Как да получите най-новата актуализация на филтъра за нежелана поща на Outlook

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 872976 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

ВЪВЕДЕНИЕ

Microsoft Office Outlook Junk E-mail Filter актуализации и актуализации на дефиниции за Microsoft Office предоставя по-актуална дефиниция на Групов имейл, които се считат за нежелана поща. Като част Препоръчано от продължаващите ангажимент за намаляване на нежелана поща във вашата система периодични актуализации се предоставят на потребителите на Outlook.

Допълнителна информация

Outlook 2003 и Outlook 2007

За Outlook 2003 и Outlook 2007 нежелана поща актуализации на филтри се намират в центъра за изтегляния на Microsoft. Щракнете върху следната връзка да започне изтегляне център търсене с помощта на "Филтър за нежелана поща на Outlook" низ:

Търсене на центъра за изтегляния на Microsoft за актуализации на филтъра за нежелана имейл за Outlook

Outlook 2010 и Outlook 2013


За Outlook 2010 и Outlook 2013 актуализации на филтъра за нежелана имейл са означени като актуализации на дефиниции за Microsoft Office. Те са разположени на сайта на центъра за изтегляния на Microsoft. Щракнете върху следната връзка да започне изтегляне център търсене с помощта на "Дефиниция актуализации за Microsoft Office" критерии:

Свойства

ID на статията: 872976 - Последна рецензия: 20 март 2013 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Outlook 2013
Ключови думи: 
kbupdate kbpubtypekc kbfix kbbug kbexpertisebeginner kbemail kbhowto kbmt KB872976 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 872976

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com