Τρόπος διαπίστωσης εάν ο υπολογιστής σας είναι έτοιμος να εκτελέσει τα Windows Vista και πώς μπορείτε να βρείτε προγράμματα που έχουν πιστοποιηθεί ότι λειτουργούν στα Windows Vista

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 933305 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα προγράμματα που είναι συμβατά με τα Windows Vista. Αυτό το άρθρο περιγράφει τα ακόλουθα θέματα:
 • Προσδιορίστε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να εκτελέσει τα Windows Vista
 • Για την εύρεση προγραμμάτων συμβατών με τα Windows
 • Βρείτε τα προγράμματα που υποστηρίζονται επίσημα στα Windows Vista
 • Βρείτε τα προγράμματα που έχετε κερδίσει το λογότυπο "Πιστοποιημένο για Windows Vista"
 • Βρείτε τα προγράμματα που έχετε κερδίσει το λογότυπο "Λειτουργεί με τα Windows Vista"
 • Ενεργοποίηση παλαιότερων προγραμμάτων στα Windows Vista
 • Χρησιμοποιήστε το Microsoft ACT για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα Windows Vista
 • Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Windows Logo για ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού
Παρόλο που οι περισσότερες από τις πληροφορίες σε αυτό το άρθρο προορίζεται για μέσους χρήστες υπολογιστών, ορισμένες πληροφορίες απευθύνεται σε προχωρημένους χρήστες υπολογιστών.

Περισσότερες πληροφορίες

Προσδιορίστε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να εκτελέσει τα Windows Vista

Αν σκέπτεστε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας σε Windows Vista, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windows Vista Upgrade Advisor για να εξακριβώσετε αν ο υπολογιστής σας είναι έτοιμος για την έκδοση των Windows Vista που θέλετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης ο σύμβουλος αναβάθμισης των Windows Vista, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Windows/Products/windowsvista/buyorupgrade/upgradeadvisor.mspx

Για την εύρεση προγραμμάτων συμβατών με τα Windows

Γνωρίζετε τι λειτουργεί. Κέντρο συμβατότητας των Windows Vista είναι μια τοποθεσία Web που έχει την κατάσταση συμβατότητας χιλιάδων εφαρμογών και προϊόντων υλικού ώστε να μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε Windows Vista με σιγουριά. Βρείτε συνδέσεις με τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης και τις αναβαθμίσεις λογισμικού και αφήστε σχόλια σχετικά με την εμπειρία σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Κέντρο συμβατότητας των Windows Vista

Βρείτε τα προγράμματα που υποστηρίζονται επίσημα στα Windows Vista

Τα προγράμματα που έχετε κερδίσει το λογότυπο "Πιστοποιημένο για Windows Vista" ή το λογότυπο "Λειτουργεί με τα Windows Vista" υποστηρίζονται επίσημα στα Windows Vista από τους συνεργάτες μας ανεξάρτητου λογισμικού (ISV) του προμηθευτή. Το λογότυπο "Πιστοποιημένο για Windows Vista" προσδιορίζει τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί ώστε να παρέχουν μια κορυφαία εμπειρία με τα Windows Vista. Το λογότυπο "Λειτουργεί με τα Windows Vista" σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιο λογισμικό και συσκευές προσφέρουν βάσης συμβατότητας με τα Windows Vista.

Σημείωση Υπάρχουν πολλά προγράμματα που είναι συμβατά και λειτουργούν καλά με τα Windows Vista, αλλά δεν περιλαμβάνονται στις τοποθεσίες Web που αναφέρονται στις ακόλουθες δύο ενότητες. Ορισμένα προγράμματα δεν περιλαμβάνονται επειδή δεν έχουν ακόμα υποβληθεί σε έλεγχο από το πρόγραμμα λογότυπου των Windows Vista ή επειδή αυτά ακόμα ολοκλήρωση του προγράμματος. Νέα προγράμματα προστίθενται συνεχώς στο πρόγραμμα.

Βρείτε τα προγράμματα που έχετε κερδίσει το λογότυπο "Πιστοποιημένο για Windows Vista"

Το λογότυπο "Πιστοποιημένο για Windows Vista" είναι μια ένδειξη συμβατότητας για προγράμματα και συσκευές που έχουν περάσει από ένα πρόγραμμα αυστηρών δοκιμών σε υπολογιστές που εκτελούν τα Windows Vista. Οι τεχνικές απαιτήσεις για αυτήν την ένδειξη στοχεύουν σε τέσσερις βασικές περιοχές: αξιοπιστία, ασφάλεια, συμβατότητα με τα Windows Vista και μελλοντικά λειτουργικά συστήματα και εγκατάστασης και κατάργησης.

Ενεργοποίηση παλαιότερων προγραμμάτων στα Windows Vista

Τα περισσότερα προγράμματα που είναι γραμμένα για τα Windows XP λειτουργούν επίσης στα Windows Vista. Ωστόσο, ορισμένα παλαιότερα προγράμματα ενδέχεται να λειτουργούν σωστά ή μπορεί να μην εκτελείται καθόλου. Μπορείτε να εκτελέσετε τα προγράμματα που είχαν δημιουργηθεί για προηγούμενες εκδόσεις των Windows, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία συμβατότητας προγραμμάτων. Αν κάποιο παλαιότερο πρόγραμμα δεν εκτελείται σωστά, ξεκινήστε τον Οδηγό συμβατότητας προγράμματος για να προσομοιώσετε παλαιότερες εκδόσεις των Windows.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του προγράμματος, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://windowshelp.Microsoft.com/Windows/EN-US/Help/bf416877-c83f-4476-a3da-8ec98dcf5f101033.mspx

Χρησιμοποιήστε το Microsoft ACT για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα Windows Vista

Σημείωση Αυτή η ενότητα απευθύνεται σε προχωρημένους χρήστες υπολογιστών.

Της συμβατότητας εφαρμογών Microsoft Toolkit (ACT) 5.0 είναι ένα εργαλείο διαχείρισης κύκλου ζωής που βοηθά στον προσδιορισμό και τη διαχείριση του συνολικού χαρτοφυλακίου εφαρμογών, μειώνοντας το κόστος και το χρόνο που απαιτείται για την επίλυση ζητημάτων συμβατότητας εφαρμογών και βοηθώντας σας να αναπτύσσουν γρήγορα τα Windows Vista και τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της Microsoft 5.0 κιτ εργαλείων συμβατότητας εφαρμογής, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet.Microsoft.com/en-US/windowsvista/aa905102.aspx
Εάν έχετε ένα πρόγραμμα που είναι συμβατό δεν τα Windows Vista με το λογισμικό, ακόμα ίσως μπορέσετε να εκτελείται σε Windows Vista, χρησιμοποιώντας την καρτέλα "Συμβατότητα" του κάθε προγράμματος. Εάν δεν λειτουργεί, δοκιμάστε ένα από τους ακόλουθους πόρους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων συμβατότητας προγραμμάτων, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
931362Εξελιγμένες μεθόδους για να αντιμετωπίσετε ένα πρόγραμμα που δεν λειτουργεί όπως αναμένεται μετά την εγκατάστασή του στα Windows Vista
931360 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων ασυμβατότητας προγραμμάτων που ενδέχεται να σταματήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows Vista

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Windows Logo για ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού

Εάν είστε ένας ανεξάρτητος προμηθευτής λογισμικού (ISV) και ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα λογότυπου "Πιστοποιημένο για Windows Vista" και "Λειτουργεί με τα Windows Vista", επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/whdc/winlogo/WLP30program.mspx
Εάν σας ενδιαφέρει στην εύρεση εύκολοι τρόποι για τα υπάρχοντα προγράμματά σας να εργαστείτε με τα Windows Vista και επιτυγχάνουν την ονομασία "Λειτουργεί με τα Windows Vista", επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-US/windowsvista/aa904987.aspx

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων συμβατότητας προγραμμάτων, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
931361Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που ενδέχεται να εμποδίζουν τη σωστή εγκατάσταση σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista ένα πρόγραμμα
927386 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν τη συμβατότητα προγραμμάτων στα Windows Vista
931359 Τρόπος προσδιορισμού της ύπαρξης ζητημάτων συμβατότητας προγραμμάτων πριν από την εγκατάσταση των Windows Vista
Σημείωση Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα ασυμβατότητας προγραμμάτων, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας με την Υποστήριξη, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/
Εάν πραγματοποιείτε αναζήτηση για πληροφορίες σχετικά με το AVG Anti-Virus συμβατότητας με τα Windows Vista, επισκεφθείτε την τοποθεσία Web της AVG προϊόντος.

Για να δείτε το Κέντρο συμβατότητας των Windows 7, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web: http://www.Microsoft.com/Windows/Compatibility/Windows-7/Default.aspx

Για πληροφορίες σχετικά με το λογότυπο των Windows 7 θα λίστα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:Λίστα προϊόντων με το λογότυπο

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 933305 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 14.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Starter
Λέξεις-κλειδιά: 
kbresolve kbappcompatibility kb3rdpartysoftware kbtshoot kbinterop kbexpertisebeginner kbinfo kbmt KB933305 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 933305

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com