Περιγραφή του Microsoft SharePoint Server 2013 Service Pack 1 (SP1)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2817429 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Εμείς πρόσφατα έχουν ανακαλυφθεί από ένα ζήτημα που επηρεάζει αυτό το Service Pack 1 πακέτο και που ενδέχεται να εμποδίζουν τους πελάτες που διαθέτουν Service Pack 1 από την ανάπτυξη μελλοντικών δημόσιο ή αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις. Επομένως, μας έχουν απενεργοποιηθεί αυτή η ενημερωμένη έκδοση. Μια νέα ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφορεί για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα και μπορείτε να βρείτε σε KB2880552.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Εισαγωγή

Microsoft SharePoint Server 2013 Service Pack 1 (SP1) παρέχει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για το 2013 διακομιστή του SharePoint. Αυτό το service pack περιλαμβάνει δύο είδη των ενημερώσεων κώδικα:
  • Προηγουμένως σε ενημερώσεις κώδικα που περιλαμβάνονται σε αυτό το service pack. Εκτός από γενικές επιδιορθώσεις προϊόντων, αυτές οι επιδιορθώσεις περιλαμβάνουν βελτιώσεις στη σταθερότητα, απόδοση και ασφάλεια.
  • Όλες τις μηνιαίες ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας που κυκλοφόρησαν έως 2014 Ιανουαρίου και όλες τις αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν έως Δεκεμβρίου 2013.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2817429 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SharePoint Server 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2817429 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2817429

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com