Πρόγραμμα-πελάτης Windows 8 και Windows Server 2012 γενική διαθεσιμότητα ενημερωμένων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2756872 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Σημαντικό KB 2761094 και KB 2764870 σας ανακατευθύνει σε αυτό το άρθρο (KB 2756872). Όταν εγκαθιστάτε το πακέτο ενημερωμένης έκδοσης KB 2756872 από το Windows Update, περιλαμβάνονται στην εγκατάσταση του πακέτου ενημερωμένης έκδοσης KB 2756872 KB 2761094 και KB 2764870.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Το πρόγραμμα-πελάτης του Windows 8 και Windows Server 2012 γενική διαθεσιμότητα ενημερωμένων εκδόσεων είναι διαθέσιμη. Αυτό το πακέτο συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων παρέχει μια συλλογή από την απόδοση και αξιοπιστία βελτιώσεις για τα Windows 8. Συνιστούμε να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση ως μέρος του σας ρουτίνες τακτικής συντήρησης.

Περισσότερες πληροφορίες

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης

Τρόπος απόκτησης της ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη από Windows Update.
 • Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρέχεται ως μια σημαντική ενημερωμένη έκδοση.
 • Εάν επιλέξετε το Αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων (προτείνεται) ενημερωμένη έκδοση για Windows ρύθμιση, αυτή η ενημερωμένη έκδοση εγκαθίσταται αυτόματα.
 • Εάν επιλέξετε άλλες ρυθμίσεις του Windows Update, σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε αμέσως αυτήν την ενημερωμένη έκδοση μέσω του Windows Update.
Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε του αυτόνομου πακέτου ενημέρωσης από το Κέντρο λήψης της Microsoft. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην το Κέντρο λήψης της Microsoft και, στη συνέχεια, αναζητήστε το KB2756872.

Βελτιώσεις

Η συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων περιλαμβάνει τις ακόλουθες βελτιώσεις απόδοσης και αξιοπιστίας:
 • Αυξημένη ενεργειακή απόδοση για να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 • Βελτιώσεις επιδόσεων σε εφαρμογές Windows 8 και οθόνη έναρξης
 • Βελτιωμένη αναπαραγωγή ήχου και βίντεο σε πολλά σενάρια
 • Βελτιωμένη συμβατότητα εφαρμογών και προγραμμάτων οδήγησης με Windows 8
Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει τα Windows 8 και στοιχεία 2012 διακομιστή των Windows για την ενημερωμένη έκδοση KB 2749655. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
2749655 Το συμβουλευτικό δελτίο ασφαλείας της Microsoft: Ζητήματα συμβατότητας που επηρεάζουν υπογραφή δυαδικά αρχεία της Microsoft

Γνωστά ζητήματα

Τα ακόλουθα γνωστά ζητήματα ενδέχεται να προκύψουν μετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης:
 • KB7556872 δεν είναι δυνατό να εγκατασταθούν και δεν θα διατίθενται στο Windows Update, εάν έχετε το παρακάτω λογισμικό άλλου κατασκευαστή εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows 8:

  Kingsoft Internet Security / Kingsoft Antivirus (έκδοση 2012.SP4.0 ή νεότερη έκδοση)
 • Όταν ενεργοποιείτε μια δυνατότητα των Windows ή να απενεργοποιήσετε, ενδέχεται να απαιτείται επανεκκίνηση του υπολογιστή. Για παράδειγμα, αυτή η ενέργεια ενδέχεται να είναι απαραίτητη όταν ενεργοποιείτε την απομακρυσμένη πρόσβαση ή να απενεργοποιήσετε.
 • Το πρόγραμμα εγκατάστασης ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται ή να σταματήσει εάν το τρέχον εγκατεστημένο πρόγραμμα οδήγησης είναι παλιό ή δεν είναι πλήρως συμβατό.

  Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  KB2777330 Αντιμετώπιση προβλημάτων εγκατάστασης KB2756872
 • Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι ορισμένες πλακίδια και τα εικονίδια μπορεί να λείπει.

  Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό χρήστη σας και στη συνέχεια συνδεθείτε πάλι. Οι παραθέσεις και τα εικονίδια θα εμφανίζονται σωστά.
 • Όταν προσπαθείτε να κάνετε αναπαραγωγή βίντεο που έχετε σε προστατευόμενο περιεχόμενο σε συγκεκριμένες εφαρμογές, τα βίντεο δεν αναπαράγονται.

  Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση 2768703. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
  2768703 Προστατεύεται η αναπαραγωγή του περιεχομένου σφαλμάτων στα Windows 8 μετά την εγκατάσταση KB 2756872

Προϋποθέσεις

Για να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να εκτελείτε Windows 8 ή Windows Server 2012.

Πληροφορίες επανεκκίνησης

Πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν αντικαθιστά οποιαδήποτε ενημερωμένη έκδοση που είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως.

Πληροφορίες αρχείου

Για μια λίστα των αρχείων που παρέχονται σε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση 2756872, κάντε κλικ στην ακόλουθη σύνδεση:
http://Download.Microsoft.com/Download/9/A/B/9AB8CA4D-FDB8-4F96-955B-7D400EDE92A1/File πίνακες χαρακτηριστικά για την ενημερωμένη έκδοση 2756872.csv
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
2771075 Πληροφορίες αρχείου για την ενημερωμένη έκδοση 2756872Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2756872 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 9.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Essentials
 • Windows Server 2012 Foundation
 • Windows Server 2012 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug atdownload kbmt KB2756872 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2756872

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com