Η ενημερωμένη έκδοση βελτιώνει το Adobe Flash Player αναπαραγωγή βίντεο στο Windows 8.1 προεπισκόπηση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2871676 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε μια συσκευή που λειτουργεί με Windows 8.1 προεπισκόπηση, ένα βίντεο Flash μερικές φορές γρήγορα φωτίζει και σκουραίνει κατά την αναπαραγωγή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα εφέ τρεμόπαιγμα.

ΣημείωσηΑυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν είναι εγκατεστημένο το Adobe Flash Player έκδοση 11.8.800.94.

Αιτία

Προεπισκόπηση 8.1 Windows υποστηρίζει δυνατότητες διαχείρισης χρώματος επιπλέον χώρο. Anincompatibilitybetween Windows 8.1 προεπισκόπηση και Adobe Flash Player, το χρώμα διόρθωση για βίντεο ορισμένες φορές εσφαλμένη ρύθμιση κατά την αναπαραγωγή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση 2871676 από Windows Update.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2871676 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows 8.1 Preview
  • Internet Explorer 11 preview
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2871676 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2871676

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com