Korriger: BizTalk-Pipelinekomponenter for datakonvertering verten ikke returnerer en feil når den ikke kan laste inn de tilknyttede.NET Framework-samling i Host Integration Server 2010

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2692557 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Når I BizTalk Pipelinekomponenter for datakonvertering verten kan ikke laste inn den.NET Framework-samling som definerer datakonvertering i Microsoft Host Integration Server 2010 komponenten ikke returnerer en feil. Når dette skjer, utføres ingen datakonvertering for filer som er sendt til komponenten.

Løsning

Informasjon om hurtigreparasjon

Hurtigreparasjonen løser dette problemet er inkludert i den kumulative oppdateringspakken 4 for Host Integration Server 2010.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du får tak i den kumulative oppdatering for pakken, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2691943Kumulativ oppdateringspakke 4 for Host Integration Server 2010

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Mer informasjon

Når denne oppdateringen er brukt, BizTalk-Pipelinekomponenter for verten datakonvertering returnerer feilmeldingen "Ugyldig samlingen path" når den ikke kan laste inn den.NET Framework-samling. Denne feilmeldingen logges i programloggen og i Microsoft BizTalk Server Administration console.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2692557 - Forrige gjennomgang: 1. juni 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2692557 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2692557

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com