ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Υπηρεσίες παροχής WMI αποτροπή ΣΕΛ διαχείρισης να ξεκινήσουν ή να εμφανίζει πληροφορίες κατάστασης για "Μην εντοπιστεί κατάστασης" σε ένα περιβάλλον Host Integration Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2757091 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες παροχής των οργάνων διαχείρισης των Windows (WMI) σε περιβάλλον Microsoft Host Integration Server 2010. Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι οι υπηρεσίες παροχής WMI εμποδίζει ΣΕΛ διαχείρισης να ξεκινήσουν ή να εμφανίζει πληροφορίες κατάστασης για Κατάσταση Undetected.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα οφείλεται σε μια αδιέξοδη κατάσταση σε μια υπηρεσία παροχής WMI.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πληροφοριών

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στο πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 6 για Host Integration Server 2010. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2752426 Το πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 6 για Host Integration Server 2010

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία των οργάνων διαχείρισης των Windows (WMI), μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft Developer Network (MSDN):

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2757091 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2757091 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2757091

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com