Είναι διαθέσιμη μια νέα επιλογή που απενεργοποιεί την ενέργεια διατήρησης PermanentlyDelete σε έναν οργανισμό του Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2793274 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Το άρθρο αυτό παρουσιάζει μια νέα επιλογή που προσθέτει μια παράμετρο PermanentlyDeleteDisabled του cmdlet Σύνολο OrganizationConfig . Η παράμετρος επιτρέπει στους χρήστες για να απενεργοποιήσετε την ενέργεια διατήρησης PermanentlyDelete που διαγράφει οριστικά στοιχεία μηνύματος σε μια εταιρεία Microsoft Exchange Server 2010.

Σημείωση Η ενέργεια διατήρησης PermanentlyDelete διαγράφει μόνιμα ένα μήνυμα από ένα γραμματοκιβώτιο. Ένα μήνυμα που διαγράφεται μόνιμα μπορεί να ανακτηθεί χρησιμοποιώντας το φάκελο στοιχείων με δυνατότητα ανάκτησης. Επιπλέον, δεν επιστρέφονται μόνιμα διαγραμμένα μηνύματα από μια αναζήτηση εντοπισμού, εκτός αν δίκη κρατήστε ή ενός μεμονωμένου στοιχείου αποκατάστασης είναι ενεργοποιημένη για το γραμματοκιβώτιο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συνάθροιση ενημερώσεων:
2746164 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 6 για Exchange Server 2010 Service Pack 2
Μετά την εφαρμογή της συνάθροισης ενημερώσεων, μπορείτε να εκτελέσετε την ακόλουθη εντολή για να απενεργοποιήσετε την ενέργεια διατήρησης PermanentlyDelete σε έναν οργανισμό του Exchange Server 2010:
Set-OrganizationConfig [-Identity OrganizationName] -PermanentlyDeleteDisabled $true

Σημειώσεις
  • Από προεπιλογή, η παράμετρος PermanentlyDeleteDisabled έχει οριστεί στην τιμή false. Επομένως, η ενέργεια διατήρησης PermanentlyDelete είναι ενεργοποιημένη ή όχι.
  • Εάν η παράμετρος PermanentlyDeleteDisabled έχει οριστεί στην τιμή true, η ενέργεια διατήρησης PermanentlyDelete είναι απενεργοποιημένη. Αυτή η ρύθμιση δεν αλλάζει όλες τις άλλες πολιτικές διατήρησης. Αυτή η ρύθμιση αποκλείει μόνο τη μόνιμη διαγραφή ενέργειας από την εκτέλεση.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύνολο OrganizationConfig cmdlet, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με τα cmdlet σύνολο OrganizationConfig
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ετικέτες διατήρησης και τις πολιτικές διατήρησης, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2793274 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2793274 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2793274

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com