ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Προβολή καταλόγου Sys.master_files ενημερώνεται σωστά μετά την αλλαγή των ρυθμίσεων ανάπτυξης του αρχείου για μια βάση δεδομένων στον SQL Server 2008 R2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2855755 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη βάση δεδομένων κατοπτρισμός λύση για μια βάση δεδομένων του Microsoft SQL Server 2008 R2.
  • Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ανάπτυξης του αρχείου της βάσης δεδομένων.
  • Ανακατεύθυνση προκύπτει από την κύρια βάση δεδομένων με τη δευτερεύουσα βάση δεδομένων.

Σε αυτό το σενάριο, τα μετα-δεδομένα των ρυθμίσεων ανάπτυξη αρχείου ενημερώνεται σωστά στην προβολή καταλόγου sys.master_files στη δευτερεύουσα βάση δεδομένων. Αυτό μπορεί να προκαλέσει το μέγεθος του αρχείου βάσης δεδομένων για να αυξηθεί απροσδόκητα.

Σημείωση Αναμένετε τις ρυθμίσεις του αρχείου ανάπτυξη στις προβολές καταλόγου sys.database_files και sys.master_files να ενημερωθεί αναλόγως.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης

Η ενημέρωση κώδικα για αυτό το ζήτημα κυκλοφόρησε πρώτα Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 13 για SQL Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1).

Σημείωση Επειδή το build που είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση της ενημέρωσης κώδικα περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που είχαν περιληφθεί σε προηγούμενες SQL Server 2008 R2 έκδοση της ενημέρωσης κώδικα. Συνιστάται να εξετάσετε εφαρμογή της πιο πρόσφατης έκδοσης της ενημέρωσης κώδικα που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμαΟι δομήσεις του SQL Server 2008 R2 που εκδόθηκαν μετά την κυκλοφορία του SQL Server 2008 R2.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Αναφορές

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2855755 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2855755 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2855755

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com