Αυτόματη Προσαρμογή στο Word 2010 και το Word 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2664217 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο για να βρείτε την αυτόματη προσαρμογή επιλογής στο Microsoft Word 2010 και Mircosoft Word 2013. Στο Word 2010, η αυτόματη προσαρμογή είναι γνωστή ωςΣμίκρυνση μίας σελίδας.

Όταν γράφετε ένα έγγραφο του Word 2010 και το έγγραφό σας είναι μόνο μερικές γραμμές που είναι πολύ μεγάλα για να χωρέσουν σε μία σελίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη προσαρμογή επιλογής (σμίκρυνση μίας σελίδας) για γρήγορη μείωση του εγγράφου σε μία σελίδα. Αυτόματη προσαρμογή θα μειώσει το μέγεθος της γραμματοσειράς του εγγράφου στο σημείο όπου το έγγραφο ταιριάζει σε μία σελίδα από που θα χρησιμοποιήσει.

Η αυτόματη προσαρμογή των εντολών είναι διαθέσιμα στο Word 2002, 2003 και 2007. Στο Word 2010 η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη στην κορδέλα ή στη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης. Ωστόσο, μπορείτε να προσαρμόσετε την κορδέλα και να προσθέσετε την εντολή Σμίκρυνση μίας σελίδας σε μια νέα ή μια υπάρχουσα ομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες

Μέθοδος 1

Στο Word 2010 και Word 2013, προσθέστε την εντολήΣμίκρυνση μίας σελίδας στην κορδέλα προσαρμογή. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το Word.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα " αρχείο ", κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογέςκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσαρμογή κορδέλας.
 3. Στην αναπτυσσόμενη λίστα Επιλογή εντολών από , επιλέξτε Όλες τις εντολές.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2664245
 4. Κύλιση στη λίστα, μέχρι να φτάσετε Σμίκρυνση μίας σελίδαςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2664246
 5. Στην ενότητα Προσαρμογή της κορδέλας, επιλέξτε την προσαρμοσμένη ομάδα όπου θέλετε να προσθέσετε την εντολή Σμίκρυνση μίας σελίδας .
  Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εντολή μπορούν να προστεθούν μόνο σε προσαρμοσμένες ομάδες. Για να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη ομάδα, κάντε κλικ στην καρτέλα όπου θέλετε την ομάδα να εμφανίζεται και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία νέας ομάδας.


  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2664247
 6. Εάν θέλετε να προσθέσετε τη νέα ομάδα σε μια νέα καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπί Νέα καρτέλα που δημιουργείται αυτόματα μια νέα ομάδα για να τοποθετήσετε την εντολή Σμίκρυνση μίας σελίδας στο.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2664248
 7. Η νέα ομάδα δημιουργείται στο τέλος της επιλεγμένης καρτέλας. Από προεπιλογή το όνομα Νέα ομάδα (Προσαρμογή). Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα της νέας ομάδας κάνοντας κλικ στο κουμπί Μετονομασία .

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2664249
 8. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 9. Η εντολή Σμίκρυνση μίας σελίδας πρέπει να στην κορδέλα.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2664251Μέθοδος 2

Στο Word 2010 και Word 2013, προσθέστε την εντολή Σμίκρυνση μίας σελίδας στη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Εκκίνηση του Word
 2. Κάντε κλικ στο βέλος αναπτυσσόμενης λίστας στην περιοχή της γραμμής εργαλείων γρήγορης πρόσβασης και επιλέξτε Περισσότερες εντολές.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2802502
 3. Στην αναπτυσσόμενη λίστα Επιλογή εντολών από , επιλέξτε Όλες τις εντολές andthen επιλέξτεΣμίκρυνση μίας σελίδας.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2802503
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Τώρα θα πρέπει να βλέπετε την εντολή στην γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2802504


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2664217 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Word 2010
 • Microsoft Word 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2664217 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2664217

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com