Εξόδου γραφικών δεν εμφανίζεται σωστά στην οθόνη του Polycom τηλέφωνο που εκτελεί Lync τηλέφωνο Edition

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2802790 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα τηλέφωνο Polycom που εκτελεί το Microsoft Lync τηλέφωνο Edition. Εγκατάσταση της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης για Lync τηλέφωνο Edition για Polycom CX500, Polycom CX600, και Polycom CX3000 τηλέφωνα που κυκλοφόρησε στο Δεκεμβρίου 2012. Σε αυτήν την περίπτωση, αντιμετωπίζετε ένα από τα ακόλουθα ζητήματα:
  • Το γραφικό αποτέλεσμα που εμφανίζεται στην οθόνη του τηλεφώνου είναι shrunken. Το αποτέλεσμα του γραφικού δεν καλύπτει την οθόνη.
  • Εμφανίζεται μια λευκή οθόνη με κατακόρυφες γραμμές στην οθόνη.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση παρακάτω:
2737911 Περιγραφή της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης για Lync τηλέφωνο Edition για τηλέφωνα Polycom CX500, Polycom CX600 και Polycom CX3000: Ιανουαρίου 2013

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2802790 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync 2010 Phone Edition for Polycom CX500, Polycom CX600 and Polycom CX3000
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbqfe kbmt KB2802790 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2802790

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com