ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Υποστήριξη για συναλλαγές HIX EDI 005010 x 306 (820) και 005010 x 220 (834) για το BizTalk Server 2013, BizTalk Server 2010 και BizTalk Server 2009

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2882453 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Μια επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για το Microsoft BizTalk Server 2013, Microsoft BizTalk Server 2010, και την επείγουσα επιδιόρθωση 2009.This Microsoft BizTalk Server επιτρέπει την υποστήριξή της για συναλλαγές EDI υγειονομικής ασφάλισης Exchange (HIX) 005010 x 306 (820) και 005010 x 220 (834). Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση περιλαμβάνει HIPAA 5010 συμβατό με σχήματα που μπορείτε να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε στην εφαρμογή σας BizTalk ηλεκτρονικών δεδομένων ανταλλαγής (EDI).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για το BizTalk Server 2009 και του BizTalk Server 2010

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Eφαρμόστε τη μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Σε ειδικές περιπτώσεις, εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημά σας χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης, ίσως έχει ακυρωθεί. Οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης θα ισχύει για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση.

Πληροφορίες αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης

Για το 2013 διακομιστή BizTalk

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στο πακέτο αθροιστικών ενημερώσεων 2 για το BizTalk Server 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2892599 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 2 για το 2013 διακομιστή BizTalk


Περισσότερες πληροφορίες

Μια παλαιότερη έκδοση του σχήματος 820 συναλλαγή περιλαμβάνονταν προηγουμένως με το BizTalk Server. Επομένως, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση έχει το ίδιο doctype ως το υπάρχον σχήμα συναλλαγή 820. Τα σχήματα 820 νέων και παλιών συναλλαγή δεν είναι δυνατό να συνυπάρχουν σε μια ανάπτυξη μέσω BizTalk. Εάν και τα δύο από τα σχήματα συναλλαγή 820 πρέπει να χρησιμοποιούνται σε μια ανάπτυξη μέσω BizTalk, πρέπει να αλλάξετε το χώρο ονομάτων του νέου σχήματος, έτσι ώστε και τα δύο σχήματα με μοναδικό τρόπο αναγνωρίζονται και χρησιμοποιείται στην εφαρμογή μέσω BizTalk. Στην περίπτωση αυτή, η νέα διάταξη πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μια προσαρμοσμένη διάταξη.


Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2882453 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Branch
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Developer
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Enterprise
 • Microsoft BizTalk Server 2009 Standard
 • Microsoft BizTalk Server Branch 2010
 • Microsoft BizTalk Server Developer 2010
 • Microsoft BizTalk Server Enterprise 2010
 • Microsoft BizTalk Server Standard 2010
 • Microsoft BizTalk Server 2013 Branch
 • Microsoft BizTalk Server 2013 Enterprise
 • Microsoft BizTalk Server 2013 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbfix kbqfe kbmt KB2882453 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2882453

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com