Υπηρεσία πρόσβασης υπολογιστών-πελατών RPC σταματά, εάν το Outlook βρίσκεται σε λειτουργία με σύνδεση σε περιβάλλον Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2882467 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν το Microsoft Outlook χρησιμοποιείται σε λειτουργία με σύνδεση σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010, η υπηρεσία πρόσβασης υπολογιστή-πελάτη του Microsoft Exchange RPC (Microsoft.Exchange.RpcClientAccess.Service.exe) διακόπτεται απροσδόκητα η λειτουργία του διακομιστή πρόσβασης πελάτη Microsoft Exchange. Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, οι χρήστες δεν είναι δυνατό να πρόσβαση στα γραμματοκιβώτιά τους μέχρι να γίνει επανεκκίνηση της υπηρεσίας πρόσβασης υπολογιστών-πελατών RPC. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε το ακόλουθο συμβάν στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής του διακομιστή πρόσβασης πελάτη:

Ώρα: Ώρα
ID: 4999
Επίπεδο: σφάλμα
Προέλευσης: Κοινή MSExchange
Υπολογιστής: Υπολογιστή
Μήνυμα: Έκθεση Watson να αποσταλούν για αναγνωριστικό διεργασίας: Αναγνωριστικό διεργασίας, με παραμέτρους: E12, BuildTypeΔημιουργία, M.E.RpcClientAccess.Service, M.E.RpcClientAccess.Parser, M.E.R.PropertyValue.CheckValueTypeOnConstruction, System.ArgumentException, xxxx,Αριθμός έκδοσης

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το λανθασμένο όρισμα που μεταβιβάζεται στη συνάρτηση Microsoft.Exchange.RpcClientAccess.PropertyValue.CheckValueTypeOnConstruction . Επομένως, ένα System.ArgumentException εξαίρεση.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συνάθροιση ενημερώσεων:
2891587 Περιγραφή της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 3 για τον Exchange Server 2010 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία RPC πρόσβασης πελάτη, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2882467 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbqfe kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2882467 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2882467

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com