Η έκδοση Απριλίου 2014 του SDK των Windows δεν είναι συμβατή με την έκδοση Visual Studio 2013 RTM ή ενημερωμένη έκδοση 1 για τον εντοπισμό σφαλμάτων γραφικών

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2955817 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων
Τον Απρίλιο 2014 κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK) των Windows ενεργοποιεί τις δυνατότητες του Visual Studio γραφικών εντοπισμού σφαλμάτων και ανάλυση πλαισίου γραφικών για Windows 8.1 και Windows Phone 8.1. Ωστόσο, Microsoft Visual Studio 2013 RTM ή ενημερωμένη έκδοση 1 έκδοση είναι συμβατή με αυτό το SDK των Windows, σε αυτές τις δυνατότητες απαιτούν Ενημέρωση 2013 Visual Studio 2 ή η νεότερη ενημερωμένη έκδοση.

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι έχετε το 2014 Απριλίου ή την νεότερη έκδοση SDK των Windows εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Όταν χρησιμοποιείτε γραφικά δυνατότητες εντοπισμού σφαλμάτων του Visual Studio 2013 ή Visual Studio 2013 συνάθροιση 1, μπορεί να αντιμετωπίσετε τη συμπεριφορά δεν έχει οριστεί.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή οι δυνατότητες αυτές απαιτούν Visual Studio 2013 συνάθροιση 2 ή την νεότερη ενημερωμένη έκδοση.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το Ενημέρωση 2013 Visual Studio 2.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2955817 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Visual Studio Express 2013 for Web
  • Microsoft Visual Studio Express 2013 for Windows
  • Microsoft Visual Studio Express 2013 for Windows Desktop
  • Microsoft Visual Studio Ultimate 2013
  • Microsoft Visual Studio Premium 2013
  • Microsoft Visual Studio Professional 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertisebeginner kbmt KB2955817 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2955817

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com