ID članka: 2858725 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

Na tej strani

Uvod

V tem članku je opisano ogrodje Microsoft .NET Framework 4.5.1 in njegovi ustrezni jezikovni paketi. Ti so na voljo v storitvah Windows Update in Windows Server Update Service (WSUS) za Windows Vista s servisnim paketom SP2, Windows 7 s servisnim paketom SP1, Windows Server 2008 s servisnim paketom SP2 in Windows Server 2008 R2 s servisnim paketom SP1.

Ta posodobitev je izdana v storitvi Windows Update za vse podprte platforme, in sicer tako:
 • Izdelek .NET Framework 4.5.1 je na voljo kot priporočena posodobitev.
 • Jezikovni paketi za .NET Framework 4.5.1 so na voljo kot priporočena posodobitev. To posodobitev prejmejo računalniki, ki imajo nameščeno ogrodje .NET Framework 4.5.1 in vsebujejo tudi starejše različice jezikovnih paketov za ogrodji .NET Framework 4 in .NET Framework 4.5. S to posodobitvijo vse prejšnje jezikovne pakete nadgradite na različico 4.5.1.
 • Jezikovni paketi za .NET Framework 4.5.1 so na voljo tudi ločeno kot izbirna posodobitev. Vendar ta posodobitev ni na voljo skupaj s priporočeno posodobitvijo za .NET Framework 4.5.1, ki je opisana v drugi alineji. Posodobitev prejmejo računalniki, ki izpolnjujejo te kriterije:
  • V njih je že nameščeno ogrodje .NET Framework 4.5.1.
  • V njih ni nameščenega prejšnjega jezikovnega paketa za ogrodje .NET Framework 4 ali .NET Framework 4.5.
  • Osnovni operacijski sistem je lokalizirana različica sistema Windows ali pa je v računalniku nameščen več kot en paket z večjezičnim uporabniškim vmesnikom. To ustreza 23 podprtim jezikom za ogrodje .NET Framework 4.5.1.
 • Če želite več informacij o podprtih jezikih ogrodja .NET Framework, obiščite to spletno stran MSDN:
  Splošne informacije o jezikovnih paketih ogrodja .NET Framework 4.5.1
Opombe
 • V storitvi Windows Update se glede na nastavitve vašega računalnika priporočene posodobitve morda nameščajo samodejno v vseh podprtih platformah. Izbirne posodobitve je mogoče namestiti samo tako, da jih ročno izberete na seznamu razpoložljivih posodobitev.
 • V sistemu Windows 8 lahko Microsoft .NET Framework 4.5.1 namestite tako, da sistem v računalniku nadgradite na Windows 8.1.

Dodatne informacije

Če želite več informacij o ogrodju .NET Framework 4.5.1 ali središču za razvijalce za .NET Framework, obiščite to Microsoftovo spletno mesto: 
Ogrodje .NET Framework 4.5.1
Središče za razvijalce za .NET Framework
Če želite več informacij o namestitvenem programu brez povezave za .NET Framework 4.5.1, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
2858728 Ogrodje Microsoft .NET Framework 4.5.1 (namestitveni program brez povezave) je na voljo za sisteme Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8, Windows Server 2008 SP2 Windows Server 2008 R2 SP1 in Windows Server 2012 (Besedilo je morda v angleščini)
Če želite več informacij o blokiranju ogrodja .NET Framework 4.5.1 v storitvi Windows Update, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
2721187 Začasno blokiranje namestitve ogrodja .NET Framework 4.5.1 in njegovih ustreznih jezikovnih paketov (Besedilo je morda v angleščini)

Informacije o posodobitvi

V Microsoftovem centru za prenose so na voljo te datoteke za prenos:

Ogrodje .NET Framework 4.5.1
Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prenos
Prenesite paket.

Jezikovni paketi ogrodja .NET Framework 4.5.1
Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prenos
Prenesite paket.

Če želite več informacij o prenosu Microsoftovih datotek za podporo, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
119591 Pridobitev Microsoftovih datotek za podporo prek spletnih storitev (Besedilo je morda v angleščini)
Microsoft je pregledal datoteko in ugotovil, da v njej ni virusov. Microsoft je uporabil najnovejšo protivirusno programsko opremo, ki je bila na voljo na datum objave. Datoteka je shranjena v varovanih strežnikih, zato je nepooblaščene osebe ne morejo spreminjati.

Zahteve za vnovični zagon

Ko namestite to posodobitev, morate znova zagnati računalnik. Priporočamo, da pred namestitvijo te posodobitve zaprete vse programe, ki uporabljajo ogrodje .NET Framework.

Sklici

Če želite več informacij o terminologiji za posodobitev programske opreme, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:
824684 Opis uveljavljene terminologije, ki se uporablja za opis posodobitev Microsoftove programske opreme
Opomba To je članek za »HITRO OBJAVO«, ki je ustvarjen neposredno v Microsoftovi organizaciji za podporo. Informacije v tem članku so na voljo »takšne kot so« in kot odziv na težave. Zaradi hitrosti pri objavljanju članka so v gradivu lahko tipografske napake, ki se jih lahko popravi kadar koli brez obvestila. Za dodatne informacije glejte Pogoje uporabe.

Lastnosti

ID članka: 2858725 - Zadnji pregled: 31. januar 2014 - Revizija: 1.0
Velja za:
 • Microsoft .NET Framework 4.5.1, ko je uporabljeno z:
  • Servisni paket SP2 za sistem Windows Vista
  • Windows 7 Service Pack 1
  • Windows Server 2008 Service Pack 2
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
Ključne besede: 
kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced atdownload KB2858725

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com