ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: 2013 του BizTalk Server δεν είναι δυνατό να λαμβάνετε μηνύματα από την προβολή στη βιβλιοθήκη εγγράφων ή από μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του SharePoint

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2859398 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Έχετε μια βιβλιοθήκη του Microsoft SharePoint, καθώς και μία ή περισσότερες προβολές ή έχετε βιβλιοθήκη εγγράφων του SharePoint Online.
  • Χρησιμοποιείτε προσαρμογέα SharePoint στο Microsoft BizTalk Server 2013 για τη λήψη δεδομένων από μια προβολή βιβλιοθήκης του SharePoint ή μια βιβλιοθήκη του SharePoint Online.
  • Η προεπιλεγμένη τιμή Ναιέχει οριστεί για το μοντέλο αντικειμένου-πελάτη (CSOM) με τη ρύθμιση παραμέτρων του Windows SharePoint Services (WSS) προσαρμογέα.
Σε αυτό το σενάριο, BizTalk Server 2013 δεν είναι δυνατό να λάβετε μηνύματα από την προβολή στη βιβλιοθήκη εγγράφων ή από τη βιβλιοθήκη του SharePoint Online.

Επιπλέον, εάν λαμβάνετε δεδομένα από τη βιβλιοθήκη του SharePoint Online, ενδέχεται να καταγραφεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους στο αρχείο καταγραφής συμβάντων:
Λήψη των υπηρεσιών Windows SharePoint Services προσαρμογέας απέτυχε να επεξεργαστεί το SharePoint αρχείο/επίδειξη/δοκιμή /Integrationsdagarna2013/76529e8a-365a-41b2-819b-82199aeec7fe.txt. Παρουσιάστηκε το ακόλουθο σφάλμα:
[System.Net.WebException] ο απομακρυσμένος διακομιστής επέστρεψε ένα σφάλμα: (403) δεν επιτρέπεται.
Κωδικός σφάλματος: 12310
Από τη στιγμή που στείλατε το ζήτημα που προκαλεί αυτό το ζήτημα, μπορείτε να αναιρέσετε την ανάληψη ελέγχου για αυτό το αρχείο και ο προσαρμογέας θα προσπαθήσει να επεξεργαστεί ξανά.
Αυτό το σφάλμα έχει ενεργοποιηθεί από τις υπηρεσίες Windows SharePoint Services, λαμβάνετε θέση ή αποστέλλετε θύρα με URI wsss: / / [Όνομα τοποθεσίας]: Επίδειξη/443/δοκιμή;ViewName =.
Το Αναγνωριστικό συμβάντος προσαρμογέα των υπηρεσιών Windows SharePoint Services: 12457
Εάν λαμβάνετε δεδομένα από μια προβολή βιβλιοθήκης του SharePoint, ενδέχεται να λάβετε όλα τα αρχεία στη βιβλιοθήκη εγγράφων, ανεξάρτητα αν βρίσκονται στην προβολή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης

Για το 2013 διακομιστή BizTalk

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στο πακέτο αθροιστικών ενημερώσεων 2 για το BizTalk Server 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2892599 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 2 για το 2013 διακομιστή BizTalk


Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2859398 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft BizTalk Server 2013 Branch
  • Microsoft BizTalk Server 2013 Enterprise
  • Microsoft BizTalk Server 2013 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2859398 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2859398

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com