Как се използва инструментът за резервно копиране за защита на данни и възстановяване на файлове и папки на компютъра ви под Windows XP и Windows Vista

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 309340 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.

За да продължите да получавате актуализации на защитата за Windows, използвайте Windows XP със Service Pack 3 (SP3). За повече информация посетете тази уеб страница на Microsoft: Приключва поддръжката за някои версии на Windows

Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

ВЪВЕДЕНИЕ

Тази статия съдържа информация за това, как се използва програмата за резервно копиране под Windows XP и Windows Vista за защита на данни и възстановяване на файлове и папки на компютъра.

Помощната програма за резервно копиране, която е част от Windows XP и Windows Vista, предпазва данните в случай на отказ в работата на твърдия диск или случайно изтриване на файлове. Чрез нея можете да създадете копие на всички данни на твърдия диск и да го архивирате на друго устройство за съхраняване на данни, например твърд диск или магнитна лента.

В случай на случайно изтриване на данните на твърдия диск, неволното им заместване с други данни или при невъзможност за достъп до данните поради неизправност на диска можете да възстановите данните от диска или от архивираното копие с помощта на Restore Wizard (съветника за резервно копиране) или Automated System Recovery Wizard (съветника за автоматично възстановяване на системата).

За повече информация как се извършва резервно копиране в компютър с Windows 7 посетете следния уеб сайт на Microsoft:
http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows7/products/features/backup-and-restore

Допълнителна информация

Как се използва инструментът за резервно копиране за защита на данни и възстановяване на файлове и папки

Забележка Трябва да имате идентификационни данни за администратор или оператор, отговорен за създаването на резервни копия, на компютъра си, за да създавате резервни копия и да възстановявате файлове и папки. Администраторите и операторите, отговорни за резервното копиране на данните, могат да създават резервни копия и да възстановяват шифровани файлове и папки, без да ги дешифрират.

За да сте сигурни, че разполагате с най-новата информация за това как се използва програмата за резервно копиране под Windows XP и Windows Vista, посетете следния уеб сайт на Microsoft:
Използване на Windows за архивиране на компютъра
http://www.microsoft.com/security/default.aspx
Забележка Това е статия "БЪРЗА ПУБЛИКАЦИЯ", създадена директно в рамките на организацията за поддръжка на Microsoft. Информацията, съдържаща се тук, се ограничава до съдържащото се в нея и е дадена в отговор на появили се проблеми. В резултат на краткия срок до тяхното предлагане, материалите може да съдържат печатни грешки и могат да бъдат преработвани във всеки момент без предизвестие. Вижте Условия на ползване за други съображения.

Свойства

ID на статията: 309340 - Последна рецензия: 26 септември 2013 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Starter
Ключови думи: 
kbresolve kbenv kbarttypeshowme kbhowtomaster KB309340

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com