ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Τη διαδικασία ρύθμισης παραμέτρων για τη δυνατότητα ενοποίησης δικτύου δεν είναι επιτυχής όταν κάνετε επανεγκατάσταση του Host Integration Server 2009

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2791233 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Έχετε Microsoft κεντρικού υπολογιστή Integration Server 2009 εγκατεστημένο.
  • Με επιτυχία, μπορείτε να ρυθμίσετε δυνατότητες κεντρικού υπολογιστή Integration Server 2009 υπηρεσία ενοποίησης δικτύου, όπως υπηρεσίες σύνδεσης, συνδέσεις και τις λογικές μονάδες (ΜΧΖ).
  • Εφαρμόσετε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ενός κεντρικού υπολογιστή Integration Server 2009 (CU), καταργήστε την εγκατάσταση του Host Integration Server 2009 και στη συνέχεια να επανεγκαταστήσετε Host Integration Server 2009.

Σε αυτό το σενάριο, όταν εκτελείτε το εργαλείο ρύθμισης παραμέτρων (Configuration.exe) για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους κεντρικού υπολογιστή Integration Server 2009, η διαδικασία ρύθμισης παραμέτρων για τη δυνατότητα ενοποίησης δικτύου, δεν είναι επιτυχής. Επιπλέον, οι πληροφορίες που μοιάζει με το ακόλουθο καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής ρύθμισης παραμέτρων:
[ώρα ConfigHelper ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ] προσπάθεια ανοίγματος της διαχείρισης υπηρεσίας.
[ώρα ConfigHelper ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ] Attempting σε βάση δεδομένων της υπηρεσίας κλειδώματος.
[ώρα Σφάλμα ConfigHelper] διαδρομή\service.cpp(1240): ΑΠΈΤΥΧΕ hr = 80004005
[ώρα Σφάλμα ConfigHelper] απέτυχε η ρύθμιση παραμέτρων της υπηρεσίας: SnaBase
[ώρα Σφάλμα CHISConfigHelperUtilities] απέτυχε στην SetServiceSecurity
[ώρα SnaBase σφάλμα CHISConfigHelperUtilities]
[ώρα HISService ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ] όνομα_υπηρεσίας CHISService::Configure = "SnaBase" userName = "όνομα χρήστη"passWord =" *** "τομέα ="τομέα"AdminGroup ="Διαχειριστές του"RuntimeGroup =" του χρόνου εκτέλεσης UsersLoadOrderGroup = "MS_HIS" ΑΠΈΤΥΧΕ
[ώρα Δυνατότητα Προειδοποίηση ρύθμισης παραμέτρων πλαισίου] η ρύθμιση παραμέτρων απέτυχε: NetworkIntegration.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 4 για Host Integration Server 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης αυτού του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2765212 Το πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 4 για Host Integration Server 2009

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2791233 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Host Integration Server 2009
  • Microsoft BizTalk Adapters for Host Systems 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2791233 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2791233

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com