Μηνύματα λάθους "Αναγνωριστικό συμβάντος" 10016 και 10017 καταγράφονται στο αρχείο καταγραφής συστήματος μετά την εγκατάσταση του Windows SharePoint Services 3.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 920783 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τις υπηρεσίες Microsoft Windows SharePoint Services 3.0. Όταν προβάλετε το αρχείο καταγραφής συστήματος μετά την επιτυχή εγκατάσταση του Windows SharePoint Services 3.0, δείτε το ακόλουθο μήνυμα λάθους Αναγνωριστικού συμβάντος καταγράφονται μία ή περισσότερες φορές:

Τύπος: σφάλμα
Πηγή: DCOM
Κατηγορία: κανένα
Αναγνωριστικό συμβάντος: αναγνωριστικό συμβάντος
Περιγραφή:
Οι ρυθμίσεις δικαιωμάτων συγκεκριμένων εφαρμογών δεν χορηγούν δικαίωμα τοπικής ενεργοποίησης για την εφαρμογή COM Server με CLSID {CLSID} στο χρήστη Όνομα_τομέα\Όνομα χρήστη SID {SID}. Αυτό το δικαίωμα ασφαλείας μπορεί να τροποποιηθεί χρησιμοποιώντας το εργαλείο διαχείρισης Υπηρεσίες στοιχείων.

Σημείωση Με το μήνυμα λάθους Αναγνωριστικού συμβάντος αναγνωριστικό συμβάντος είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για το Αναγνωριστικό συμβάντος 10016 ή το Αναγνωριστικό συμβάντος 10017.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν ο λογαριασμός χρήστη τομέα που καθορίζεται ως ο λογαριασμός της υπηρεσίας Windows SharePoint Services 3.0 έχει το δικαίωμα τοπικής ενεργοποίησης στην υπηρεσία διαχείρισης IIS Wamreg. Τα μηνύματα Αναγνωριστικού συμβάντος σφάλμα 10016 ή 10017 που αναφέρονται στην ενότητα "Συμπτώματα" δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητα του Windows SharePoint Services 3.0.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Μπορείτε να παραβλέψετε τα μηνύματα Αναγνωριστικού συμβάντος σφάλμα 10017 ή 10016 που καταγράφονται στο αρχείο καταγραφής συστήματος. Εάν θέλετε να αποτρέψετε την μηνύματα λάθους Αναγνωριστικού συμβάντος που καταγράφεται στο αρχείο καταγραφής συστήματος, χρησιμοποιήστε το συμπληρωματικό πρόγραμμα Υπηρεσίες στοιχείων για να ενεργοποιήσετε το δικαίωμα τοπικής ενεργοποίησης του Wamreg IIS Admin Service για το λογαριασμό χρήστη τομέα που καθορίζεται ως ο λογαριασμός της υπηρεσίας Windows SharePoint Services 3.0. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε dcomcnfg με το Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ OK.
  2. Αναπτύξτε το στοιχείο Υπηρεσίες στοιχείων, αναπτύξτε το στοιχείο Υπολογιστές, αναπτύξτε το στοιχείο Ο υπολογιστής μου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση παραμέτρων DCOM.
  3. Κάντε δεξιό κλικ IIS WAMREG admin Service, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή του Ασφαλείας στην καρτέλα.
  5. Στην περιοχή Δικαιώματα εκκίνησης και ενεργοποίησης, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία.
  6. Με το Δικαιωμάτων εκκίνησης στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.
  7. Με το Επιλογή χρηστών, υπολογιστών ή ομάδων παράθυρο διαλόγου πλαίσιο, να αλλάξετε τη θέση στον τοπικό διακομιστή. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την τοπική ομάδα ασφαλείας WSS_WPG, κάντε κλικ στο κουμπί Έλεγχος ονομάτων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  8. Με το Δικαιώματα για Όνομα χρήστη λίστα, κάντε κλικ για να επιλέξετε το Να επιτρέπεται πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται δίπλα στο Τοπικής ενεργοποίησης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK δύο φορές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 920783 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows SharePoint Services 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbprb kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB920783 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:920783

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com