.NET Framework 4.5.1 и му съответните езикови пакети са налични в актуализация на Windows

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2858725 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Въведение

Тази статия описва Microsoft .NET Framework 4.5.1 и му съответните езикови пакети. Те са на разположение за Windows Updateand Windows Server Update служба (WSUS) за Windows Vista Service Pack 2 (SP2), Windows 7 Service Pack 1 (SP1), Прозорец Служа 2008 SP2 и Windows Server 2008 R2 SP1.

Тази актуализация е пусната на Windows Update за всички поддържани платформи по следния начин:
 • .NET Framework 4.5.1 продуктът се предлага катоПрепоръчителни актуализация.
 • .NET Framework 4.5.1 езиковите пакети се предлагат катоПрепоръчителниактуализация. Компютри, които имат .NET Framework 4.5.1, а също така по-стари версии на езиковите пакети за на.NET рамка 4 и 4.5 .NET Framework (платформа) ще получите тази актуализация. Тази актуализация ъпгрейди всички предишни езиковите пакети за 4.5.1.
 • .NET Framework 4.5.1 езиковите пакети са налични отделно като актуализация по избор . Въпреки това, тази актуализация не се предлага заедно с .NET Framework 4.5.1 Препоръчителни актуализация, която е описана във втория водещ символ. Компютри, които отговарят на следните критерии ще получи тази актуализация:
  • Вече е инсталиран .NET Framework 4.5.1.
  • Няма никакви предишни на.NET рамка 4 или .NET Framework (платформа) 4.5 език вързоп настанявам.
  • Базовата операционна система е локализирана версия на Windows, или на компютъра има инсталирани един или Още действия пакети за пакет за многоезичен потребителски интерфейс (MUI). Това съответства на 23 поддържани езици за .NET Framework 4.5.1.
 • За Още действия информация на .NET Framework поддържани езици посетете следната MSDN уеб страница:
  Обща информация за .NET Framework 4.5.1 езикови пакети
Бележки
 • На Windows Update на Препоръчителна актуализация може да се инсталира автоматично на всички поддържани платформи, въз основа на настройките на вашия компютър.По желание актуализации може само инсталирани Препоръчано от ръчно да изберете Актуализиране Препоръчано от списъка с налични актуализации.
 • Windows 8 можете да инсталирате Microsoft .NET Framework 4.5.1 Препоръчано от надграждане на компютъра до Windows 8.1.

Допълнителна информация

За Още действия информация за NET Framework 4.5.1 или центъра за разработчици на .NET Framework (платформа) посетете следния сайт на Microsoft:
.NET Framework 4.5.1
За Още действия информация относно програмата за инсталиране на .NET Framework 4.5.1 офлайн щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
2858728 На Microsoft .NET Framework 4.5.1 (Offline настанявам) е на разположение за Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8, Windows Server 2008 SP2 Windows Server 2008 R2 SP1 и Windows Server 2012
За Още действия информация относно как да блокирате .NET Framework 4.5.1 Препоръчано от предлагане на Windows Update щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
2721187 Как да временно да блокира инсталирането на .NET Framework 4.5.1 и му съответните езикови пакети

Актуализиране на информацията

Следните файлове са достъпни за изтегляне Препоръчано от центъра за изтегляне на Microsoft:

.NET Framework 4.5.1
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Изтегляне
Изтеглете сега.

.NET Framework 4.5.1 езикови пакети
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Изтегляне
Изтеглете сега.

За Още действия информация как да изтеглите Microsoft поддържа файлове, щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
119591 Как да получите файлове за разширена поддръжка на Microsoft Препоръчано от онлайн услуги
Microsoft преглежда този файл за вируси. Microsoft използва най-актуалните софтуер откриване на вируси, който е на разположение на датата, на която е публикуван файлът. Файлът е записан на сървъри с усилена защита, които помагат за предотвратяването на неупълномощени промени на файла.

Изискване за рестартиране

Трябва да рестартирате компютъра след инсталиране на тази актуализация. Ние препоръчваме, че излезете Препоръчано от всички приложения, които използват .NET Framework преди да инсталирате тази актуализация.

Библиография

За Още действия информация относно терминологията за актуализация на софтуера щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
824684 Описание на стандартната терминология, използвана за описание на софтуерните актуализации на Microsoft

Свойства

ID на статията: 2858725 - Последна рецензия: 18 март 2014 г. - Редакция: 2.0
Важи за:
 • Microsoft .NET Framework 4.5.1 при използване с:
  • Service Pack 2 (Сервизен пакет 2) за Windows Vista
  • Windows 7 Service Pack 1
  • Windows Server 2008 Service Pack 2
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
Ключови думи: 
kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced atdownload kbmt KB2858725 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2858725

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com