Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων τα οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε ένα προϊόν του Office

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 903275 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για μια έκδοση αυτού του άρθρου που αφορά τα Office 2007, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
919895 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων τα οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε ένα προϊόν του Office 2007
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων τα οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε ένα προϊόν του Microsoft Office.

Όταν ενεργοποιείτε μια επίσημη άδεια χρήσης Office, ενεργοποιείτε την πλήρη λειτουργικότητα του προϊόντος. Επιπλέον, δεν σας ζητείται πλέον να ενεργοποιείτε την επίσημη άδεια κάθε φορά που κάνετε εκκίνηση του προϊόντος του Office.

Κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε ένα προϊόν του Office, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε συμπτώματα τα οποία υποδεικνύουν ένα από τα ακόλουθα:
 • Η ενεργοποίηση του προϊόντος του Office δεν ήταν επιτυχής.
 • Πρέπει να ενεργοποιήσετε ξανά το προϊόν του Office.
 • Ενδέχεται να υπάρχει τμήμα προγενέστερης εγκατάστασης του Office στο μητρώο ή στους φακέλους του Office.
Τα ακόλουθα συμπτώματα υποδεικνύουν την ύπαρξη κάποιου προβλήματος όσον αφορά την ενεργοποίηση του προϊόντος του Office.

Το προϊόν του Office εκτελείται σε κατάσταση μειωμένης λειτουργικότητας

Όταν πραγματοποιείτε εκκίνηση ενός προϊόντος του Office το οποίο λειτουργούσε κανονικά στο παρελθόν, το προϊόν του Office εκτελείται σε κατάσταση μειωμένης λειτουργικότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση μειωμένης λειτουργικότητας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
316032 Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Η εντολή αυτή δεν είναι διαθέσιμη, γιατί το έγγραφο είναι κλειδωμένο για επεξεργασία" (This command is not available because the document is locked for edit) κατά την προσπάθειά σας να επεξεργαστείτε παλιά ή νέα έγγραφα στο Office XP και στο Office 2003

Έχετε φτάσει το μέγιστο αριθμό υπολογιστών που μπορείτε στους οποίους μπορείτε να ενεργοποιήσετε το προϊόν

Κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε το προϊόν του Office, η ενεργοποίηση αποτυγχάνει. Επιπλέον, εμφανίζεται ένα μήνυμα που αναφέρει ότι έχετε καλύψει τον αριθμό υπολογιστών στους οποίους μπορείτε να ενεργοποιήσετε το προϊόν του Office.

Έγιναν σημαντικές αλλαγές στις ρυθμίσεις παραμέτρων του υπολογιστή

Κατά την εκκίνηση ενός προϊόντος του Office που λειτουργούσε σωστά στο παρελθόν, εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους που αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκαν σημαντικές αλλαγές στις ρυθμίσεις παραμέτρων του υπολογιστή. Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Κατά την εκκίνηση ενός προϊόντος του Office, σας ζητείται να εισαγάγετε έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος. Όταν εισάγετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους "Μη έγκυρος αριθμός-κλειδί προϊόντος" (Invalid Product Key). Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει παρόλο που εισαγάγατε τον αριθμό-κλειδί που παρέχεται με το προϊόν του Office.
 • Κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε το προϊόν του Office, ο "Οδηγός ενεργοποίησης" (Activation Wizard) εξαφανίζεται.
 • Κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε το προϊόν του Office μέσω Internet, λαμβάνετε ένα σφάλμα επικοινωνίας.
 • Όταν προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το Microsoft Office 2003 αφού το εγκαταστήσετε με επιτυχία, ο "Οδηγός ενεργοποίησης" (Activation Wizard) δεν ξεκινά. Δεν εμφανίζεται κανένα μήνυμα λάθους.

Αποτυχία ενεργοποίησης μέσω τηλεφώνου

Προσπαθείτε να ενεργοποιήσετε το προϊόν του Office μέσω τηλεφώνου. Ωστόσο, μετά την καταχώρηση του αναγνωριστικού επιβεβαίωσης που παρέχεται από το προσωπικό υποστήριξης, λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους το οποίο αναφέρει ότι το αναγνωριστικό επιβεβαίωσης δεν είναι έγκυρο.

Ο "Οδηγός ενεργοποίησης" (Activation Wizard) δεν ξεκινά

Κατά την εκκίνηση ενός προϊόντος του Office ή όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση προϊόντος (Activate Product) στο μενού Βοήθεια (Help), ο "Οδηγός ενεργοποίησης" δεν ξεκινά.

Περισσότερες πληροφορίες

Χρησιμοποιήστε τις μεθόδους που ακολουθούν με τη σειρά που εμφανίζονται για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα ενεργοποίησης προϊόντων του Office.

Μέθοδος 1: Γενική αντιμετώπιση προβλημάτων

 • Βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία και η ώρα έχουν ρυθμιστεί σωστά στο λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.
 • Εάν το προϊόν του Office εκτελείται σε κατάσταση μειωμένης λειτουργικότητας, ενδέχεται να χρησιμοποιείτε μια δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος του Office. Εάν χρησιμοποιείτε δοκιμαστική έκδοση του προϊόντος του Office, έχει λήξει η δοκιμαστική έκδοση; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δοκιμαστικές εκδόσεις των προϊόντων του Office, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  831023 Τρόπος μετατροπής μιας δοκιμαστικής έκδοσης του Office 2003 σε πλήρη επίσημη έκδοση (Ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά)
  295167 Θέματα εγκατάστασης για τη δοκιμαστική έκδοση του Office XP
 • Έλεγχος της σύνδεσης Internet. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet; Έχετε στη διάθεσή σας τείχος προστασίας ή διακομιστή μεσολάβησης που απαιτεί έλεγχο ταυτότητας; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πιθανά σφάλματα επικοινωνίας, τα οποία ενδέχεται να προκύψουν κατά την ενεργοποίηση ενός προϊόντος του Office, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  822519 Κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε προγράμματα του Office μέσω Internet, εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους
 • Λαμβάνετε ένα "κλειδί προϊόντος δεν είναι έγκυρη"μήνυμα λάθους κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε το προϊόν του Office; Ίσως να έχετε περισσότερες από μία εγκατάσταση της ίδιας έκδοσης του Office στον υπολογιστή. Για παράδειγμα, έχετε εγκαταστήσει κάποια δοκιμαστική έκδοση του Office 2003 και κάποια επίσημη έκδοση του Office 2003 στον υπολογιστή σας; Εναλλακτικά, έχετε εγκαταστήσει κάποιο μεμονωμένο προϊόν του Office, όπως το Microsoft Office Excel 2003, με μία πλήρη έκδοση του Office 2003 στον υπολογιστή;

  Πρέπει να έχετε μόνο μία εγκατάσταση της ίδιας έκδοσης του Office εγκατεστημένες στον υπολογιστή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σφάλματα που αφορούν τα σφάλματα "μη έγκυρου αριθμού-κλειδιού προϊόντος" (invalid product key), κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  836178 Εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους για μη έγκυρο αριθμό-κλειδί προϊόντος (product key) κατά την εκκίνηση ενός προγράμματος του Office 2003 μετά την εγκατάσταση του Office Professional Edition 2003
  321346 Θα σας ζητηθεί ο αριθμός-κλειδί προϊόντος όταν ανοίγετε ένα πρόγραμμα του Office
 • Προσπαθείτε να εγκαταστήσετε μία έκδοση του Κατασκευαστής πρωτότυπου εξοπλισμού (ΟΕΜ) ενός προϊόντος του Office σε κάποιον άλλο υπολογιστή; Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο μία εγκατάσταση μιας έκδοσης του ΟΕΜ για κάποιο προϊόν του Office που έχει εγκατασταθεί σε ένα συγκεκριμένο υπολογιστή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης μιας έκδοσης ΟΕΜ του Office σε άλλον υπολογιστή, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  826526 Μήνυμα λάθους "Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση της εγκατάστασης" κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε το Office 2003
  300273 Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση της έκδοσης OEM περισσότερο από μία φορά στο Office XP
 • Εάν έχετε αντικαταστήσει τον παλιό υπολογιστή σας με κάποιο νέο, προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε το προϊόν του Office μέσω Internet. Εάν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το προϊόν του Office μέσω του Internet, προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε το προϊόν του Office μέσω τηλεφώνου.

  Σημείωση Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση δοκιμαστικών εκδόσεων προϊόντων του Office μέσω τηλεφώνου.

Μέθοδος 2: Σε περίπτωση που το αρχείο Opa11.dat ή το αρχείο Data.dat είναι κατεστραμμένα

Ορισμένα προβλήματα ενεργοποίησης υποδηλώνουν ότι το αρχείο άδειας χρήσης είναι κατεστραμμένο για το Microsoft Office 2003 ή για το Microsoft Office XP. Αν το αρχείο άδειας χρήσης είναι κατεστραμμένο, δεν μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα να καταργήσετε και επανεγκαταστήσετε το προϊόν του Office. Το αρχείο άδειας χρήσης δεν καταργείται σε περίπτωση κατάργησης του προϊόντος του Office. Επιπλέον, το αρχείο άδειας χρήσης δεν αντικαθίσταται κατά την επανεγκατάσταση του προϊόντος του Office. Στην περίπτωση που το αρχείο άδειας χρήσης είναι κατεστραμμένο, ακολουθήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους για να διαγράψετε το αρχείο άδειας χρήσης.

Για να διαγράψουμε το αρχείο άδειας χρήσης για λογαριασμό σας, μεταβείτε στην ενότητα "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να διαγράψετε μόνοι σας το αρχείο άδειας χρήσης, μεταβείτε στην ενότητα "Επίλυση από το χρήστη".

Αυτόματη επίλυση

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start expanded
Για να διαγράψετε το αρχείο άδειας χρήσης, κάντε κλικ στο κουμπί ή στη σύνδεση Fix it. Κατόπιν, επιλέξτε Εκτέλεση (Run) από το παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου (File Download) και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στον Οδηγό Fix it.

Για τα Windows 8
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start expanded
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Αυτόματη επίλυση της Microsoft 20053
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end

Για Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2008 ή Windows Server 2003
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start expanded
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Αυτόματη επίλυση της Microsoft 50302
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end

Σημειώσεις
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
 • Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί και για εκδόσεις των Windows σε άλλες γλώσσες.
 • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επίλυση Fix it σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και, στη συνέχεια, εκτελέστε την στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.
 • Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή για να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, καταχωρήστε το σχόλιό σας στο ιστολόγιο "Αυτόματη επίλυση" ή στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end

Επίλυση από το χρήστη

Office 2003

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start), κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Office\Data και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο Opa11.dat και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Διαγραφή (Delete).

  Προσοχή Μην διαγράψετε το αρχείο opa12.bak.
 3. Κλείστε το φάκελο.
 4. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα του Office 2003 για να ξεκινήσει ο Οδηγός ενεργοποίησης του Office 2003.

Office XP

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start), κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Office\Data και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο Data.dat και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Διαγραφή (Delete).

  Προσοχή Μην διαγράψετε το αρχείο data.bak.
 3. Κλείστε το φάκελο.
 4. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα του Office XP για να ξεκινήσει ο Οδηγός ενεργοποίησης του Office XP.
875452 Ο "Οδηγός ενεργοποίησης του Microsoft Office 2003" (Microsoft Office 2003 Activation Wizard) εξαφανίζεται όταν χρησιμοποιείτε την επιλογή του τηλεφώνου για να ενεργοποιήσετε μια άδεια χρήσης του Microsoft Office 2003
823761 Η ενεργοποίηση προϊόντος αποτυγχάνει κατά την προσπάθειά σας να ενεργοποιήσετε ένα προϊόν άδειας χρήσης με εγγραφή του Microsoft Office XP Enterprise.
823527 Ο "Οδηγός ενεργοποίησης" (Activation Wizard) δεν ξεκινά στο Office 2003
313938 Ο "Οδηγός ενεργοποίησης" (Activation Wizard) δεν ξεκινά

Μέθοδος 3: Σε περίπτωση που κάνατε σημαντικές αλλαγές στις ρυθμίσεις παραμέτρων του υπολογιστή

Σε περίπτωση που κάνατε σημαντικές αλλαγές στις ρυθμίσεις παραμέτρων του υπολογιστή, οι αλλαγές αυτές ενδέχεται να επηρεάσουν την ενεργοποίηση του Office XP. Κατά την εκκίνηση του Office XP, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους το οποίο αναφέρει ότι το Office XP έχει εντοπίσει μια σημαντική αλλαγή στις ρυθμίσεις παραμέτρων του υπολογιστή. Όταν παρουσιάζεται αυτή η συμπεριφορά, το Office XP εκτελείται σε κατάσταση μειωμένης λειτουργικότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος, κάντε κλικ στον παρακάτω αριθμό άρθρου για να προβάλετε το άρθρο στη Γνωσιακή βάση (Knowledge Base) της Microsoft:
296924 Λαμβάνετε το μήνυμα "Το Office εντόπισε μία σημαντική αλλαγή στη ρύθμιση παραμέτρων του υπολογιστή σας" όταν εκκινείτε ένα πρόγραμμα Office (Ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά)

Μέθοδος 4: Σε περίπτωση που ο Οδηγός ενεργοποίησης του Office XP σταματά να ανταποκρίνεται

Σε αυτό το σενάριο, κατά την προσπάθεια ενεργοποίησης του Office XP εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου του Οδηγού ενεργοποίησης. Ωστόσο, ο Οδηγός ενεργοποίησης σταματά να ανταποκρίνεται. Αυτό το πρόβλημα προκύπτει εάν τα αρχεία δέσμης ενεργειών των Windows λείπουν ή είναι κατεστραμμένα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
303048 Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Περιμένετε να προετοιμαστεί ο οδηγός..." (Please wait while the wizard initializes...) όταν ανοίγει το παράθυρο διαλόγου "Οδηγός ενεργοποίησης προϊόντος" (Activation Wizard)

Αναφορές

Για μια επισκόπηση της ενεργοποίηση προϊόντος της Microsoft, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.microsoft.com/piracy/mpa.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση προϊόντος της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
302806 Περιγραφή της Ενεργοποίησης προϊόντος της Microsoft (Microsoft Product Activation)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό τον "Οδηγό ενεργοποίησης του Office" (Office Activation Wizard), κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
293151 Περιγραφή του "Οδηγού ενεργοποίησης του Office" (Office Activation Wizard)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση προϊόντων του Office, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
828958 Τρόπος ενεργοποίησης μιας άδειας χρήσης σε προγράμματα του Office
Κάνοντας χρήση του Οδηγού ενεργοποίησης του Microsoft Visio, μπορείτε να ενημερώσετε ή να αλλάξετε τα προσωπικά στοιχεία πελάτη που διατηρεί η Microsoft οποιαδήποτε στιγμή, μέσω Internet ή μέσω τηλεφώνου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την "Κατάσταση μειωμένης λειτουργικότητας" (Reduced Functionality Mode), κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
293466 Περιορισμένη λειτουργικότητα, απώλεια εντολών μενού και μη διαθέσιμες δυνατότητες στο Visio (Ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου του "Οδηγού ενεργοποίησης του Microsoft Visio" (Microsoft Visio Activation Wizard), κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
293477 Πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου του "Οδηγού ενεργοποίησης της Microsoft" (Microsoft Activation Wizard) για το πρόγραμμα Visio (Ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά)
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης μιας διαρκούς άδειας χρήσης του Visio 2003, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
297247 Τρόπος ενεργοποίησης διαρκούς άδειας χρήσης του Visio 2002 ή του Visio 2003
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης ενός προϊόντος της Microsoft καθώς και με τον τρόπο ενεργοποίησης ενός προϊόντος της Microsoft μέσω τηλεφώνου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
326851 Ενεργοποίηση και δήλωση ενός προϊόντος της Microsoft (Ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά)

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 903275 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 11.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Professional Edition 2003
 • Microsoft Office Small Business Edition 2003
 • Microsoft Office Access 2003
 • Microsoft Office OneNote 2003
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2003 με Business Contact Manager
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office Publisher 2003
 • Microsoft Office Visio Professional 2003
 • Microsoft Office XP Professional Edition
 • Microsoft Office XP Small Business Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition
 • Microsoft Access 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft Publisher 2002 Standard Edition
 • Microsoft Visio 2002 Professional Edition
 • Microsoft Visio 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmsifixme kbfixme kbwizard kblicensing kbactivation kbtshoot KB903275

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com