Κατεστραμμένους χαρακτήρες DBCS ιαπωνικά όταν στέλνετε μια πρόσκληση σε σύσκεψη ή δημοσιεύετε μια απάντηση σε ένα καταχωρημένο στοιχείο σε έναν δημόσιο φάκελο σε περιβάλλον Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2733608 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι έχετε πρόσβασης σε ένα γραμματοκιβώτιο χρησιμοποιώντας το Outlook Web App (OWA) σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010. Στη συνέχεια, εκτελέστε μία από τις ακόλουθες ενέργειες:
  • Δημιουργία πρόσκλησης σε σύσκεψη που περιέχει χαρακτήρες Κάνα μονού byte και στη συνέχεια να στείλετε την πρόσκληση σε σύσκεψη.
  • Μπορείτε να καταχωρήσετε μια απάντηση σε ένα καταχωρημένο στοιχείο που περιέχει χαρακτήρες Κάνα μονού byte σε έναν δημόσιο φάκελο.

Σε αυτήν την περίπτωση, να καταστραφούν ιαπωνικοί χαρακτήρες διπλού byte χαρακτήρες set (DBCS) στην πρόσκληση σε σύσκεψη ή στο νέο στοιχείο καταχωρημένη.

Σημείωση Εάν μπορείτε να ελέγξετε την τιμή της ιδιότητας PR_INTERNET_CPID MAPI του κατεστραμμένου στοιχείου, η τιμή σημειώνεται ως 50222.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ο διακομιστής Exchange δεν χρησιμοποιεί την τιμή της παραμέτρου PreferredInternetCodePageForShiftJis για να δημιουργήσετε ένα νέο αντικείμενο, όταν ο διακομιστής επεξεργάζεται μια νέα πρόσκληση σε σύσκεψη ή καταχωρημένο στοιχείο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συνάθροιση ενημερώσεων:
2746164 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 6 για Exchange Server 2010 Service Pack 2

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το ζήτημα δεν επιλυθεί αφού εφαρμόσετε τη συνάθροιση ενημερώσεων 2 για Exchange Server 2010 Service Pack 2 (SP2) και ρυθμίστε την παράμετρο PreferredInternetCodePageForShiftJis που περιγράφεται στο KB 2642153. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με KB 2642153, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2642153 Χαρακτήρες DBCS ιαπωνικά καταστρέφονται όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα ή προωθείτε ένα μήνυμα σε περιβάλλον Exchange Server 2010 SP1 ή SP2

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2733608 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2733608 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2733608

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com