Τρόπος χρήσης SMTP που ταιριάζουν για να ταιριάζει με ενδοεταιρική λογαριασμούς χρηστών σε λογαριασμούς χρηστών του Office 365 για συγχρονισμό καταλόγων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2641663 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Σε ορισμένα σενάρια, ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε το αρχείο προέλευσης της αρχής για ένα λογαριασμό χρήστη όταν αυτόν το λογαριασμό έχει συνταχθεί αρχικά χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης του Office 365. Τα εργαλεία αυτά περιλαμβάνουν την πύλη Office 365, το Windows Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell και ούτω καθεξής. Μπορείτε να μεταφέρετε το αρχείο προέλευσης της αρχής, έτσι ώστε ο λογαριασμός μπορεί να γίνει διαχείριση μέσω ενός λογαριασμού χρήστη υπηρεσίες τομέα Active Directory (AD DS) εσωτερικής εγκατάστασης, χρησιμοποιώντας συγχρονισμού καταλόγου.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο που αυτή η μεταφορά του αρχείου προέλευσης της αρχής επηρεάζεται από "Που ταιριάζουν, SMTP" μια διαδικασία που χρησιμοποιεί την κύρια διεύθυνση απλό πρωτόκολλο μεταφοράς αλληλογραφίας (SMTP) ώστε να ταιριάζει με το λογαριασμό χρήστη σε χώρους στο λογαριασμό χρήστη του Office 365.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περιορισμοί που ταιριάζουν SMTP

Η διαδικασία που να ταιριάζουν SMTP έχει τους ακόλουθους περιορισμούς τεχνικές:
 • Ταίριασμα SMTP μπορεί να εκτελεστεί μόνο σε λογαριασμούς χρηστών που έχουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Microsoft Exchange Online.

  ΣημείωσηΑυτό δεν σημαίνει ότι ο χρήστης πρέπει να έχει άδεια για το Exchange Online. Αυτό σημαίνει ότι ένα γραμματοκιβώτιο που έχει μια κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να υπάρχει στο Exchange Online για SMTP που ταιριάζουν για να λειτουργήσουν σωστά.
 • Ταίριασμα SMTP μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά για τους λογαριασμούς χρηστών που έχουν συνταχθεί αρχικά χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης του Office 365. Μετά από αυτό, ο λογαριασμός χρήστη του Office 365 είναι συνδεδεμένο με το χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης από μια τιμή αμετάβλητες ταυτότητα αντί για μια κύρια διεύθυνση SMTP.
 • Το σύννεφο του χρήστη κύρια διεύθυνση SMTP δεν μπορεί να ενημερωθεί κατά τη διάρκεια SMTP που ταιριάζουν με διαδικασία, επειδή η κύρια διεύθυνση SMTP είναι η τιμή που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης στο χρήστη σύννεφο.

Τρόπος χρήσης SMTP που ταιριάζουν για να αντιστοιχίσετε ένα χρήστη σε εγκαταστάσεις σε μια ταυτότητα σύννεφο

Για να χρησιμοποιήσετε SMTP που ταιριάζουν για να αντιστοιχίσετε ένα χρήστη σε εγκαταστάσεις σε ένα λογαριασμό χρήστη του Office 365 για συγχρονισμό καταλόγων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Αποκτήστε την κύρια διεύθυνση SMTP του στόχου της λογαριασμό χρήστη του Office 365. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Εισέλθετε στην πύλη του Office 365, ως ένα καθολικό διαχειριστή.
  2. Κάντε ένα από τα εξής:
   • Στο Office 365, κάντε κλικ στο κουμπίΔιαχείρισης, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ανταλλαγή. Για να ανοίξετε το Κέντρο διαχείρισης του Exchange.
   • Στο Office 365 pre-upgrade, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείρισης, και στη συνέχεια, στην περιοχή Ηλεκτρονική ανταλλαγή, κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση Για να ανοίξετε τον πίνακα ελέγχου Exchange.
  3. Στο Κέντρο διαχείρισης του Exchange ή στο Exchange πίνακα ελέγχου, εντοπίστε το λογαριασμό χρήστη που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπίΔιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ανάπτυξηΕπιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και στη συνέχεια, σημειώστε την κύρια διεύθυνση SMTP του λογαριασμού χρήστη.
 2. Εκκίνηση του Active Directory Users and Computers και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα λογαριασμό χρήστη στον τομέα σε εγκαταστάσεις που να ταιριάζει με το λογαριασμό χρήστη του Office 365 προορισμού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του Microsoft TechNet:
 3. Ορίστε την κύρια διεύθυνση SMTP του νέου λογαριασμού χρήστη ώστε να ταιριάζει με την κύρια διεύθυνση SMTP που σημειώσατε στο βήμα 1D.

  Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης του Exchange, μεταβείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες Web της Microsoft:
  Εάν ο Exchange δεν είναι εγκατεστημένα σε χώρους, μπορείτε να διαχειριστείτε την τιμή διεύθυνσης SMTP χρησιμοποιώντας το Active Directory Users and Computers:
  1. Κάντε δεξιό κλικ στο αντικείμενο χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
  2. Στην καρτέλα Γενικά, ενημερώστε το Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το πεδίο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
 4. Υποχρεωτική συγχρονισμού καταλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
  Επιβολή συγχρονισμού καταλόγου
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να μεταφέρετε το αρχείο προέλευσης της αρχής μεταξύ συγχρονισμού καταλόγου εσωτερικής εγκατάστασης και εργαλεία διαχείρισης που βασίζεται στο νέφος, όπως την πύλη Office 365 και το Windows Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Συγχρονισμού καταλόγου και αρχείου προέλευσης της αρχής

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2641663 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 16.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
 • Windows Azure Active Directory
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365062011 pre-upgrade o365062013 after upgrade o365m kbmt KB2641663 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2641663

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com