi και 3G για να προσδιορίσετε αν το ζήτημα να στοχεύουν ένα είδος της σύνδεσης. Εάν η είσοδος εξακολουθεί να αποτυγχάνει σε σύνδεση δεδομένων 3G, παρόλο που οι εγγραφές CNAME DNS ρυθμίζονται, μπορεί να είναι ένα ζήτημα με τη σύνδεση της κινητής τηλεφωνίας υπηρεσίας παροχής δεδομένων.
 • Ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το διακομιστή. Μπορεί να είναι διαθέσιμες. Επίσης ελέγξτε την σύνδεση δικτύου, διεύθυνση εισόδου και διευθύνσεις διακομιστή.
  Αυτό το μήνυμα λάθους δηλώνει συνήθως μία από τις ακόλουθες συνθήκες:
  • Υπάρχει ένα θέμα αναζήτησης DNS.
  • Τις εγγραφές CNAME Αυτόματος εντοπισμός έχουν ρυθμιστεί σωστά ή δεν έχει ρυθμιστεί καθόλου.

 • Ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους, όταν ο χρήστης προσπαθήσει να εισέλθει στο:
  Δεν είναι δυνατό να εισέλθετε. Ελέγξτε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας και προσπαθήστε ξανά.
  Αυτό το μήνυμα λάθους που δηλώνει μία από τις ακόλουθες συνθήκες:
  • Ο φορητός υπολογιστής-πελάτης του Lync 2010 για Windows Phone 7 να ανακαλύψετε το σωστό διακομιστή Lync Online. Ωστόσο, δεν μπορεί να εντοπίσει τη διεύθυνση εισόδου που πληκτρολογήθηκε από το χρήστη.
  • Ο κωδικός πρόσβασης είναι εσφαλμένος.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης του διακομιστή μεσολάβησης

Ο φορητός υπολογιστής-πελάτης του Lync 2010 για Windows Phone 7 χρησιμοποιεί ενσωματωμένη διαδικασίες για να συνδεθεί Lync πάνω από τον έλεγχο ταυτότητας διακομιστών μεσολάβησης. Επομένως, εάν υπάρχουν προβλήματα κατά τη σύνδεση με την ηλεκτρονική Lync σε ένα εταιρικό δίκτυο Wi-Fi χρησιμοποιώντας μεσολάβησης, βεβαιωθείτε ότι ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Το τηλέφωνο να περιηγηθείτε σε άλλες εσωτερικές και εξωτερικές τοποθεσίες Web.
 • Εισάγονται τα σωστά πιστοποιητικά για έλεγχο ταυτότητας με το διακομιστή μεσολάβησης.

Λίστες επαφών

Στη λίστα επαφών που εμφανίζεται με το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010 είναι μόνο για ανάγνωση και δεν μπορεί να αλλάξει από τη φορητή συσκευή. Εάν ένας χρήστης θέλει να προσθέσετε ή να καταργήσετε μια επαφή από τη λίστα, ο χρήστης πρέπει να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή-πελάτη Lync 2010 ή το Outlook Web App (OWA) άμεσων μηνυμάτων (IM).

Φωτογραφίες της επαφής εμφανίζονται μόνο εάν είναι αποθηκευμένα στην καθολική λίστα διευθύνσεων (GAL). Μια επαφή που καθορίστηκαν εικόνων μέσω web URL στην του υπολογιστή-πελάτη δεν έχει μια φωτογραφία που εμφανίζεται για την επαφή.


Σελίδα συνομιλίες και το ιστορικό της συνομιλίας

Η σελίδα συνομιλίες στον φορητό υπολογιστή πελάτη Windows Phone 7 μόνο διατηρεί παρακολούθηση των τις συνομιλίες που παρουσιάστηκε στη φορητή συσκευή. Δεν θα μπορεί να εμφανίσει τις συνομιλίες από τα προγράμματα-πελάτες στην επιφάνεια εργασίας. Συνομιλίες σε κινητές συσκευές δεν εμφανίζονται στο φάκελο Ιστορικό συνομιλίας στο γραμματοκιβώτιο του Exchange του χρήστη.


Συμμετάσχετε σε συσκέψεις από το ημερολόγιο του Windows Phone 7

Για να συμμετάσχετε προγραμματισμένη ηλεκτρονικές συσκέψεις από το Windows Phone 7, ανοίξτε το ημερολόγιο και να προβάλετε τις λεπτομέρειες του Lync ηλεκτρονική σύσκεψη. Όταν ο χρήστης κάνει κλικ στη σύνδεση για να συμμετάσχετε στη σύσκεψη, ανοίγει το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010. Εάν η διάσκεψη έχει λειτουργία παροχής διασκέψεων ήχου (ACP), ο συνεργάτης ΑΚΕ θα καλέσει ο χρήστης στον αριθμό που καθορίστηκε από το χρήστη κατά την εγκατάσταση.

Εάν υπάρχει δυνατότητα κλήσης της διάσκεψης, ο χρήστης θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στη διάσκεψη, όταν κάνουν κλικ στοσύνδεσμο. Ο χρήστης μπορεί επίσης να λάβει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Παρουσιάστηκε σφάλμα στο διακομιστή. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής σας.


Εμφάνιση ειδοποιήσεων

Από προεπιλογή, ώθησης ειδοποιήσεις από τόσο την Apple ώθησης υπηρεσία ειδοποιήσεων και την υπηρεσία Microsoft ώθησης ειδοποιήσεων είναι απενεργοποιημένες. Lync Onlineorganization διαχειριστές να εισέλθετε στο Lync Online πίνακα ελέγχου για να αλλάξετε αυτές τις επιλογές. Με το στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω, του Lync Online πίνακα ελέγχου δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένες ειδοποιήσεις ώθησης.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Στιγμιότυπο οθόνης του Lync Online Πίνακας ελέγχου, Εμφάνιση ειδοποιήσεων ώθησης είναι απενεργοποιημένες
Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί " Επεξεργασία", μπορείτε να ενεργοποιήσετε ειδοποιήσεις ώθησης μία ή και τις δύο υπηρεσίες. Το παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης εμφάνιση του Lync Online πίνακα ελέγχου όταν είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις ώθησης.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Στιγμιότυπο του πίνακα ελέγχου ηλεκτρονική Lync μετά ειδοποιήσεις ώθησης είναι σε

Εάν οι ειδοποιήσεις ώθησης αποτύχουν όταν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος με Wi-Fi, θύρα εισερχομένων (γνωστό και ως "Εισερχόμενα") 5223 (TCP) πρέπει να είναι ανοιχτό στη συσκευή. Εάν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος σε ένα οικιακό δίκτυο Wi-Fi, μπορεί να χρησιμοποιήσετε προώθηση θυρών ή την ενεργοποίηση της θύρας στον κεντρικό δρομολογητή του χρήστη για να ανοίξετε τη θύρα 5223 (TCP). Από προεπιλογή, οι ειδοποιήσεις ώθησης απενεργοποιούνται και πρέπει να ενεργοποιούνται ρητά από το διαχειριστή IT.

Εάν αποτύχει ειδοποιήσεις ώθησης σε ένα εταιρικό δίκτυο Wi-Fi, επικοινωνήστε με το διαχειριστή IT για να κάνετε αυτές τις αλλαγές.


Σύγκριση με άλλες φορητούς υπολογιστές-πελάτες

Για μια σύγκριση των δυνατοτήτων του Lync 2010 φορητούς υπολογιστές-πελάτες, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft TechNet στο Web:

Πίνακες σύγκρισης φορητός υπολογιστής-πελάτης

Αποστολή αρχείων καταγραφής

Όταν οι χρήστες αντιμετωπίζουν ένα ζήτημα με το φορητός υπολογιστής-πελάτης του Lync 2010 για Windows Phone 7, μπορούν να αποστείλουν αρχεία καταγραφής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε ο μηχανικός τεχνικής υποστήριξης. Για να γίνει αυτό, ορίστε Καταγραφή διαγνωστικών σε σε το ρυθμίσεις σελίδα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή αρχείων καταγραφής διαγνωστικών σχετικά με το σχετικά με οθόνη. Ένα αρχείο εικόνας που αποθηκεύονται στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών του χρήστη που περιέχει τα αρχεία καταγραφής για Lync Mobile σε μορφή Windows Phone 7, να αποθηκεύσετε και να στείλετε. Χωρίς συνημμένα αρχεία καταγραφής δημιουργούνται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ο χρήστης επισυνάπτει την πιο πρόσφατη εικόνα τους βιβλιοθήκης φωτογραφιών στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλετε τα αρχεία καταγραφής για να. Οι χρήστες πρέπει να στείλετε τα αρχεία καταγραφής για να τους διαχειριστής ή απευθείας με το μηχανικό υποστήριξης.

ΣημείωσηΒεβαιωθείτε ότι έχετε Καταγραφή διαγνωστικών έχει οριστεί σε σε πριν να προσπαθήσετε να αναπαραγάγετε το ζήτημα και να στείλετε τα αρχεία καταγραφής.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2636318 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 25.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365p o365e kbgraphxlink o365m o365022013 kbgraphic kbmt KB2636318 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2636318

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com