Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Office 2013 (Mso-x-none.msp): 12 Απριλίου 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2768342 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω ενός ζητήματος που προκύπτει όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα ζητήματα που επιδιορθώνονται στο πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης του Microsoft Office 2013 που κυκλοφόρησε στις 12 Απριλίου 2013.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ζητήματα που διορθώνει αυτό το πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης

 • Μη ομόσπονδης υπηρεσίας καταλόγου Active Directory χρήστες δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιούν υπηρεσίες τρίτων κατασκευαστών αποθήκευσης στο Office 2013.
 • Έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή που έχει 2013 Office εγκατεστημένο το Microsoft SkyDrive Pro. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα έγγραφο του Word 2013 ή ένα φύλλο εργασίας του Excel 2013 ως αρχείο .htm ή .html για τον τοπικό σας φάκελο SkyDrive.
 • Μετά την εγκατάσταση ενός προσθέτου COM σε μια εφαρμογή του Office 2013, του προσθέτου COM, εμφανίζει ένα εικονίδιο εικόνας σε μια κορδέλα. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί του προσθέτου COM, το εικονίδιο δεν εμφανίζεται ως σαφώς όπως σε μια εφαρμογή του Office 2010.
 • Μπορείτε να ανοίξετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει ένα βιβλίο εργασίας διαχείρισης δεξιά πληροφοριών (IRM) στο Outlook 2013. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το βιβλίο εργασίας στον τοπικό σας δίσκο. Στην περίπτωση αυτή, το βιβλίο εργασίας έχει καταστραφεί.
 • Ανοίγετε ένα έγγραφο IRM Office 2013 που είναι αποθηκευμένο σε μια θέση δικτύου και, στη συνέχεια, αποσυνδέστε τη σύνδεση δικτύου. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε το έγγραφο στον τοπικό σας δίσκο. Επιπλέον, δεν λαμβάνετε ειδοποίηση της αποθήκευσης απέτυχε.
 • Όταν προσθέτετε κουμπιά σε μια γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης σε ένα έγγραφο, τα κουμπιά δεν εμφανίζονται όταν ανοίξετε ξανά το έγγραφο.
 • Όταν κάνετε προεπισκόπηση μιας πρόσκλησης σε σύσκεψη στο φάκελο "Ανεπιθύμητη αλληλογραφία", το Outlook 2013 δημιουργεί απροσδόκητα στοιχείου ημερολογίου στο ημερολόγιό σας.
 • Έχετε Microsoft Lync 2013 εγκατεστημένο σε μια πλατφόρμα ίχνος τριφυλλιού και, στη συνέχεια, μπορείτε να προβάλετε βίντεο τροφοδοσίες στο Lync 2013. Στην περίπτωση αυτή, οι τροφοδοσίες βίντεο εμφανίζονται εκτός σειράς.
 • Όταν ανοίγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2013 που συνδέεται με ένα διακομιστή Microsoft Exchange 2007 σε λειτουργία προσωρινής αποθήκευσης, οι πληροφορίες αποστολέα σε επαγγελματική κάρτα λείπει.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στο ακόλουθο άρθρο αριθμό, για να προβάλετε το το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2768342 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Home and Business 2013
 • Microsoft Office Home and Student 2013
 • Microsoft Office Personal 2013
 • Microsoft Office Professional 2013
 • Microsoft Office Professional Plus 2013
 • Microsoft Office Standard 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbhotfixallversions kbmt KB2768342 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2768342

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com