Μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να εισέλθετε στο Lync 2010 για Android σε μια συσκευή που λειτουργεί με Android 4.2 ή Android 4.2.1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2793822 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι είναι εγκατεστημένη η Microsoft Lync 2010 για Android σε μια συσκευή που λειτουργεί με Android 4.2 ή Android 4.2.1. Όταν προσπαθείτε να εισέλθετε στο Lync 2010 για Android στη συσκευή, θα αποτύχει η λειτουργία εισόδου. Επιπλέον, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν είναι δυνατό να εισέλθετε.

Αιτία

Το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το Android 4.2 ή Android 4.2.1 απροσδόκητα, υπολογιστής-πελάτης στέλνει ένα δελτίο web που περιλαμβάνει μια τιμή κενό κωδικό πρόσβασης. Επομένως, η διαδικασία ελέγχου ταυτότητας εισιτήριο web αποτυγχάνει.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση παρακάτω:
2793823 Περιγραφή του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το Lync 2010 για Android: Δεκεμβρίου 2012

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διακομιστή Web δελτίο υπηρεσίας, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Web εισιτήριο, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:


Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2793822 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync 2010 for Android
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kberrmsg kbmt KB2793822 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2793822

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com