ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Βραδύτητα στις επιδόσεις του 2012 διακομιστή SQL κατά τη δημιουργία ενός ευρετηρίου σε έναν τύπο δεδομένων χωροταξικού ένα μεγάλο πίνακα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2887899 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Κατά την προσπάθειά σας να δημιουργήσετε ένα ευρετήριο (χρησιμοποιώντας CREATE INDEX ή την πρόταση ALTER INDEX) σε έναν τύπο δεδομένων χωροταξικού έναν μεγάλο πίνακα, μπορεί να έχουν χαμηλή απόδοση 2012 του Microsoft SQL Server. Μπορείτε να βρείτε πολλά παράταση κλειδώματος contentions, SOS_CACHESTORE και SOS_SELIST_SIZED_SLOCK.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε για πρώτη φορά με την ακόλουθη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του SQL Server.

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 7 για SQL Server 2012 SP1

Σχετικά με τις αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις για τον SQL Server

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Κάθε νέα αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τον SQL Server περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες διορθώνει την ασφάλεια, που είχαν περιληφθεί με την προηγούμενη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση. Αποσύρετε τις πιο πρόσφατες αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις για τον SQL Server:
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Πληροφορίες πακέτου ενημερωμένης έκδοσης επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Η συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση ωστόσο προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Επείγουσα επιδιόρθωση λήψη διαθέσιμων" στο επάνω μέρος αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, υποβάλετε μια αίτηση για την εξυπηρέτηση πελατών της Microsoft και υποστήριξη για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης θα ισχύει για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Επείγουσα επιδιόρθωση λήψη διαθέσιμων" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Spinlocks προστασία τις κοινές καταχωρήσεις μνήμης cache γλώσσα χρόνου εκτέλεσης (CLR) διαδικασία. Το σχέδιο ερωτήματος για ένα ευρετήριο που δημιουργήθηκε ή τροποποιημένες απαιτεί συνήθως έναν τελεστή εφαρμογή ή έναν τελεστή Ένθετα βρόχο . Στην εξωτερική πλευρά του τη λειτουργία JOIN επιστρέφει γραμμές από τον πίνακα του χώρου και τη λειτουργία του χώρου οδήγησης. Κάθε φορά που καλείται η συνάρτηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια παράταση κλειδώματος. Όταν εκτελείται το ερώτημα με υψηλό βαθμό παραλληλισμό, το spinlocks ενδέχεται να συνωστισμό. Το διάγραμμα που ακολουθεί είναι ένα παράδειγμα ενός τέτοιου σχεδίου χώρου.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Σχέδιο χώρου

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποιο άλλο ζήτημα επιδόσεων όταν δημιουργείτε ένα ευρετήριο σε έναν τύπο δεδομένων χωροταξικού ένα μεγάλο πίνακα του SQL Server 2012, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2887888 ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Βραδύτητα στις επιδόσεις του διακομιστή SQL κατά τη δημιουργία ενός ευρετηρίου σε έναν τύπο δεδομένων χωροταξικού έναν μεγάλο πίνακα σε μια παρουσία του SQL Server 2012

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2887899 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft SQL Server 2012 Developer
    • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
    • Microsoft SQL Server 2012 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2887899 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2887899

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com