Τρόπος εισαγωγής αρχείων .nk2 στο Outlook 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2806550 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Εισαγωγή

Όταν ξεκινάτε το Microsoft Outlook 2013 για πρώτη φορά, σας προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων (αποθηκεύονται σε το Όνομα_προφίλαρχείο .nk2) εισάγεται σε ένα κρυφό μήνυμα στον σας προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης μηνυμάτων.

Σημείωση Όνομα_προφίλ είναι το όνομα του προφίλ του Outlook.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε ένα λογαριασμό του Microsoft Exchange, ο προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων έχει εισαχθεί στο κρυφό μήνυμα στο γραμματοκιβώτιο του Exchange.

Σημείωση Το Outlook 2007 και σε προηγούμενες εκδόσεις θα πρέπει να αποθηκεύσετε το αρχείο .nk2 cache ψευδώνυμο στο φάκελο.
 • Windows XP
  Μονάδα δίσκου: \Documentsand Settings\Username\Application Data\Microsoft\Outlook
 • Τα Windows Vista και νεότερες εκδόσεις
  Μονάδα δίσκου: \Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook
Μετά την εισαγωγή του προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων, η Όνομα_προφίλ.nk2 αρχείο μετονομάζεται σε Όνομα_προφίλ. nk2.old. Στην επόμενη εκκίνηση του Outlook, σας προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων δεν εισάγονται. Outlook 2013 δεν χρησιμοποιεί το αρχείο .nk2 για τη διατήρηση προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων σας. Όλες οι ενημερώσεις σας προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων στο Outlook 2013 γίνονται στο κρυφό μήνυμα σας προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης μηνυμάτων.

Σημείωση Εάν έχετε πολλά προφίλ στο Outlook, ο προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων από κάθε προφίλ συγχωνεύονται σε σας νέα αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων Outlook 2013 στην πρώτη εκκίνηση του Outlook 2013, χρησιμοποιώντας αυτό το προφίλ. Επομένως, ενδέχεται να βρείτε περισσότερα από ένα αρχείο .nk2 μετονομαστεί σε. nk2.old.

Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις όπου πρέπει να εισαγάγετε ένα αρχείο προσωρινής αποθήκευσης ψευδώνυμο αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία εισαγωγής cache ψευδώνυμο πρώτης εκτέλεσης. Για παράδειγμα, ένας συνάδελφος θέλει να κάνετε κοινή χρήση τους προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων μαζί σας και θέλετε να ενημερώσετε την υπάρχουσα προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων με δεδομένα του συναδέλφου σας.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο εισαγωγής αρχείων .nk2 στο Outlook 2013.

Περισσότερες πληροφορίες

Για την εισαγωγή αρχείων .nk2 στο Outlook 2013, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Makesure ότι το αρχείο .nk2 στον ακόλουθο φάκελο:
  %AppData%\Microsoft\Outlook
  Σημείωση Το αρχείο .nk2, πρέπει να έχει το ίδιο όνομα με το τρέχον προφίλ του Outlook 2013. Από προεπιλογή, το όνομα του προφίλ είναι "Outlook." Για να ελέγξετε το όνομα του προφίλ, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου.
  2. Κάντε διπλό κλικ στην Αλληλογραφία.
  3. Στο πλαίσιο διαλόγου " Ρύθμιση αλληλογραφίας ", κάντε κλικ στο κουμπί " Εμφάνιση των προφίλ".
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογήΕκτέλεση.
 3. Στο πλαίσιο Άνοιγμα , πληκτρολογήστεOutlook.exe /importnk2, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOK. Αυτό θα πρέπει να εισαγάγετε το αρχείο .nk2 στο προφίλ Outlook 2013.

  Σημείωση Αφού εισαγάγετε το αρχείο .nk2, τα περιεχόμενα του thefile συγχωνεύονται σε το υπάρχον προσωρινός αποθηκευτικός χώρος ψευδώνυμων που είναι αυτήν τη στιγμή αποθηκευμένο inyour γραμματοκιβωτίου.
Σημείωση Το αρχείο .nk2 μετονομάζεται με την επέκταση ονόματος αρχείου .old στην πρώτη εκκίνηση του Outlook 2013. Επομένως, εάν προσπαθήσετε να εισαγάγετε πάλι το αρχείο .nk2, καταργήστε την επέκταση ονόματος αρχείου .old.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Microsoft στο web:
Εντοπισμός των αρχείων δεδομένων του Outlook

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2806550 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2806550 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2806550

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com