DMP αποστολής εισάγει μια εσφαλμένη βρόχο στο System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2832598 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Έχετε αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 1 για το System Center 2012 Configuration Manager (ConfigMgr) εγκατεστημένο Service Pack 1.
 • Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα διακομιστή μεμονωμένη κύρια τοποθεσία ή μια ιεραρχία στο ConfigMgr περιβάλλον.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια συνδρομή του Windows Intune και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το Windows Intune σύνδεσης.
 • Η υπηρεσία του Windows Intune παρουσιάζει ορισμένες εξαιρέσεις μεταξύ μεταδόσεων δεδομένων κατά την εκκίνηση του Windows Intune της πρώτης αποστολής.
Σε αυτό το σενάριο, το στοιχείο DMP αποστολής προσπαθεί συνεχώς για να στείλετε τα μηνύματα σε ουρά (κάθε 1 δευτερόλεπτο) και δεν είναι επιτυχής η προσπάθεια να αποστείλει στο Windows Intune. Για να εξακριβώσετε αν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στο θέμα της Περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Η συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση ωστόσο προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση μπορεί να λάβει πρόσθετες δοκιμές. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, σας συνιστούμε να περιμένετε έως την επόμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Microsoft και υποστήριξη για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης θα ισχύει για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Προϋποθέσεις

Για να εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να έχετε Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 1 για το System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1 η εγκατάσταση.

Πληροφορίες επανεκκίνησης

Δεν χρειάζεται να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Σημείωση Συνιστάται να κλείσετε την Κονσόλα διαχείρισης του Configuration Manager, πριν να εγκαταστήσετε αυτό το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά μια επείγουσα επιδιόρθωση που κυκλοφόρησε στο παρελθόν.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε το Ζώνη ώρας στο το Ημερομηνία και ώρα στοιχείο στον πίνακα ελέγχου.

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Microsoft.configurationmanager.dmpconnector.dataupload.dll5.0.7804.120832,43223-Φεβ-201301:40x 64

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για να εξακριβώσετε αν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα στο διακομιστή κύρια τοποθεσία ConfigMgr, ελέγξτε το αρχείο Dmpuploader.log για την ακολουθία του παρακάτω σφάλματος:
 • Μια σειρά από μηνύματα λάθους που έχουν η κάθε μια τελευταία έκδοση του συγχρονισμού που μοιάζει με το ακόλουθο:

  StartUpload για την αναπαραγωγή ομάδας CloudDmp τελευταίου συγχρονισμού έκδοση 0... SMS_DMP_UPLOADER ημερομηνίαώρα 80 (0x0050)

  StartUpload για την αναπαραγωγή ομάδας CloudDmp τελευταίου συγχρονισμού έκδοση 0... SMS_DMP_UPLOADER ημερομηνίαώρα 80 (0x0050)
 • Ακολουθείται από ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο, όταν ματαιώνεται μία από τις μεταδόσεις δεδομένων:

  Σφάλμα: Αποστολή μετάδοσης d3a29650-b117-4fd1-b1f5-45af089198e4 blockID 1 απέτυχε με κωδικό κατάστασης ΜΑΤΑΊΩΣΗΣ και σφάλμα κώδικα NoError SMS_DMP_UPLOADER ημερομηνίαώρα 80 (0x0050)
 • Και, στη συνέχεια, ακολουθούμενη από μια σειρά από μηνύματα λάθους που μοιάζει με το ακόλουθο, όταν η διαδικασία αποστολής εξακολουθεί να αποτυγχάνει:

  Σφάλμα: StartUpload εξαίρεση: [ο διακομιστής δεν ήταν δυνατό να επεξεργαστεί την αίτηση εξαιτίας ενός εσωτερικού σφάλματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σφάλμα, είτε ενεργοποιήστε το IncludeExceptionDetailInFaults (είτε από ServiceBehaviorAttribute είτε από τη συμπεριφορά ρύθμισης παραμέτρων <serviceDebug>) στο διακομιστή για να στείλετε τις πληροφορίες εξαίρεσης του υπολογιστή-πελάτη, ή να ενεργοποιήσετε την ανίχνευση με βάση την τεκμηρίωση του Microsoft .NET Framework 3.0 SDK και εξετάστε τα αρχεία καταγραφής ανίχνευσης του διακομιστή.] SMS_DMP_UPLOADER<b00> </b00> </serviceDebug>ημερομηνίαώρα 80 (0x0050)

  Σφάλμα: StartUpload εξαίρεση: [ο διακομιστής δεν ήταν δυνατό να επεξεργαστεί την αίτηση εξαιτίας ενός εσωτερικού σφάλματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σφάλμα, είτε ενεργοποιήστε το IncludeExceptionDetailInFaults (είτε από ServiceBehaviorAttribute είτε από τη συμπεριφορά ρύθμισης παραμέτρων <serviceDebug>) στο διακομιστή για να στείλετε τις πληροφορίες εξαίρεσης του υπολογιστή-πελάτη, ή να ενεργοποιήσετε την ανίχνευση με βάση την τεκμηρίωση του Microsoft .NET Framework 3.0 SDK και εξετάστε τα αρχεία καταγραφής ανίχνευσης του διακομιστή.] SMS_DMP_UPLOADER<b00> </b00> </serviceDebug>ημερομηνίαώρα 80 (0x0050)

Αναφορές

Για πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, ανατρέξτε στο θέμα Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2832598 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbfix kbhotfixserver kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2832598 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2832598

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com