Πώς μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των σχημάτων σε ένα σχέδιο του Visio

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 290903 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για την έκδοση Microsoft Visio 2000 αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα290901.
Για την έκδοση Microsoft Visio 5 αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα288749.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει πώς μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος ή το μέγεθος των σχημάτων μέσα σε ένα σχέδιο του Microsoft Office Visio.

Περισσότερες πληροφορίες

Η μέθοδος που χρησιμοποιείτε για σχήματα μέγεθος εξαρτάται από το αν το σχήμα είναι μίας διάστασης (1-D) ή δύο διαστάσεων (2-D).

Πώς να το μέγεθος ενός σχήματος 1 D

 1. Με το εργαλείο δείκτη, κάντε κλικ για να επιλέξετε το σχήμα.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένα δέσμευσης περίγραμμα εμφανίζεται γύρω από το σχήμα και πράσινα τετράγωνα (λαβές) εμφανίζονται τακτικά αραιά γύρω από αυτό.
 2. Για να ρυθμίσετε το μήκος, κρατήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το σημείο έναρξης (λαβή επιλογής με ένα "x" στο κέντρο) ή το τελικό σημείο (λαβή επιλογής με ένα "+" στο κέντρο), μέχρι να μετατραπεί σε τετραπλό βέλος. Στη συνέχεια, σύρετε τη λαβή το κατάλληλο μήκος.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν σύρετε ένα τελικό σημείο, μπορείτε να το μέγεθος και περιστροφή ταυτόχρονα ένα σχήμα 1 D.
 3. Προσαρμόστε το πλάτος (Εάν υπάρχει), κρατήστε το δείκτη του ποντικιού επάνω σε μια λαβή επιλογής μέχρι να μετατραπεί σε διπλό βέλος και στη συνέχεια, σύρετε τη λαβή το κατάλληλο πλάτος.

Πώς να το μέγεθος ενός σχήματος 2-Δ

 1. Με το εργαλείο δείκτη, κάντε κλικ για να επιλέξετε το σχήμα.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ένα δέσμευσης περίγραμμα εμφανίζεται γύρω από το σχήμα και πράσινα τετράγωνα (λαβές) εμφανίζονται στις γωνίες και σε κάθε πλευρά γύρω από το σχήμα.
 2. Για να ρυθμίσετε το μήκος ή πλάτος, κρατήστε το δείκτη του ποντικιού επάνω σε μια λαβή επιλογής μέχρι να μετατραπεί σε διπλό βέλος και στη συνέχεια σύρετε το κατάλληλο μέγεθος.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε αναλογικά το μέγεθος του σχήματος, σύρετε μια γωνιακή λαβή ή κρατήστε πατημένο το πλήκτρο SHIFT κατά τη μεταφορά.
Εάν βλέπετε λιγότερες από οκτώ λαβές στο σχήμα 2-Δ, προσαρμόστε το επίπεδο ζουμ για να δείτε το υπόλοιπο από τις λαβές και με μεγαλύτερη ακρίβεια το μέγεθος του σχήματος.

Τρόπος εργασίας με τα σχήματα που είναι κλειδωμένη

Ορισμένα σχήματα δεν είναι δυνατή η αλλαγή μεγέθους, επειδή αυτά είναι κλειδωμένο (προστατευμένη). Όταν είναι επιλεγμένο ένα σχήμα κλειδώματος, padlocks εμφανίζονται σε ορισμένες ή όλες οι θέσεις λαβή επιλογής. Για να ξεκλειδώσετε ή να καταργήσετε την προστασία από ένα σχήμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Με το εργαλείο δείκτη, κάντε κλικ για να επιλέξετε το σχήμα.
 2. Στο διακομιστήΜορφή (Format)μενού, κάντε κλικ στο κουμπίμε κωδικό.
 3. Click to clear the check boxes for the behaviors that you want to unlock, and click to select the check boxes for the behaviors that you want to lock. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 290903 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Visio Professional 2007
 • Microsoft Office Visio Standard 2007
 • Microsoft Office Visio Professional 2003
 • Microsoft Visio 2002 Professional Edition
 • Microsoft Visio 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB290903 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:290903

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com