ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Μια εφαρμογή CPI C ενδέχεται να αποτύχει με μια εξαίρεση 0xc0000008 (μη έγκυρος δείκτης ΧΕΙΡΙΣΜΟΎ) σε ένα περιβάλλον υποδοχής Integration Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2657419 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Έχετε μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί η κοινή διασύνδεση προγραμματισμού για διασύνδεση προγραμματισμού επικοινωνιών (CPI-C) σε περιβάλλον Microsoft Host Integration Server 2010. Όταν εκτελείτε την εφαρμογή, ενδέχεται να λαμβάνετε ένα μήνυμα εξαίρεσης που μοιάζει με το ακόλουθο:
0xc0000008 - έχει καθοριστεί μη έγκυρος δείκτης ΧΕΙΡΙΣΜΟΎ.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν προσπαθείτε να εφαρμόσετε μια Cancel_Conversation κλήση (όνομα συνάρτησης cmcanc) για να ακυρώσετε εκκρεμείς λειτουργίες CPI C. Στην περίπτωση αυτή, μια κατάσταση κούρσας ενδέχεται να παρουσιαστεί και να προκαλέσει δρομολόγησης μπλοκ ελέγχου (RCB) να αποδεσμευτούν δύο φορές.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στο πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 3 για το 2010 διακομιστή ενοποίηση του κεντρικού υπολογιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2654652 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 3 για Host ενοποίηση διακομιστή 2010

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2657419 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2657419 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2657419

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com