ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: "δείκτης και το μήκος πρέπει να αναφέρεται σε μια θέση στη συμβολοσειρά" μήνυμα λάθους κατά την εξαγωγή ενός μεγάλου όγκου δεδομένων από SAP εύρους ζώνης που ΈΧΕΙ σε ένα πακέτο SSIS 2012

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2754444 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Η Microsoft διανέμει ενημερώσεις κώδικα 2012 του Microsoft SQL Server με ένα αρχείο με δυνατότητα λήψης. Επειδή οι ενημερώσεις κώδικα είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που συμπεριλήφθηκαν με την προηγούμενη 2012 του SQL Server έκδοση της ενημέρωσης κώδικα.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι προσπαθήσετε να εξαγάγετε έναν μεγάλο όγκο δεδομένων από επαγγελματική αποθήκη SAP (SAP BW) χρησιμοποιώντας Microsoft σύνδεσης 1.0 επιχειρηματικής ευφυΐας SAP (SAP BI) σε ένα πακέτο του Microsoft SQL Server 2012 Integration Services (SSIS 2012). Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

[SAP εύρους ζώνης που ΈΧΕΙ προέλευση] Σφάλμα: System.ArgumentOutOfRangeException: ευρετηρίου και το μήκος πρέπει να αναφέρεται σε μια θέση εντός της συμβολοσειράς.
Όνομα παραμέτρου: μήκος
στο System.String.InternalSubStringWithChecks (το startIndex Int32, μήκος Int32, Boolean fAlwaysCopy)
στο Microsoft.SqlServer.Dts.SapBw.Components.OHSExtractor.ExtractNow (Boolean InRuntimeMode, GatewayHost συμβολοσειρά, GatewayService συμβολοσειρά, συμβολοσειρά ProgramID, ProcessChain συμβολοσειρά, συμβολοσειρά DestinationName, ExecutionMode συμβολοσειρά, συμβολοσειρά PropertyRequestID, Int32 χρονικού ορίου)

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αυτό το ζήτημα διορθώνεται από το SP1 refresh του αρχείου SapBI.msi. Η ανανέωση έκδοση του αρχείου SapBI.msi είναι διαθέσιμη στη σελίδα SQL Server 2012 δυνατότητα Pack SP1 με την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

http://www.Microsoft.com/en-US/Download/Details.aspx?ID=35580.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο τμηματικής συντήρησης για τον SQL Server, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
935897 Ένα μοντέλο τμηματικής συντήρησης είναι διαθέσιμα από την ομάδα του SQL Server για την παράδοση επείγουσες επιδιορθώσεις για ζητήματα που αναφέρθηκαν
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάταξη ονομασίας των ενημερωμένων εκδόσεων του SQL Server, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
822499 Διάταξη ονομασίας για τα πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού του Microsoft SQL Server
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2754444 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2754444 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2754444

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com