ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: χρήση SMTP που ταιριάζουν με εσωτερικής εγκατάστασης λογαριασμούς χρηστών σε λογαριασμούς χρηστών του Office 365 για συγχρονισμό καταλόγων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2641663 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Σε ορισμένα σενάρια, ενδέχεται να πρέπει να μεταφέρετε το αρχείο προέλευσης της αρχής για ένα λογαριασμό χρήστη, όταν το λογαριασμό αυτό δημιουργήθηκε αρχικά χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης του Office 365. Τα εργαλεία αυτά περιλαμβάνουν το Office 365 πύλης, Microsoft Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell, και ούτω καθεξής. Μπορείτε να μεταφέρετε το αρχείο προέλευσης της αρχής, ώστε να μπορεί να γίνει η διαχείριση του λογαριασμού μέσω ενός λογαριασμού χρήστη υπηρεσίες τομέα Active Directory (AD DS) εσωτερικής εγκατάστασης χρησιμοποιώντας συγχρονισμού καταλόγου.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αυτή η μεταφορά του αρχείου προέλευσης της αρχής επηρεάζεται από "Αντιστοίχιση, SMTP" μια διαδικασία που χρησιμοποιεί την κύρια διεύθυνση απλού πρωτοκόλλου μεταφοράς αλληλογραφίας (SMTP) για να ταιριάζουν με το λογαριασμό χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης στο λογαριασμό χρήστη του Office 365.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι περιορισμοί που ταιριάζουν SMTP

Της διαδικασίας αντιστοίχισης SMTP έχει τους ακόλουθους περιορισμούς τεχνικές:
 • Ταίριασμα SMTP μπορεί να εκτελεστεί μόνο σε λογαριασμούς χρηστών που έχουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Exchange Online.

  Σημείωση Αυτό δεν σημαίνει ότι ο χρήστης πρέπει να έχει άδεια για το Exchange Online. Αυτό σημαίνει ότι ένα γραμματοκιβώτιο, το οποίο έχει μια κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να υπάρχει στο Exchange Online για SMTP που ταιριάζουν για να λειτουργήσουν σωστά.
 • Ταίριασμα SMTP μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά, για λογαριασμούς χρηστών που έχουν συνταχθεί αρχικά χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης του Office 365. Μετά από αυτό, ο λογαριασμός χρήστη του Office 365 είναι συνδεδεμένο με το χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης από μια τιμή αμετάβλητες ταυτότητα αντί για μια κύρια διεύθυνση SMTP.
 • Το σύννεφο του χρήστη κύρια διεύθυνση SMTP δεν μπορεί να ενημερωθεί κατά τη διάρκεια SMTP που ταιριάζουν διαδικασία, επειδή η κύρια διεύθυνση SMTP είναι η τιμή που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης στο χρήστη σύννεφο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: χρήση SMTP που ταιριάζουν για να ταιριάζει με ένα χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης σε σύννεφο ταυτότητα

Για να χρησιμοποιήσετε SMTP που ταιριάζουν για να αντιστοιχίσετε ένα χρήστη εσωτερικής εγκατάστασης σε ένα λογαριασμό χρήστη του Office 365 για συγχρονισμό καταλόγων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Αποκτήστε την κύρια διεύθυνση SMTP του στόχου λογαριασμό χρήστη του Office 365. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Εισέλθετε στην πύλη Office 365 ως ένα καθολικό διαχειριστή.
  2. κλικ στο κουμπίΔιαχείρισης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίExchangeΓια να ανοίξετε το Κέντρο διαχείρισης του Exchange.
  3. Στο Κέντρο διαχείρισης Exchange, εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο λογαριασμό χρήστη που θέλετε.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείουκαι στη συνέχεια σημειώστε την κύρια διεύθυνση SMTP του λογαριασμού χρήστη.
 2. Έναρξη Active Directory Users and Computers και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα λογαριασμό χρήστη στον τομέα εσωτερικής εγκατάστασης που ταιριάζει με τον προορισμό του λογαριασμού χρήστη του Office 365. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft TechNet στο Web:
 3. Ορίστε την κύρια διεύθυνση SMTP του νέου λογαριασμού χρήστη ώστε να ταιριάζει με την κύρια διεύθυνση SMTP που σημειώσατε στο βήμα 1D.

  Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης του Exchange, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:Εάν ο Exchange δεν είναι εγκατεστημένα σε χώρους, μπορείτε να διαχειριστείτε την τιμή διεύθυνσης SMTP χρησιμοποιώντας Active Directory Users and Computers:
  1. Κάντε δεξιό κλικ στο αντικείμενο χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
  2. Στην καρτέλα "Γενικά", ενημερώστε το πεδίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 4. Υποχρεωτική συγχρονισμού καταλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  Επιβολή συγχρονισμού καταλόγου
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να μεταφέρετε το αρχείο προέλευσης της αρχής μεταξύ συγχρονισμού καταλόγου εσωτερικής εγκατάστασης και εργαλεία διαχείρισης που βασίζεται στο cloud, όπως την πύλη Office 365 και Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2641663 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 17.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Online
 • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365062013 o365m kbmt KB2641663 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2641663

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com