Ενημέρωση 2962967 για το σύστημα δωμάτιο Lync: Ιουνίου 2014

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2962967 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα ζητήματα που επιλύονται στο το 2014 Ιουνίου ενημερωμένη έκδοση Microsoft Lync χώρος συστήματος.

Εισαγωγή

Ζητήματα που επιλύει η ενημερωμένη έκδοση

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση πραγματοποιεί τις ακόλουθες ενημερώσεις κώδικα ζητήματα Lync χώρος συστήματος:
 • Προσθέτει λειτουργικότητα να βελτιώσει την εμπειρία καταγραφής περιεχομένου για έναν υπολογιστή που είναι πάντα συνδεδεμένος στο σύστημα Lync δωμάτιο.
 • Διορθώνει ένα ζήτημα στο οποίο Lync δωμάτιο σύστημα εμφανίζει επαναλαμβανόμενες συσκέψεις μέχρι να γίνει επανεκκίνηση του συστήματος δωμάτιο Lync.
 • Διορθώνει ένα ζήτημα για να αυξήσετε τη ζώνη της δράσης των καρτελών στην κονσόλα.
 • Διορθώνει ένα ζήτημα στο οποίο δεν ξεκινούν αργότερα αναζητήσεις στην κορυφή των αποτελεσμάτων όταν μπορείτε να προσκαλέσετε τους συμμετέχοντες.
 • Διορθώνει διάφορα ζητήματα που παρουσιάζονται στη μεγάλη σύσκεψη και τις προεπιλεγμένες προβολές εμφάνισης.
 • Διορθώνει ένα ζήτημα στο οποίο οι θέσεις των γραμμή γλώσσας αλλάζει αφού αλλάξετε γλώσσες.
 • Διορθώνει ένα ζήτημα όπου δεν μπορείτε να ξεκινήσετε έναν πίνακα όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή που είμαι μια επιλογή πίνακα από το μπροστινό μέρος οθόνες δωμάτιο.
 • Προσθέτει λειτουργικότητα που σας παρέχει τη δυνατότητα της πύλης web διαχείρισης Lync χώρος συστήματος για την υποστήριξη ενός κύριου ονόματος χρήστη (UPN) και την περίοδο λειτουργίας πρωτοκόλλου (INITIATION Protocol).
 • 2972296 Σύστημα δωμάτιο Lync έχει κολλήσει σε ένα μήνυμα "συμμετοχή σε αίθουσα συνεδριάσεων σύσκεψη" όταν συμμετέχετε σε μια σύσκεψη του Lync
Επιπλέον, η ενημερωμένη έκδοση επιλύει τα ζητήματα που περιγράφονται στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
 • 2929207 Ενημερωμένη έκδοση για το σύστημα δωμάτιο Lync: Απριλίου 2014
 • 2920616 Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης του Lync χώρος συστήματος: Ιανουαρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες

Πώς να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση

Για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση για το σύστημα του Lync δωμάτιο, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

ΣημείωσηΓια να χρησιμοποιήσετε την Εποπτεία συστήματος κέντρο λειτουργίες Managerto της υγείας του Lync χώρος συστήματος, πρέπει να συμμετάσχετε Lync χώρος συστήματος στον τομέα πριν από την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης.
 • Εάν έχετε εγκαταστήσει την ενημερωμένη έκδοση του Απριλίου Lync χώρος συστήματος και, στη συνέχεια, συνδέεται στο σύστημα στον τομέα, πρέπει να restoreLync χώρος συστήματος εργοστασιακές ρυθμίσεις και στη συνέχεια γίνετε μέλος του τομέα, πριν να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση Ιουνίου.
 • Εάν είχε συμμετέχετε στο σύστημα στον τομέα πριν από την installedthe Απριλίου ενημερωμένη έκδοση, μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση Ιουνίου απευθείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο joinLync χώρος συστήματος στον τομέα, μεταβείτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (KB):
2933446 Εάν εκτελείτε το σύστημα κέντρου λειτουργίες Manager 2012, συμμετοχή Lync χώρος συστήματος στον τομέα πριν να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση του Απριλίου 2014

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Για να εγκαταστήσετε μια ενημερωμένη έκδοση σε μια συσκευή Lync χώρος συστήματος που έχει πρόσβαση στο Internet, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Συνδεθείτε με σύστημα δωμάτιο Lync σε κατάσταση λειτουργίας διαχειριστή, χρησιμοποιώντας πιστοποιήσεις διαχειριστή. Για να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος δωμάτιο Lync σε κατάσταση λειτουργίας διαχειριστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στη σύσκεψη λειτουργία, επιλέξτε Επιλογές στην οθόνη πριν από τη σύσκεψη.
  2. Για να εμφανίσετε μια προτροπή για διαπιστευτήρια, επιλέξτε " Ρυθμίσεις".
  3. Εισαγάγετε πιστοποιήσεις διαχειριστή στη γραμμή εντολών.
  4. Στην οθόνη σύνδεσης των Windows, εισαγάγετε πιστοποιήσεις διαχειριστή για να εμφανίσετε την Κονσόλα διαχείρισης της LRS.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί του ενημερώσεων περιεχομένου Web καρτέλα.
 3. Στην περιοχή ενημερωμένων εκδόσεων της Microsoft, επιλέξτε λήψη από το διακομιστή Microsoft Update.
 4. Στην περιοχή ενημερωμένες εκδόσεις OEM, επιλέξτε λήψη από το διακομιστή OEM.
 5. Για να ενημερώσετε αυτόματα κατά τη διάρκεια του ημερήσιου χρόνου συντήρησης, επιλέξτε το Αυτόματες ενημερώσεις Ενημέρωση συχνότηταςτου πλαισίου ελέγχου.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί εφαρμογή και κάντε επανεκκίνηση του για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.
ΣημείωσηΕάν αλλάξετε τις ρυθμίσεις και θέλετε να εφαρμόσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις με μη αυτόματο τρόπο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί εφαρμογή & επανεκκίνηση.
 2. Επανεκκινήστε LRS και, στη συνέχεια, συνδεθείτε με LRS σε κατάσταση λειτουργίας διαχειριστή, χρησιμοποιώντας πιστοποιήσεις διαχειριστή.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί του ενημερώσεων περιεχομένου Web tab ξανά.
 4. Επιλέξτε επιταγή, ενημερωμένες εκδόσεις και εγκατάσταση.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να ξεκινήσετε πάλι το LRS, όταν σας ζητηθεί.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Ενημέρωση intranet

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Για να εγκαταστήσετε μια ενημερωμένη έκδοση σε μια συσκευή συστήματος του Lync χώρο που δεν έχει πρόσβαση στο Internet, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Σημείωση Πριν να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να έχετε ένα διακομιστή HTTP που Lync δωμάτιο σύστημα έχει πρόσβαση. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην ενότητα "Πώς να ρυθμίσετε ένα διακομιστή HTTP στον Windows Server 2012 R2".
 1. Λήψη το δηλωτικό δημόσια ενημερωμένη έκδοση φυσικό φάκελο του εικονικού καταλόγου από μία από τις ακόλουθες συνδέσεις OEM, ανάλογα με τον κατασκευαστή του συστήματός σας Lync δωμάτιο. Ο OEM μπορεί να απαιτεί ο φυσικός φάκελος είναι ένα συγκεκριμένο φάκελο σε μια δομή φακέλων.
  • Crestron: http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=299575
  • Polycom: Η ενημερωμένη έκδοση για το Polycom δεν υπάρχει ακόμη. Όταν η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη, η σύνδεση για την Polycom θα καταχωρηθεί σε αυτό το άρθρο.
  • Έξυπνη: http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=299574
 2. Για να εξαγάγετε το δηλωτικό ενημερωμένη έκδοση στο φάκελο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Σε μια γραμμή εντολών, μεταβείτε στο φάκελο φυσική, χρησιμοποιώντας την εντολή cd .
  2. Για να εξαγάγετε το LyncRoomUpdates.xml στο φυσικό φάκελο, εκτελέστε μία από τις παρακάτω εντολές για τον αντίστοιχο OEM:

   CrestronLyncRoomUpdates.exe LyncRoomUpdates.xml
   
   SmartLyncRoomUpdates.exe LyncRoomUpdates.xml
   
   PolycomLyncRoomUpdates.exe LyncRoomUpdates.xml
   Εκτελέστε την εντολή LyncRoomUpdates.xml , για να προβάλετε τα περιεχόμενα του δηλωτικού ενημερωμένη έκδοση.
 3. Λήψη όλων των αρχείων στη διακήρυξη της ενημερωμένης έκδοσης στο φυσικό φάκελο.

  Σημειώσεις
  • Εάν η εγγραφή του XML περιέχει μια σύνδεση, μεταβείτε στη σύνδεση για να κάνετε λήψη του αρχείου. Το αρχείο πρέπει να είναι το ίδιο όνομα με το χαρακτηριστικό όνομα αρχείου .
  • Εάν η εγγραφή του XML έχει το χαρακτηριστικό IsFwLink έχει οριστεί στην τιμή True, προσθέστε το όνομα του αρχείου στο τέλος της διεύθυνσης web για να κάνετε λήψη του αρχείου.
 4. Συνδεθείτε Lync χώρος συστήματος σε ένα δίκτυο, χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό που έχει πρόσβαση στο εσωτερικό διακομιστή HTTP.
 5. Συνδεθείτε με σύστημα δωμάτιο Lync σε κατάσταση λειτουργίας διαχειριστή, χρησιμοποιώντας πιστοποιήσεις διαχειριστή.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί του ενημερώσεων περιεχομένου Web καρτέλα.
 7. Στην ενότητα ενημερωμένες εκδόσεις της Microsoft, επιλέξτε ένα διακομιστή των Windows Server Update Services (WSUS).
 8. Στην περιοχή OEM ενημερωμένες εκδόσεις, κάντε κλικ στο κουμπί λήψη από εσωτερικό διακομιστή.
 9. Σύμφωνα με τη συχνότητα ενημέρωσης, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου " Αυτόματες ενημερώσεις " για να ενημερώσετε αυτόματα κατά τη διάρκεια του ημερήσιου χρόνου συντήρησης.
Σημείωση Εάν αλλάξετε τις ρυθμίσεις και θέλετε να εφαρμόσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις με μη αυτόματο τρόπο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί εφαρμογή & επανεκκίνηση.
 2. Επανεκκίνηση συστήματος δωμάτιο Lync και, στη συνέχεια, συνδεθείτε με Lync δωμάτιο σύστημα σε κατάσταση λειτουργίας διαχειριστή, χρησιμοποιώντας τις πιστοποιήσεις διαχειριστή.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί του ενημερώσεων περιεχομένου Web tab ξανά.
 4. Επιλέξτε επιταγή, ενημερωμένες εκδόσεις και εγκατάσταση.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος του Lync δωμάτιο όταν σας ζητηθεί.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Πώς να ρυθμίσετε ένα διακομιστή HTTP στον Windows Server 2012 R2

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Για να ρυθμίσετε ένα διακομιστή HTTP για να κάνετε λήψη των αρχείων της ενημερωμένης έκδοσης για την εγκατάσταση συστήματος του Lync χώρο που δεν έχει πρόσβαση στο Internet στον Windows Server 2012 R2, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Προσθέστε το ρόλο διακομιστή Web (IIS) στον Windows Server 2012 R2.
 2. Κάντε κλικ στη Διαχείριση του Internet Information Services (IIS) στο διακομιστή Manager\Tools.
 3. Στη Διαχείριση των υπηρεσιών IIS, ανοίξτε το δέντρο για το διακομιστή HTTP και, στη συνέχεια, αναπτύξτε τον κόμβο τοποθεσίες .
 4. Κάντε δεξιό κλικ στον κόμβο τοποθεσίες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη εικονικού καταλόγου.
 5. Δημιουργία ονόματος για πρόσβαση χρησιμοποιώντας το Διεύθυνση IP\Όνομα μορφή. Επιλέξτε τη φυσική διαδρομή του φακέλου σε ένα δίσκο στον οποίο θα κάνετε λήψη του Lync δωμάτιο σύστημα δημόσια ενημερωμένη έκδοση διακήρυξη και τα συσχετισμένα αρχεία.

  Σημείωση Ο OEM μπορεί να απαιτεί ο φυσικός φάκελος είναι ένα συγκεκριμένο φάκελο σε μια δομή φακέλων. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε κατάλογο ρίζας για OEM που έχουν εξαχθεί ως φυσική διαδρομή σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες του OEM για τη διαδρομή του αρχείου, το οποίο θα πρέπει να καθορίσετε στην ακόλουθη θέση:

  Κονσόλα διαχείρισης LRS > ενημερώσεων περιεχομένου Web > λήψη από εσωτερικό διακομιστή.
 6. Αφού κάνετε λήψη των αρχείων, βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής θα εξυπηρετεί όλα τα αρχεία κατάλληλα επισκεπτόμενοι κάθε διεύθυνση, όπως Διεύθυνση IP\Όνομα\File.Extension.

  ΣημείωσηΕάν ένα αρχείο δεν εξυπηρετείται, προσθέστε έναν τύπο MIME για το αρχείο στο IIS Manager.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Προϋποθέσεις

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.

Απαίτηση επανεκκίνησης

Πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή Lync χώρος συστήματος μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση αντικαθιστά την ακόλουθη ενημερωμένη έκδοση:
2929207 Ενημερωμένη έκδοση για το σύστημα δωμάτιο Lync: Απριλίου 2014

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να μεταβείτε στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2962967 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Lync Room System
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbsurveynew kbfix kbexpertiseinter kbmt KB2962967 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2962967

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com