Τα πρόσθετα λεξικό ορθογραφικού ελέγχου για προεπισκόπηση έκδοσης του Internet Explorer 10 στα Windows 7 SP1 είναι διαθέσιμο

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2764916
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Τα λεξικά ορθογραφικού ελέγχου είναι τώρα διαθέσιμες για προεπισκόπηση έκδοσης του Internet Explorer 10 σε υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 Service Pack 1 (SP1).

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να λάβετε λεξικά συγκεκριμένες ορθογραφικού ελέγχου για να ενεργοποιήσετε ορθογραφικός έλεγχος και αυτόματη διόρθωση στη γλώσσα και τοπικές ρυθμίσεις. Αυτά τα λεξικά είναι διαθέσιμες μόνο μέσω του παραθύρου διαλόγου Διαχείριση πρόσθετων του Internet Explorer.

Μετά την εγκατάσταση ενός συγκεκριμένου ορθογραφικό λεξικό, ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης.

ΣημείωσηΓια να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου Διαχείριση πρόσθετων, ανοίξτε τον Internet Explorer, κάντε κλικ στο κουμπί Εργαλεία
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Κουμπί εργαλεία IE
στην επάνω δεξιά γωνία του Internet Explorer, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση πρόσθετων.

Περισσότερες πληροφορίες για τους πελάτες σε εταιρικά δίκτυα

Η διαθεσιμότητα των λεξικά ορθογραφικού ελέγχου στα εταιρικά δίκτυα καθορίζεται από τους διαχειριστές του δικτύου. Εάν δεν υπάρχουν λεξικά είναι διαθέσιμα, ελέγξτε ότι η σύνδεση στο Internet είναι διαθέσιμη και λειτουργεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να ζητήσετε το διαχειριστή του δικτύου σας, για να εγκρίνετε τα πακέτα λεξικό ορθογραφικού ελέγχου ή να διαθέσετε το πακέτο στο δίκτυο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2764916 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 22.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbhowto kbsurveynew kbmt KB2764916 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2764916

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com