Κινητή συσκευή κατά διαστήματα δεν είναι δυνατό να συνδεθείτε με το Exchange Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2748176 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να συγχρονίσετε μια φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί το Microsoft Exchange ActiveSync (EAS) με το Microsoft Exchange Online σε Microsoft Office 365, η συσκευή σας δεν είναι δυνατό να συνδεθεί. Ανάλογα με τη συσκευή, ενδέχεται να λάβετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
Δεν είναι δυνατή η λήψη αλληλογραφίας
Η σύνδεση με το διακομιστή απέτυχε.
Δεν είναι δυνατή η λήψη αλληλογραφίας
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την παράδοση του μηνύματος.
Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα σύνδεσης διακομιστή λόγω μιας ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας.
Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου Exchange (ECP) για να προβάλετε τις λεπτομέρειες της κινητής daevice ή εάν μπορείτε να συγκεντρώσετε ένα αρχείο καταγραφής συγχρονισμού για τη συσκευή, μπορείτε να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
AccessState:
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση
Η στήλη που έθεσε Access θα περιέχει πρόσθετες infosuch ως τα εξής:
Πάρα πολλές ίδιες εντολές
Για τα βήματα που Office 365 admins να χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε αυτό το ζήτημα σε ECP, ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες".

ΑΙΤΙΑ

Όταν μια φορητή συσκευή, ενεργεί κατά τρόπο που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις της υπηρεσίας Exchange Online, η συσκευή τεθεί σε μια κατάσταση Επιτρέπεται η πρόσβαση για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, αυτό συμβαίνει εάν μια συσκευή στέλνει πάρα πολλές εντολές πανομοιότυπα συγχρονισμού στην υπηρεσία ενός συγκεκριμένου φακέλου σε πολύ σύντομο διάστημα.

Ηλεκτρονική ανταλλαγή υλοποίησε EAS επιτάχυνσης για τη διαχείριση και την καλύτερη απόδοση από το περιβάλλον Exchange Online στο Office 365. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να προβάλετε την κατάσταση πρόσβασης της φορητής συσκευής όταν χρησιμοποιείτε ECP και τον τρόπο συλλογής EAS αρχείων καταγραφής, ανατρέξτε στην ενότητα "Περισσότερες πληροφορίες".

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΌΣ ΤΡΌΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα, ενώ μπορείτε να συζητήσετε αυτήν τη λύση με τον προμηθευτή του συσκευή ή φορέα:
  1. Όταν παρουσιαστεί μια καθυστέρηση σε συγχρονισμό, δεν πατήστε επανειλημμένα το κουμπί " Συγχρονισμός " στις φορητές συσκευές σας. Επιπλέον, δεν γρήγορη εναλλαγή φακέλων και πατήστε επανειλημμένα το κουμπί συγχρονισμού.
  2. Περιμένετε τουλάχιστον 10 λεπτά, πριν να πάρετε πρόσθετες ενέργειες, έτσι ώστε η επιτάχυνση θα καταργηθούν αυτόματα από την υπηρεσία.
  3. Μεταβείτε σε μη αυτόματο συγχρονισμό για να δείτε, εάν που λειτουργεί για να συνδεθείτε και να συγχρονίσετε τη συσκευή σας με το γραμματοκιβώτιο. Με αυτόν τον τρόπο εμποδίζει τη συσκευή σας να στείλει πολλές ίδιες εντολές.
Εάν το πρόβλημα παραμένει, ελέγξτε την ασύρματη συνδεσιμότητα της συσκευής στο τοπικό δίκτυο. Ίσως χρειαστεί να επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής ή φορέα, η καταγραφή και η αναθεώρηση των συσκευών καταγραφής.

Εάν το ζήτημα δεν επιλυθεί, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή φορητή συσκευή για να αναφέρετε και να εξετάσετε αυτό το θέμα.

Σημείωση Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου EAS της συσκευής ελέγχει τη συχνότητα των εντολών που αποστέλλονται στην υπηρεσία. Υπηρεσία υποστήριξης της Microsoft δεν είναι δυνατό να αλλάξετε το λογισμικό στις συσκευές. Ενημέρωση σχετικά με τη συσκευή μπορεί να προκύψει μόνο από τον κατασκευαστή της συσκευής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προβολή λεπτομερειών κινητή συσκευή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προβολή λεπτομερειών της κινητής συσκευής, μεταβείτε σε μία από τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο Web:

Συλλογή EASlogs

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή EAS αρχεία καταγραφής, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2461792 Τρόπο συλλογής αρχείων καταγραφής συσκευή ActiveSync για την αντιμετώπιση προβλημάτων συγχρονισμού μεταξύ των φορητών συσκευών και Exchange Online
Μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο καταγραφής, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως το Σημειωματάριο. Στο αρχείο καταγραφής, αναζητήστε ένα σφάλμα 503 που περιέχει τις ακόλουθες πληροφορίες:
  • ResponseHeader μαζί με AccessState: Αποκλεισμός
  • AccessStateReason: SyncCommands ή AccessStateReason : RecentCommands
Να έχετε υπόψη σας ότι, πριν από αυτό το σφάλμα, η συσκευή μπορεί να στείλει την ίδια εντολή πολλές φορές. Για παράδειγμα, η συσκευή ενδέχεται να στείλει την εντολή συγχρονισμού με πανομοιότυπες παραμέτρους, όπως SyncKey και CollectionId.

Εάν εξετάζετε τις σημάνσεις χρόνου, μπορείτε να δείτε τις εντολές που αποστέλλονται επανειλημμένα μια πολύ μικρή χρονική περίοδο, που έχει ως αποτέλεσμα στο Σφάλμα 503 η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Αυτό δηλώνει ότι μια συσκευή εκτελεί κατά τρόπο που να έχει ως αποτέλεσμα η υπηρεσία Exchange Online, για να ενεργοποιήσετε την προστασία επιτάχυνσης για να μην επιτρέπεται στη συσκευή που επηρεάζουν τις επιδόσεις της υπηρεσίας.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2748176 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 9.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365a o365p o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade o365m kbmt KB2748176 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2748176

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com