Οι αλλαγές στις προσαρμοσμένες ιδιότητες στο Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 907985 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Για να εξασφαλισθεί η ορθή χρήση των προσαρμοσμένων ιδιοτήτων ή πεδία, Microsoft Office Outlook 2003 Service Pack 2 (SP2) και οι νεότερες εκδόσεις του Outlook περιορίσει ορισμένους από τους τρόπους που προσαρμοσμένες ιδιότητες μπορούν να εισάγονται χώροι αποθήκευσης δεδομένων του Outlook. Για παράδειγμα, προσαρμοσμένες ιδιότητες μπορεί να εισαχθεί με συγκεκριμένους τρόπους στα αρχεία προσωπικών φακέλων (.pst) του Outlook.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο πραγματοποιεί τις παρακάτω ενέργειες:
 • Παρέχει μια επισκόπηση των προσαρμοσμένων ιδιοτήτων.
 • Εξηγεί πώς έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του προσαρμοσμένες ιδιότητες στο Outlook 2003 SP2 και σε νεότερες εκδόσεις του Outlook.
 • Ασχολείται με ορισμένες βέλτιστες πρακτικές για να δημιουργήσετε νέες ιδιότητες και ορισμένες μεθόδους που δεν συνιστάται.

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά με τις προσαρμοσμένες ιδιότητες

Προσαρμοσμένες ιδιότητες που χρησιμοποιούνται από προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Outlook, για να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες σε ένα μήνυμα. Συνήθως, αυτές οι πρόσθετες πληροφορίες χρησιμοποιείται από ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν προσαρμοσμένες ιδιότητες. Για παράδειγμα, προσαρμοσμένες ιδιότητες μπορούν να προστεθούν σε μηνύματα ή στοιχεία εάν χρησιμοποιείτε προσαρμοσμένες φόρμες του Outlook και τις φόρμες αυτές περιέχουν προσαρμοσμένα πεδία. Προσαρμοσμένες ιδιότητες που χρησιμοποιούνται συχνά για να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες για σκοπούς παρακολούθησης. Προσαρμοσμένες ιδιότητες χρησιμοποιούνται επίσης για να προσθέσετε δεδομένα που ο χρήστης δεν χρειάζεται να δείτε. Μια προσαρμοσμένη λύση επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένες ιδιότητες σε τακτική στοιχεία. Μια προσαρμοσμένη λύση προσθέτει μέσω προγραμματισμού προσαρμοσμένες ιδιότητες σε ένα μήνυμα ή ένα στοιχείο χωρίς να απαιτείται μια προσαρμοσμένη φόρμα.

Προσαρμοσμένες ιδιότητες μπορούν να είναι μόνιμα σε μορφή αρχείου .msg και τη μορφή αρχείου .oft στο Outlook. Επιπλέον, οι προσαρμοσμένες ιδιότητες να μπορεί να διατηρηθεί σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται μέσω του Internet, εάν ο αποστολέας χρησιμοποιεί την επιλογή Αποστολή με χρήση μορφής εμπλουτισμένου κειμένου του Outlook . Αυτή η επιλογή συμπυκνώνει την ενότητα MAPI του μηνύματος σε μεταφορά Neutral Encapsulation Format (TNEF) και στη συνέχεια αποκωδικοποιείται TNEF όταν λαμβάνεται το μήνυμα.

Ο αποστολέας μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει προσαρμοσμένες ιδιότητες στα ακόλουθα σενάρια:
 • Αποστέλλεται μια προσαρμοσμένη φόρμα μη επαναλαμβανόμενη. Σε μη επαναλαμβανόμενες φόρμες, η φόρμα είναι ενσωματωμένο στο μήνυμα. Η φόρμα δεν έχει δημοσιευτεί σε άλλο σημείο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μη επαναλαμβανόμενες φόρμες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  290657 Περιγραφή των ορισμών φόρμας και μη επαναλαμβανόμενες φόρμες στο Outlook 2002
 • Αποστέλλεται μια δημοσιευμένη προσαρμοσμένη φόρμα. Στην περίπτωση αυτή, η προσαρμοσμένη φόρμα δεν αποστέλλεται επειδή η φόρμα δεν είναι ενσωματωμένο στο μήνυμα. Ωστόσο, οποιεσδήποτε προσαρμοσμένες ιδιότητες που χρησιμοποιήθηκαν στη φόρμα εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στο μήνυμα.
Σημείωση Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναφερθείτε σε προσαρμοσμένες ιδιότητες, ανάλογα με το περιβάλλον στις οποίες χρησιμοποιούνται οι προσαρμοσμένες ιδιότητες. Στο περιβάλλον εργασίας χρήστη του Outlook, όπως στην Επιλογή πεδίου, προσαρμοσμένες ιδιότητες αναφέρονται ως πεδία καθορισμένα από το χρήστη ή προσαρμοσμένα πεδία. Στη βιβλιοθήκη αντικειμένων του Outlook, προσαρμοσμένες ιδιότητες μπορεί να αναφέρεται ως ιδιότητες χρήστη ή οι ιδιότητες που καθορίζονται από το χρήστη μετά τη συλλογή UserProperties . Σε MAPI, προσαρμοσμένα πεδία αναφέρονται ως ιδιότητες με όνομα. MAPI παρέχει μια δυνατότητα να κάνετε τα εξής:
 • Αντιστοίχιση ονομάτων σε ιδιότητες
 • Αντιστοιχίστε τα ονόματα σε μοναδικά αναγνωριστικά
 • Κάνετε την αντιστοίχιση μόνιμες
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή ιδιοτήτων με όνομα του MAPI, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms529055.aspx
Σημείωση Σε περιβάλλον Exchange, ο όρος "κατάστημα" όπως χρησιμοποιείται σε αυτό το άρθρο αναφέρεται σε ένα χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου ολόκληρο (βάση δεδομένων). Ο όρος δεν αναφέρεται στο χώρο αποθήκευσης γραμματοκιβωτίου ενός μεμονωμένου χρήστη. Μπορεί να υπάρχουν μία ή περισσότερες βάσεις δεδομένων γραμματοκιβωτίου Exchange σε μια εταιρεία.

Αλλαγές συμπεριφοράς στο Outlook

Η υλοποίηση MAPI στο Outlook έχει αλλάξει για να ελέγξετε τον τρόπο προσαρμοσμένες ιδιότητες μπορούν να δημιουργηθούν. Για να εξασφαλισθεί η ορθή χρήση των προσαρμοσμένων ιδιοτήτων, προσαρμοσμένες ιδιότητες πρέπει ήδη να χρησιμοποιηθεί στον οργανισμό ή του υπολογιστή-πελάτη του Outlook. Μόλις προσαρμοσμένες ιδιότητες που χρησιμοποιούνται ή έχουν καταχωρηθεί, οι προσαρμοσμένες ιδιότητες μπορούν να μεταδοθούν ελεύθερα σε άλλα προγράμματα-πελάτες του Outlook ή σε διακομιστές που εκτελούν τον Exchange Server. Οι προσαρμοσμένες ιδιότητες μπορούν επίσης να αποσταλούν μέσω του Internet.

Τυπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλονται σε μορφή MIME μέσω του Internet. Όταν το Outlook λαμβάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Internet, το μήνυμα μετατρέπεται σε μια απεικόνιση του MAPI. Ακολουθούν παραδείγματα πρωτοκόλλων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet:
 • POP
 • IMAP
 • HTTP (Outlook.com)
Από προεπιλογή, το Outlook επιτρέπει πλέον αλληλογραφίας Internet για να δημιουργήσετε νέες προσαρμοσμένες ιδιότητες. Διατηρούνται μόνο τις ιδιότητες που έχουν ήδη δημιουργηθεί στο τον προεπιλεγμένο χώρο παράδοσης αλληλογραφίας για εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η αλλαγή επηρεάζει κυρίως τα μηνύματα που αποστέλλονται σε συμπυκνωμένες TNEF (Winmail.dat), όπου ο αποστολέας χρησιμοποίησε την επιλογή Αποστολή με χρήση μορφής εμπλουτισμένου κειμένου του Outlook . Ωστόσο, επηρεάζονται μηνυμάτων Internet που περιέχουν ιδιότητες κεφαλίδας μηνύματος X.

Σημείωση Τα μηνύματα που περιέχουν προσαρμοσμένες ιδιότητες που αποστέλλονται σε μια εταιρεία Exchange δεν επηρεάζονται από τις αλλαγές αυτές.

Προσαρμοσμένες ιδιότητες μπορούν επίσης να αποθηκευτούν σε αρχεία .msg και .oft αρχεία. Αν ένας χρήστης ανοίξει ένα αρχείο .msg με προσαρμοσμένες ιδιότητες, αυτές οι προσαρμοσμένες ιδιότητες δεν αποθηκεύονται με τον προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης όταν αποθηκευτεί το μήνυμα, προώθηση, και ούτω καθεξής. Συνήθως, τα αρχεία .oft χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των προσαρμοσμένων φορμών του Outlook. Με .oft αρχεία, η νέα συμπεριφορά ισχύει για όλα τα είδη των στοιχείων. Η προσαρμοσμένη φόρμα δεν θα ανοίξει. Αντίθετα, το μήνυμα θα εμφανιστεί στην προεπιλεγμένη φόρμα για το συγκεκριμένο τύπο του συγκεκριμένου είδους.

Εν κατακλείδι, αυτή η αλλαγή στο σχεδιασμό μπορεί να προκαλέσει δύο πράγματα για να προκύψει:
 • Outlook αγνοεί τις προσαρμοσμένες ιδιότητες που δεν υπάρχει. Εάν μια προσαρμοσμένη ιδιότητα δεν υπάρχει στο χώρο αποθήκευσης παράδοσης, δεν θα δημιουργηθεί η ιδιότητα και η τιμή θα χαθούν. Εάν η προσαρμοσμένη ιδιότητα υπάρχει ήδη στο χώρο αποθήκευσης παράδοσης, η τιμή είναι μόνιμες. Αυτή η αλλαγή ισχύει για τα ακόλουθα:
  • Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Internet που έχουν τη μορφή TNEF και τα ενσωματωμένα μηνύματα.
  • Μηνύματα S/MIME.
  • αρχεία .msg όταν τοποθετείτε το αρχείο .msg σε ένα παράθυρο στοιχείο του Outlook, για να προσθέσετε το αρχείο σε ένα άλλο στοιχείο. Η αλλαγή αυτή εφαρμόζεται επίσης σε αρχεία .msg, όταν τοποθετείτε το αρχείο .msg στο κύριο παράθυρο του Outlook για να προσθέσετε το αρχείο σε ένα φάκελο ή στο παράθυρο του Microsoft Word, όταν χρησιμοποιείτε το Word ως πρόγραμμα επεξεργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • .msg αρχεία που ο χρήστης κάνει διπλό κλικ ή κάνει δεξιό κλικ για να ανοίξετε.
 • Outlook παραβλέπει τον ορισμό μη επαναλαμβανόμενη φόρμα. Εάν μια μη επαναλαμβανόμενη φόρμα καθορίζει μια προσαρμοσμένη ιδιότητα και ότι μια προσαρμοσμένη ιδιότητα δεν υπάρχει στο χώρο αποθήκευσης παράδοσης, η μη επαναλαμβανόμενη φόρμα δεν αποδίδεται. Αντίθετα, ο χρήστης θα δει την προεπιλεγμένη φόρμα για το συγκεκριμένο είδος αυτού του τύπου. Αυτή η αλλαγή ισχύει για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει έναν ορισμό μη επαναλαμβανόμενη φόρμα που ενθυλακώνεται μηνύματα σε μορφή TNEF.Η αλλαγή αυτή ισχύει επίσης για .oft αρχεία που ο χρήστης κάνει διπλό κλικ ή κάνει δεξιό κλικ για να ανοίξετε.

Βέλτιστες πρακτικές και άλλοι τρόποι για να δημιουργήσετε νέες ιδιότητες

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να σχεδίαση και ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων. Ορισμένες από αυτές τις προσεγγίσεις θεωρούνται βέλτιστες πρακτικές. Άλλες προσεγγίσεις μπορεί επίσης να λειτουργούν, αλλά δεν συνιστάται οι προσεγγίσεις για έναν ή περισσότερους λόγους.

Καλύτερος τρόπος: Προσθέστε προσαρμοσμένα πεδία μέσω προγραμματισμού

Διάφορες APIs μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε προσαρμοσμένα πεδία στοιχείων μέσω προγραμματισμού. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο UserProperties.Add στη βιβλιοθήκη αντικειμένων του Outlook ("Outlook.Application"). Ο ακόλουθος κώδικας απεικονίζει αυτό βέλτιστης πρακτικής.
Set myProp = myItem.UserProperties.Add("MyPropName", olText)
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη βιβλιοθήκη αντικειμένων CDO ("MAPI.Περίοδος λειτουργίας") για να προσθέσετε προσαρμοσμένα πεδία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms527518.aspx
Για τους προγραμματιστές C++, εκτεταμένου MAPI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη ιδιοτήτων με όνομα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms529684.aspx

Καλύτερος τρόπος: χρήση δημοσιεύονται προσαρμοσμένες φόρμες που περιέχουν προσαρμοσμένα πεδία

Outlook εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό δημοσιευμένη προσαρμοσμένες φόρμες. Ωστόσο, το Outlook δεν εμπιστεύεστε μη δημοσιευμένες φόρμες ή μη επαναλαμβανόμενες φόρμες. Αυτό περιλαμβάνει αρχεία .oft. Επομένως, κατά τη σχεδίαση μιας λύσης προσαρμοσμένης φόρμας, συνιστάται να δημοσιεύετε την προσαρμοσμένη φόρμα. Θα πρέπει να μπορείτε να σχεδιάσετε τη φόρμα, έτσι ώστε η φόρμα είναι μη επαναλαμβανόμενη φόρμα. Με την προϋπόθεση ότι έχει δημοσιευτεί μια φόρμα, η φόρμα δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή του Outlook.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μη επαναλαμβανόμενες φόρμες και πώς μη επαναλαμβανόμενες φόρμες μπορούν να δημιουργηθούν κατά λάθος, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
290657 Περιγραφή των ορισμών φόρμας και μη επαναλαμβανόμενες φόρμες στο Outlook 2002

Όταν δημοσιεύετε ένα αρχείο .oft σε διαφορετικό κατάστημα, τον προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ιδιότητες σε αυτόν το χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, όταν δημιουργείτε μια προσαρμοσμένη φόρμα που έχει προσαρμοσμένες ιδιότητες και να δημοσιεύετε τις κατάλληλες μορφές βιβλιοθήκη ή το φάκελο, οι προσαρμοσμένες ιδιότητες δημιουργούνται στους χώρους αποθήκευσης που έχει επηρεαστεί.

Βέλτιστη πρακτική: μέσω προγραμματισμού την ανάπτυξη προσαρμοσμένων φορμών

Εάν δημιουργείτε μια προσαρμοσμένη φόρμα του Outlook που θα χρησιμοποιηθούν από άλλους χρήστες, υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Η προσέγγιση που χρησιμοποιείτε εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Οι παράγοντες αυτοί περιλαμβάνουν τον τύπο φόρμας, που θα χρησιμοποιείτε τη φόρμα, όπου θα χρησιμοποιηθεί η φόρμα, κ.ο.κ. Συνήθως, εάν μια προσαρμοσμένη φόρμα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από πολλά άτομα, συνιστάται να δημοσιεύσετε τη φόρμα στον Organizational Forms Library. Ωστόσο, εάν αυτό είναι αδύνατον, μπορείτε να δημοσιεύσετε τη φόρμα σε έναν κοινόχρηστο φάκελο ή στη βιβλιοθήκη προσωπικών φορμών από ορισμένους χρήστες. Μέσω προγραμματισμού, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια προσαρμοσμένη φόρμα με τη χρήση της μεθόδου CreateItemFromTemplate στη βιβλιοθήκη αντικειμένων του Outlook. Χρήση της μεθόδου CreateItemFromTemplate για να ανοίξετε ένα αρχείο .oft, και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε τη φόρμα, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο PublishForm . Στην περίπτωση αυτή, ένα αρχείο .oft δεν επηρεάζεται από τις αλλαγές προσαρμοσμένες ιδιότητες.

Δεν προτείνεται: ανάπτυξη ή αποστολή αρχείων .oft για τους χρήστες για να ανοίξει

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις προσαρμοσμένες φόρμες του Outlook ως .oft αρχεία. Αυτές οι φόρμες μπορούν να περιέχουν προσαρμοσμένα πεδία, οι αλλαγές του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη και προσαρμοσμένου κώδικα Microsoft Visual Basic Scripting Edition (VBScript) για να προσθέσετε λειτουργικότητα στη φόρμα. Παρόλο που το Outlook ήδη περιέχει δυνατότητες που θα αποτρέψει την εκτέλεση του κώδικα VBScript σε .oft αρχεία, το Outlook τώρα επίσης περιορίζει τη χρήση αρχείων .oft. Εάν ένα αρχείο .oft περιέχει προσαρμοσμένες ιδιότητες και ο χρήστης δεν έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως αυτές οι προσαρμοσμένες ιδιότητες, οι προσαρμοσμένες ιδιότητες δεν είναι στον προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης του χρήστη. Το Outlook δεν θα αποδώσει την προσαρμοσμένη φόρμα, όταν ο χρήστης κάνει διπλό κλικ στο αρχείο. Ωστόσο, για να ανοίξετε μια προσαρμοσμένη φόρμα που αποθηκεύεται ως αρχείο .oft το Outlook, κάντε κλικ στο αρχείο, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργίακαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή φόρμας. Μπορείτε να αλλάξετε τη θέση, στη συνέχεια, Πρότυπα χρήστη στο σύστημα αρχείωνκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί " Αναζήτηση " για να ανοίξετε το αρχείο .oft. Η φόρμα θα ανοίξει και μπορείτε να αποθηκεύσετε τις προσαρμοσμένες ιδιότητες σε προεπιλεγμένο χώρο αποθήκευσης.

Δεν προτείνεται: Χρησιμοποιήστε το κλειδί μητρώου AllowNamedProps

Ορισμένες εταιρείες μπορεί να έχουν βάσιμους λόγους να έχει ορισμένες προσαρμοσμένες ιδιότητες που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρο τον οργανισμό. Εάν χρησιμοποιούνται πολλά καταστήματα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ένα σύνολο προσαρμοσμένων ιδιοτήτων μπορούν να προστεθούν σε όλα τα καταστήματα. Επομένως, το Outlook 2003 SP2 και οι νεότερες εκδόσεις υποστηρίζουν κλειδιά μητρώου μέσω υπολογιστή-πελάτη που καθορίζουν τις προσαρμοσμένες ιδιότητες μπορούν να δημιουργηθούν. Για να καθορίσετε τις προσαρμοσμένες ιδιότητες πρέπει να είναι ενεργοποιημένη, οι προσαρμοσμένες ιδιότητες ορίζονται στο ακόλουθο κλειδί μητρώου:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\<version>\Outlook\AllowedNamedProps\


Σημείωση Σε αυτό το κλειδί μητρώου,έκδοση> είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για την έκδοση του Outlook που χρησιμοποιείτε. Για το Outlook 2003, ο αριθμός έκδοσης είναι 11.0. Για το Outlook 2007, ο αριθμός έκδοσης είναι 12.0. Ο αριθμός έκδοσης θα αυξηθεί σε νεότερες εκδόσεις του Outlook.

Η συνολική δομή κλειδιού μητρώου για μια καταχώρηση στο μητρώο είναι:

GUID>
Όνομα ιδιότητας>
"Είδος" (dword)
"Αναγνωριστικό" (dword)
"Τύπος" (dword)
Τα ακόλουθα σύμβολα κράτησης θέσης που χρησιμοποιούνται στη δομή κλειδιών του μητρώου:
 • GUID>: Περιέχει το αναγνωριστικό GUID που καθορίζει το σύνολο ιδιοτήτων. Προσαρμοσμένα πεδία του Outlook ή τις ιδιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μια προσαρμοσμένη φόρμα του Outlook όλα έχουν το GUID {00020329-0000-0000-C000-000000000046}. Σε MAPI, το GUID αναφέρεται ως PS_PULIC_STRINGS. Ωστόσο, προσαρμοσμένα MAPI προγράμματα μπορεί να έχουν τη δική τους GUID για προσαρμοσμένες ιδιότητες.
 • Όνομα ιδιότητας>: Καθορίζει το όνομα της ιδιότητας. Εάν η ιδιότητα ονομάζεται από μια συμβολοσειρά, ηΌνομα ιδιότητας> είναι η πραγματική συμβολοσειρά όνομα της ιδιότητας. Εάν η ιδιότητα ονομάζεται με ένα Αναγνωριστικό, η τιμή αυτού του κλειδιού μητρώου παραβλέπεται. Ωστόσο, πρέπει να δώσετε στην ιδιότητα ένα μοναδικό όνομα ώστε να μπορεί να αποθηκευτεί η ιδιότητα στο μητρώο. Εάν το είδος κλειδί έχει οριστεί σε 1 ή είναι <> 0, το όνομα του κλειδιού μητρώου θα καθορίσει το όνομα της ιδιότητας. Εάν το είδος κλειδί δεν είναι ίσο με 1, το όνομα του κλειδιού μητρώου θα αγνοηθεί.
 • "Είδος" (dword): Καθορίζει αν η ιδιότητα ονομάζεται Αναγνωριστικό ή συμβολοσειρά.Εάν η τιμή είναι 0, η ιδιότητα θα ονομαστεί με ένα αναγνωριστικό. Το όνομα είναι μια αριθμητική τιμή που καθορίζεται από το αναγνωριστικό. Εάν η τιμή είναι 1, η ιδιότητα θα ονομαστεί από μια ακολουθία χαρακτήρων. Η ρύθμιση αυτή είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση, όταν δεν υπάρχει "Είδος".
 • "Αναγνωριστικό" (dword): περιέχει το Αναγνωριστικό όνομα μιας ιδιότητας που ονομάζεται από ένα αναγνωριστικό. Οι πληροφορίες αυτές απαιτούνται εάν το είδος κλειδί έχει οριστεί σε 0. Εάν το είδος κλειδί έχει οριστεί σε 1, λαμβάνεται υπόψη αυτές τις πληροφορίες.
 • "Τύπος" (dword): Καθορίζει τον τύπο της ιδιότητας.
Απαιτείται αυτό το κλειδί μητρώου, αλλά το κλειδί μητρώου δεν χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή. Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει τις πιθανές τιμές αυτού του κλειδιού μητρώου με βάση τον τύπο του MAPI.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Τύπος MAPIΤιμήΠεριγραφή
PT_UNSPECIFIED0Προορίζονται για χρήση του περιβάλλοντος εργασίας, (τύπος δεν είναι σημαντική για τον καλούντα)
PT_NULL1Η τιμή της ιδιότητας NULL
PT_I22Υπογραφή τιμή 16-bit
PT_LONG3Υπογραφή τιμή 32-bit
PT_R444-byte κινητής υποδιαστολής
PT_DOUBLE5Διπλή κινητής υποδιαστολής
PT_CURRENCY6Υπογραφή int 64-bit (δεκαδικό w/4 ψηφία δεξιά της υποδιαστολής pt)
PT_APPTIME7Χρόνος εφαρμογής
PT_ERROR10τιμή σφάλματος 32-bit
PT_BOOLEAN11δυαδική τιμή 16-bit (μη μηδενική τιμή true)
PT_OBJECT13Ενσωματωμένο αντικείμενο σε μια ιδιότητα
PT_I820Ακέραιος 8-byte με πρόσημο
PT_STRING830Null τερματίστηκε συμβολοσειρά 8-bit
PT_UNICODE31Null τερματίστηκε συμβολοσειρά Unicode
PT_SYSTIME64Ακέραιος 64-bit FILETIME με w/αριθμό του 100ns περιόδους από 1 Ιαν 1601
PT_CLSID72OLE GUID
PT_BINARY258Αμετάφραστη (πίνακας byte καταμετρηθεί)
PT_MV_UNSPECIFIED4096
PT_MV_NULL4097
PT_MV_I24098
PT_MV_LONG4099
PT_MV_R44100
PT_MV_DOUBLE4101
PT_MV_CURRENCY4102
PT_MV_APPTIME4103
PT_MV_ERROR4106
PT_MV_BOOLEAN4107
PT_MV_OBJECT4109
PT_MV_I84116
PT_MV_STRING84126
PT_MV_UNICODE4127
PT_MV_SYSTIME4160
PT_MV_CLSID4168
PT_MV_BINARY4354
Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να ορίσετε μια ιδιότητα που ονομάζεται από συμβολοσειρά:
Όνομα: "MyStringFieldName1"
Τύπος: PT_LONG
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\AllowedNamedProps\{00020329-0000-0000-C000-000000000046}\MyStringFieldName1] "Type"=dword:00000003
Ακολουθεί ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να ορίσετε μια ιδιότητα που ονομάζεται με Αναγνωριστικό:
ID: 0X0330
Τύπος: PT_LONG
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\AllowedNamedProps\{00020329-0000-0000-C000-000000000046}\MyMAPIProp1] "Kind"=dword:00000000 "ID"=dword:00000330 "Type"=dword:00000003

Για αυτά τα δύο παραδείγματα, το μητρώο μοιάζει με τα παρακάτω στον επεξεργαστή μητρώου:

{00020329-0000-0000-C000-000000000046}
MyStringFieldName1
Τύπος = 3

MyStringFieldName2
Τύπος = 3

{00020329-0000-0000-C000-000000000046}
MyMAPIProp1
Είδος = 0
ID = 330
Τύπος = 3

MyMAPIProp2
Είδος = 0
ID = 331
Τύπος = 3

Δεν προτείνεται: να ενεργοποιήσετε ξανά τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ιδιότητες

Τρία κλειδιά μητρώου μπορεί να αναπτυχθεί σε υπολογιστές-πελάτες να απενεργοποιήσουν τον αποκλεισμό των προσαρμοσμένων ιδιοτήτων και να επαναφέρετε την προηγούμενη συμπεριφορά Outlook. Αυτά τα κλειδιά μητρώου που υποστηρίζονται από τις πολιτικές ομάδας. Τα ακόλουθα κλειδιά μητρώου να μπορείτε να επαναφέρετε το Outlook 2003 με την προηγούμενη συμπεριφορά:

Σημείωση Τα ακόλουθα κλειδιά μητρώου χωρίς αναίρεση Outlook 2007 με την προηγούμενη συμπεριφορά.
 • AllowTNEFtoCreateProps (
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Options\Mail] "AllowTNEFtoCreateProps"=dword:00000000
  ): Εάν η τιμή είναι 0, TNEF/MIME δεν μπορεί να δημιουργήσει νέες προσαρμοσμένες ιδιότητες εκτός του Outlook. Η τιμή αυτή είναι η προεπιλεγμένη τιμή. Εάν η τιμή είναι 1, TNEF/MIME να δημιουργήσετε νέες προσαρμοσμένες ιδιότητες εκτός του Outlook.
 • AllowMSGFilestoCreateProps: Εάν η τιμή είναι 0, αρχεία .msg και .oft αρχεία δεν μπορεί να δημιουργήσει νέες προσαρμοσμένες ιδιότητες εκτός του Outlook. Η τιμή αυτή είναι η προεπιλεγμένη τιμή. Εάν η τιμή είναι 1, αρχεία .msg και .oft αρχεία να δημιουργήσετε νέες προσαρμοσμένες ιδιότητες εκτός του Outlook.
 • DisallowTNEFPreservation: για να διευκολύνετε τη μετεγκατάσταση σε αυτήν τη νέα συμπεριφορά, το Outlook διατηρεί την αρχική μορφή TNEF όταν δεν δημιουργούνται προσαρμοσμένες ιδιότητες. Η αρχική μορφή TNEF αποθηκεύεται σε μια δυαδική ακολουθία σχετικά με το στοιχείο που είναι αποθηκευμένο. Το Outlook χρησιμοποιεί την εξής ετικέτα ιδιότητας για την αποθήκευση της ροής:
  PR_TNEF_UNPROCESSED_PROPS PROG_TAG (PT_BINARY, 0X0E9C).
  Το
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Options\Mail] "DisallowTNEFPreservation "=dword:00000000
  ρύθμιση στοιχείων ελέγχου, εάν το Outlook δημιουργεί την ιδιότητα PR_TNEF_UNPROCESSED_PROPS μητρώου.

  Σημείωση Η ιδιότητα PR_TNEF_UNPROCESSED_PROPS έχει καταργηθεί από ένα μήνυμα όταν ενσωματώνετε ένα μήνυμα σε ένα άλλο μήνυμα ως συνημμένο. Η ιδιότητα PR_TNEF_UNPROCESSED_PROPS καταργείται όταν προωθείτε ένα μήνυμα ή απαντάτε σε ένα μήνυμα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 907985 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB907985 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 907985

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com