ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Μια ακολουθία εργασιών δεν είναι δυνατή η λήψη περιεχομένου από ένα σημείο διανομής του Configuration Manager 2007 κοινόχρηστο στο System Center 2012 Configuration Manager SP1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2841592 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι εκτελείτε μία από τις ακόλουθες αναπτύξεις:
  • Μια ακολουθία εργασιών χρησιμοποιώντας το Λήψη περιεχομένου, εάν είναι απαραίτητο επιλογή
  • Μια ακολουθία εργασιών σε ένα πρόγραμμα-πελάτης System Center Configuration Manager 2012 Service Pack 1 (SP1) ή σε έναν υπολογιστή προορισμού

Στην περίπτωση αυτή, η ακολουθία εργασιών δεν είναι δυνατή λήψη περιεχομένου από ένα Microsoft συστήματος Center Configuration Manager 2007 κοινόχρηστο σημείο διανομής.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα είναι διαθέσιμη σε ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Μια ακολουθία εργασιών για να εγκαταστήσετε ένα λειτουργικό σύστημα δεν εκτελείται, όταν χρησιμοποιείτε τις ρυθμίσεις προσαρμοσμένης θύρας στο System Center Configuration Manager 2012 SP1.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Αναφορές

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2841592 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbexpertiseinter kbsurveynew kbfix kbmt KB2841592 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2841592

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com