Βοηθός διαχείρισης φακέλων δεν επεξεργάζεται ένα γραμματοκιβώτιο που έχει εξωτερικές επαφές σε άλλη εταιρεία ένοικος σε περιβάλλον Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2698976 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Εγκαθιστάτε το Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1) σε λειτουργία φιλοξενίας χρησιμοποιώντας το/ φιλοξενίας διακόπτης.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε δύο εταιρείες ένοικος (εταιρεία 1 και 2 του οργανισμού) σε περιβάλλον Exchange Server 2010 SP1.
  • Εταιρεία 1 περιέχει ένα χρήστη με δυνατότητα αλληλογραφίας (ο χρήστης A).
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξωτερική επαφή της εταιρείας 2 για τον χρήστη α.
  • Μπορείτε να εκτελέσετε το Έναρξη ManagedFolderAssistantcmdlet ώστε να διαχειρίζονται Βοηθός φακέλων θα επεξεργαστεί γραμματοκιβωτίου του χρήστη στην εταιρεία 1.
Σε αυτό το σενάριο, η διαχείριση Βοηθός φακέλου δεν επεξεργάζεται το γραμματοκιβώτιο. Επιπλέον, καταγράφεται το ακόλουθο συμβάν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής:
Σύνδεση όνομα: εφαρμογή
Πηγή: MSExchangeMailboxAssistants
Ημερομηνία: Ημερομηνία & ώρα
Αναγνωριστικό συμβάντος: 10021s
Κατηγορία εργασίας: Διαχειριζόμενες Βοηθός φακέλου
Επίπεδο: σφάλμα
Λέξεις-κλειδιά: κλασικό
Χρήστης: N/A
Υπολογιστή: Υπολογιστή
Περιγραφή:
Ο Βοηθός MRM παράλειψη επεξεργασίας γραμματοκιβωτίου γραμματοκιβώτιο. Λεπτομέρειες εξαίρεσης: ' Microsoft.Exchange.Assistants.SkipException: δεν ήταν δυνατή Η λήψη πληροφοριών χρήστη για το γραμματοκιβώτιογραμματοκιβώτιο από την υπηρεσία καταλόγου Active Directory.
σε Microsoft.Exchange.MailboxAssistants.Assistants.ELC.ElcUserInformation..ctor (MailboxSession περιόδου λειτουργίας)
σε Microsoft.Exchange.MailboxAssistants.Assistants.ELC.ElcUserTagInformation..ctor (MailboxSession περιόδου λειτουργίας, το λεξικό ' 2 allAdTags)
σε Microsoft.Exchange.MailboxAssistants.Assistants.ELC.ElcUserTagInformation..ctor (MailboxSession περιόδου λειτουργίας)
στο Microsoft.Exchange.MailboxAssistants.Assistants.ELC.SysCleanupSubAssistant.BuildMailboxData (MailboxSession mailboxSession)
στο Microsoft.Exchange.MailboxAssistants.Assistants.ELC.SysCleanupSubAssistant.Invoke (MailboxSession mailboxSession, MailboxDataForTags & mailboxDataForTags)
στο Microsoft.Exchange.MailboxAssistants.Assistants.ELC.ELCAssistant.<> </>c__DisplayClass6.<InvokeInternal>b__0 () στο Microsoft.Exchange.Common.IL.ILUtil.DoTryFilterCatch (TryDelegate tryDelegate, FilterDelegate filterDelegate, CatchDelegate catchDelegate)'.</InvokeInternal>

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η διαχείριση Βοηθός φακέλου χρησιμοποιεί εσφαλμένα μια καθολική εμβέλεια και δεν χρησιμοποιεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό για να ανοίξετε το γραμματοκιβώτιο. Επομένως, επιστρέφονται δύο αντικείμενα που έχουν την ίδια διεύθυνση Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) και τη Διαχείριση Βοηθός φακέλου δεν επεξεργάζεται το γραμματοκιβώτιο.


Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το ακόλουθο ενημερωμένων εκδόσεων:
2685289 Περιγραφή της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 3 για Exchange Server 2010 Service Pack 2

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έναρξη ManagedFolderAssistant cmdlet, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αναπτύξεις multi-tenant Exchange, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ενός οργανισμού μισθωτή, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Δημιουργήσετε μια εταιρεία ένοικος

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2698976 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2698976 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2698976

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com