Неправилно определяне на "Разреши на събиране на данни в роуминг" се показва за мобилна широколентова връзка в Windows 8

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2771569 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

Да разгледаме следния сценарий:
  • Устройство с мобилен броудбанд, свързан към компютър, който се изпълнява Windows 8.
  • Изберете опцията "Позволяват на събиране на данни в роуминг" в настройките.
  • Можете да видите настройката на "Разреши роуминг" като щракнете върху мобилната широколентова връзка в списъка за преглед на наличните мрежи в област за уведомяване.
В този сценарий, разреши събиране на данни роуминг"опция не е избрана.

Причина

Разрешение

За да проверите дали събиране на данни в роуминг е позволено на мобилна широколентова (географски) разширена мрежа, използвайте прозореца "Преглед на свойствата на връзка". За да направите това, щракнете с десния бутон на мобилната широколентова връзка, щракнете върху изглед Препоръчано от въздуха на свойствата на връзкаи след това щракнете върху Профил в раздела. На Позволи на събиране на данни в роуминг в тази (географски) разширена мрежа квадратчето за отметка показва правилната настройка.

Бележка: Ако ръчно изключвам Препоръчано от мрежата, auto-connect и роуминг опции са изчистени. Това е дизайн, тъй като сте избрали да се изключите Препоръчано от мрежата.

Свойства

ID на статията: 2771569 - Последна рецензия: 20 декември 2012 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
  • Windows 8
  • Windows 8 Enterprise
  • Windows 8 Pro
Ключови думи: 
kbsurveynew kbprb kbexpertisebeginner kbmt KB2771569 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2771569

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com