Τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου service pack για τον SQL Server 2012

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αυτό το άρθρο περιγράφει που Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 2 (SP2) είναι το πιο πρόσφατο service pack για τον SQL Server 2012. Επιπλέον, παρέχει τις πληροφορίες για Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 (SP1).

Σε αυτό το άρθρο

Show all imageΕμφάνιση όλωνHide all imageΑπόκρυψη όλων

Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 2 (το πιο πρόσφατο service pack)

Ημερομηνία έκδοσης: 10 Ιουνίου 2014

Λήψη λίστας

ΣημείωσηSQL Server 2012 Service Pack 2 θα υπάρχουν στο Microsoft Update 24ης Ιουνίου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες

Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1

Ημερομηνία έκδοσης: 07 Νοεμβρίου 2012

Λήψη λίστας

Σημείωση SQL Server 2012 Service Pack 1 έχει επίσης στη διάθεση στο Microsoft Update στις Νοεμβρίου 27th 2012.

Υποχρεωτική επείγουσας επιδιόρθωσης του SQL Server 2012 SP1

Μετά την εγκατάσταση του SP1 2012 του SQL Server, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα στο οποίο τα Windows Installer ξεκινά επανειλημμένα. Αυτό το θέμα περιγράφεται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft. Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει μια σύνδεση για μια δυνατότητα λήψης επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει το ζήτημα:

Σημείωση Είναι υποχρεωτικό να εγκαταστήσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μετά την εγκατάσταση του SP1 2012 του SQL Server.
2793634 Windows Installer επανειλημμένα ξεκινά μετά την εγκατάσταση του SQL Server 2012 SP1
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:

Μετά την εφαρμογή του Service Pack 1 για SQL Server 2012 που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα γνωστό ζήτημα! Λεπτομέρειες μέσα σε...

Περισσότερες πληροφορίες

Σημαντικές σημειώσεις σχετικά με τη χρήση του Microsoft Update

Όταν χρησιμοποιείτε το Microsoft Update για να εφαρμόσετε τα Service Pack του SQL Server, εξετάστε τα ακόλουθα:
 • Εγκαταστάσεις του Service pack θα 'χωρίς παρακολούθηση' (χωρίς μηνύματα).
 • Microsoft Update θα εφαρμόσετε το service pack του SQL Server σε όλες τις παρουσίες του SQL Server που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή προορισμού.

  Σημείωση Το service pack θα εφαρμοστεί σε όλες τις παρουσίες SQL Server που ταιριάζει με την έκδοση του SQL Server του service pack.
 • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Microsoft Update, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://Update.Microsoft.com/microsoftupdate/v6/About.aspx

Σχετικά με τα service pack του SQL Server

Η Microsoft διανέμει ενημερώσεις κώδικα σε service pack. Τα Service Packs διατηρούν ένα προϊόν ενημερωμένο. Περιλαμβάνουν επείγουσες επιδιορθώσεις και τις ενημερώσεις κώδικα για τα ζητήματα που αναφέρονται από την Κοινότητα του Microsoft SQL Server. Τα Service Pack ενδέχεται να περιλαμβάνουν ζητήματα που θεωρεί οργανισμού υποστήριξής μας πρέπει να αποσταλεί. Τα συνηθέστερα μετρικά που εφαρμόζονται για κατάταξης από αυτά τα στοιχεία είναι τόμος κλήση πελατών και βαθμολογίες ικανοποίησης του πελάτη. Αυτές οι ενημερωμένες εκδόσεις και τα στοιχεία ομαδοποιούνται κατάλληλα για εύκολη λήψη.

Τα Service Pack είναι αθροιστικά. Κάθε νέο service pack περιέχει όλες τις επιδιορθώσεις που περιλαμβάνονται στα προηγούμενα service pack καθώς και νέες ενημερώσεις κώδικα. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα προηγούμενο service pack πριν να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο service pack.

Αναφορές

 • KB2958069 Τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου service pack του SQL Server 2014
 • KB2527041 Τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου service pack του SQL Server 2008 R2
 • KB968382 Τον τρόπο απόκτησης του τελευταίου service pack του SQL Server 2008
 • Κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft SQL Server
 • KB321185 Τρόπος προσδιορισμού της έκδοσης του SQL Server και των στοιχείων του
 • KB957826 Τις εκδόσεις για όλες τις εκδόσεις SQL Server
 • KB822499 Ονομασία σχήματος και επιδιόρθωση περιοχή περιγραφές για τα πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού διακομιστή SQL
 • KB824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Για περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αναγν. άρθρου: 2755533
Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:: Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence, Microsoft SQL Server 2012 Enterprise, Microsoft SQL Server 2012 Developer, Microsoft SQL Server 2012 Standard, Microsoft SQL Server 2012 Express, Microsoft SQL Server 2012 Web, SQL Server 2012 Enterprise Core
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2755533
Θέλετε να κάνετε σχόλια για αυτό το άρθρο;
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.