ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Δεν είναι δυνατό να εγκαταστήσετε πρόσθετο κύριων υπηρεσιών δεδομένων στο Excel σε έναν υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο το Microsoft Office 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2774422
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft SQL Server 2012 κύριων δεδομένων υπηρεσιών πρόσθετο για το Microsoft Excel σε έναν υπολογιστή που εκτελεί το Microsoft Office 2013, η διαδικασία εγκατάστασης είναι επιτυχής. Επιπλέον, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Αυτές οι προϋποθέσεις δεν είναι εγκατεστημένα:
έκδοση 64-bit του Microsoft Excel 2010
Όλες οι προϋποθέσεις είναι δυνατό να εγκατασταθεί από:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?linkId=219530

Σημειώσεις
  • Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται ακόμα και όταν εγκαθιστάτε το Microsoft Excel 2010 παράλληλα με το 2013 του Office στον υπολογιστή.
  • Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο πρόγραμμα κύριων υπηρεσιών δεδομένων στο Excel, μετά την απεγκατάσταση του Office 2013.
  • Αυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται αν εγκαταστήσετε το σύστημα Microsoft Office 2007 ή το Microsoft Office 2010 αντί του Office 2013.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες πακέτου υπηρεσιών για SQL Server 2012

Για να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο πρόγραμμα κύριων υπηρεσιών δεδομένων στο Excel, εγκαταστήστε το SQL Server 2012 Service Pack 1 δυνατότητα Pack. Ο SQL Server 2012 Service Pack 1 δυνατότητα Pack είναι διαθέσιμο για λήψη από το Κέντρο λήψης της Microsoft:
Σημείωση
για το πρόσθετο για να εργαστείτε με Office 2013 απαιτείται το Service Pack 1 πακέτο για το πρόσθετο υπηρεσιών δεδομένων υποδείγματος για Excel (ή νεότερη έκδοση του πακέτου δυνατοτήτων).

Σημείωση Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του Microsoft SQL Server 2012 κύρια δεδομένων υπηρεσίες πρόσθετο για Microsoft Excel από το Κέντρο λήψης της Microsoft:

Επιλέξτε το στοιχείο λήψης που ταιριάζει με τη φύση 32-bit ή 64-bit της υπάρχουσας εγκατάστασης Excel 2013.
  • Για το Excel 64-bit, κάντε λήψη MasterDataServicesExcelAddin_amd64.msi.
  • Για το Excel 32-bit, κάντε λήψη MasterDataServicesExcelAddin_x86.msi.
Για να εξακριβώσετε ποια έκδοση του Excel, ξεκινήστε το Microsoft Excel και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα νέο βιβλίο εργασίας. Κάντε κλικ στο αρχείο, κάντε κλικ στην καρτέλα λογαριασμού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Σχετικά με το Excel Για να δείτε τις πληροφορίες έκδοσης.

Σημείωση Για να αποκτήσετε το πιο πρόσφατο service pack, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να μεταβείτε στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2755533 Τρόπος απόκτησης του τελευταίου service pack για SQL Server 2012

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Το SQL διακομιστή 2012 Service Pack 1 κύριων δεδομένων υπηρεσίες πρόσθετο για το Excel είναι συμβατός με το 2007 Office system, Office 2010 και 2013 του Office. Επίσης είναι συμβατό με τις εκδόσεις 2012 διακομιστή SQL και SQL Server 2012 Service Pack 1 εγκατάστασης διακομιστή υπηρεσιών δεδομένων Master.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόσθετο πρόγραμμα κύριων υπηρεσιών δεδομένων στο Excel, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web MSDN:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2774422 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced atdownload kbmt KB2774422 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2774422

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com