ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Ένα 32-bit συναλλαγή Ολοκληρωτής ή προσαρμογέα BizTalk για εφαρμογές εφαρμογή ενδέχεται να αποτύχει όταν η εφαρμογή εκτελείται σε μια έκδοση 64-bit του Host Integration Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2729431 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Έχετε Microsoft κεντρικού υπολογιστή Integration Server 2010 εγκατεστημένο σε μια έκδοση 64-bit του Windows Server.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συναλλαγή Ολοκληρωτής (TI) ή προσαρμογέα Microsoft BizTalk για εφαρμογές του κεντρικού υπολογιστή (BAHA) για την ενσωμάτωση με μια εφαρμογή κεντρικού υπολογιστή IBM.
  • Η εφαρμογή TI ή BAHA εκτελείται ως διεργασία 32-bit.

Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα συμπτώματα:
  • Η εφαρμογή 32-bit TI ή BAHA αντιμετωπίζει εξαιρέσεις εφαρμογών.
  • Δεν λαμβάνετε δεδομένα ανίχνευσης TI όταν είναι ενεργοποιημένες οι επιλογές εντοπισμού TI Windows-Initiated επεξεργασίας (ΠΣΕ).

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ολοκληρωτή συναλλαγή δεν δημιουργεί τις παραμέτρους μητρώου που απαιτείται στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου σε συστήματα 64-bit όταν δεν είναι εγκατεστημένο το στοιχείο εργαλεία σχεδίασης του Host Integration διακομιστή 2010:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Cedar

Δεν είναι εγκατεστημένο το στοιχείο εργαλεία σχεδίασης, εκτός αν το Microsoft Visual Studio είναι επίσης εγκατεστημένο στο σύστημα. TI τριάντα δύο bit και BAHA εφαρμογές ενδέχεται να αντιμετωπίσετε εξαιρέσεις εφαρμογών, όταν λείπουν αυτές οι παράμετροι του μητρώου. TI Παρ ανίχνευσης δεν έχει ενεργοποιηθεί σωστά, όταν λείπουν αυτές οι καταχωρήσεις μητρώου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πληροφορίες

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στο πακέτο αθροιστικών ενημερωμένων εκδόσεων 5 για Host Integration Server 2010. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2728515 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του πακέτου 5 για Host Integration Server 2010

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Μετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης, ολοκληρωτή συναλλαγών και τον προσαρμογέα BizTalk για εφαρμογές πλέον να χρησιμοποιεί το ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου για πληροφορίες ρύθμισης παραμέτρων για διεργασίες των 32-bit σε συστήματα 64-bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Cedar

Αντίθετα, χρησιμοποιείται το ακόλουθο κλειδί μητρώου για όλες τις διεργασίες TI και BAHA:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cedar

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2729431 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2729431 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2729431

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com