Комбинации за лентата на Office може да се появи като празни икони в Windows RT

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2783838 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Разрешение

Ако комбинации на лентата в Office Плотрежим са се променили в празни бели икони в Windows RT, използвайте този прикрепвам то автоматично да коригира проблема:

Важно Този прикрепвам тосамо се отнася до Windows RT устройства, които иматАктуализация за Office Home & студент 2013 RT визуализация (KB 2748583)инсталирани Препоръчано от Windows Update. Тя може да бъде на английски само. Въпреки това автоматичната корекция работи и за други езикови версии на Windows RT.

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets fixit1
обосновано решение на този проблем
Microsoft го оправя
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
assets fixit2Нека реша проблема сам

Ако го оправя не работи или предпочитате да решите проблема сами, изпълнете следните стъпки:

Първо превключете на режим на работния плот и откачане на празната преки пътища
  • С докосване, натиснете и задръжте на чист къс за няколко секунди и след това отпуснете. Натиснете Изваждам тази назначена програма Препоръчано от лентата на задачите. Направи това за всяка празен икона.
  • С мишката, кликнете с десния бутон всеки празен икона и изберете Изваждам тази назначена програма Препоръчано от лентата на задачите.
Сега върнете се към началния си екран и ре-карфица всяка Office RT назначена програма към лентата на задачите
  • С докосване, намерете плочки Office назначена програма, например Word RT и плъзнете надолу плочка, за да го изберете. Натиснете Закачи към лентата на задачите.
  • С мишката, щракнете с десния бутон на Office програмата плочки, като Word RT и след това щракнете върху Закачи към лентата на задачите.

Сега започнете една Препоръчано от Office Home и студент 2013 RT програми Препоръчано от лентата на задачите. Прекият път трябва да се показват правилно и да не получавате съобщение за грешка.

Допълнителна информация

Когато инсталирате Актуализация за Office Home & студент 2013 RT визуализация Препоръчано от Windows Update, комбинации на лентата в Office Плот режим може да се показват като празни бели икони. Можете да получите допълнителни грешки Препоръчано от иконата за пряк път на приложението, когато се опитвате да го използвате.

Свойства

ID на статията: 2783838 - Последна рецензия: 14 ноември 2012 г. - Редакция: 3.0
Важи за:
  • Microsoft Office Home and Student 2013 RT Preview
Ключови думи: 
kbmt KB2783838 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2783838

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com