Η Microsoft δεν υποστηρίζει την αλλαγή της θέσης του φακέλου Program Files, τροποποιώντας την τιμή μητρώου ProgramFilesDir

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 933700 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Η Microsoft δεν υποστηρίζει την αλλαγή της θέσης του φακέλου Program Files, τροποποιώντας το ProgramFilesDir η τιμή μητρώου. Εάν αλλάξετε τη θέση του στο φάκελο Program Files, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με ορισμένα προγράμματα της Microsoft ή με ορισμένες ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού.

Περισσότερες πληροφορίες

Η τιμή μητρώου ProgramFilesDir βρίσκεται στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καταχώρηση μητρώου ProgramFilesDir για να αλλάξετε τη θέση του στο φάκελο Program Files. Επιπλέον, ενδέχεται να θέλετε να τροποποιήσετε κάθε αναφορά στο μητρώο για να καταδείξετε τον νέο φάκελο Program Files. Θέλετε επίσης να μετακινήσετε τα περιεχόμενα του αρχικού φακέλου Program Files στη νέα θέση. Ωστόσο, εμείς δοκιμή αλλαγές στην προεπιλεγμένη θέση του φακέλου Program Files. Επομένως, εμείς δεν συνιστάται και δεν υποστηρίζουν την τροποποίηση της τιμής μητρώου ProgramFilesDir για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη θέση του στο φάκελο Program Files.

Όταν ορίσετε την τιμή μητρώου ProgramFilesDir για να χρησιμοποιήσετε μια θέση διαφορετική από την προεπιλεγμένη θέση, επείγουσες επιδιορθώσεις, ενημερωμένες εκδόσεις και ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας Microsoft update δεν αρχεία που βρίσκονται στην προεπιλεγμένη θέση. Επομένως, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μη αναμενόμενα προβλήματα με προγράμματα της Microsoft και τις ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού και αστάθεια του συστήματος. Για παράδειγμα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα ζητήματα:
 • Ενημερωμένες εκδόσεις επειγουσών επιδιορθώσεων, ενημερωμένων εκδόσεων και ασφαλείας της Microsoft ενδέχεται να μην εγκατασταθεί σωστά.
 • Νέες εκδόσεις του Microsoft Internet Explorer ή του Microsoft Windows Media Player ενδέχεται να μην εγκατασταθεί σωστά.
Επιπλέον, η δυνατότητα προστασίας αρχείων των Windows της Microsoft που βοηθά στην προστασία των αρχείων στο φάκελο του Internet Explorer δεν υποστηρίζει την αλλαγή της προεπιλεγμένης θέσης του φακέλου Program Files.

Σημείωση Το φάκελο εγκατάστασης του Internet Explorer βρίσκεται στο φάκελο Program Files.

Εάν αλλάξετε τη θέση του στο φάκελο Program Files, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μη αναμενόμενα ζητήματα που ενδέχεται να επηρεάσουν τη σταθερότητα των Windows. Λίστα με τα δυαδικά αρχεία που προστατεύονται από την προστασία αρχείων των Windows, μαζί με τις θέσεις των αρχείων αυτών είναι κωδικοποιημένο στον Internet Explorer. Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε αυτές τις θέσεις στον Internet Explorer.

Τα παρακάτω προγράμματα χρησιμοποιούν τυπικά API των Windows για να προσδιορίσετε τη θέση του φακέλου εγκατάστασης του Internet Explorer:
 • Το πρόγραμμα εγκατάστασης του Windows Internet Explorer 7.
 • Το πρόγραμμα Windows Update.
 • Προγράμματα που ενημερωμένης έκδοσης του Windows Internet Explorer 7.
Αυτά τα API των Windows εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις μητρώου του φόντου για να εντοπίσετε τα αρχεία του Internet Explorer για να ενημερώσετε.

Σημείωση Όταν εμείς αναπτύξει τον Internet Explorer 7, μας αποφάσισε να χρησιμοποιήσετε την τυπική μέθοδο για να προσδιορίσετε τη θέση του φακέλου εγκατάστασης του Windows Internet Explorer 7. Η παρούσα απόφαση έγινε για να αυξηθεί η σταθερότητα του Windows Internet Explorer 7. Η απόφαση έγινε επίσης για να μειωθεί ο κίνδυνος προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με συμβατότητα με άλλα προγράμματα και όσον αφορά τον Windows Internet Explorer 7 εξυπηρέτησης.

Βήματα για να αλλάξετε την τιμή μητρώου ProgramFilesDir για να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη θέση για το φάκελο Program Files

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Για να αλλάξετε τη θέση του στο φάκελο Program Files στην προεπιλεγμένη θέση, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Regedit , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Εντοπίστε και κατόπιν κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
 3. Στο παράθυρο λεπτομερειών, κάντε δεξιό κλικ του ProgramFilesDir η τιμή μητρώου και στη συνέχεια κάντε κλικ Τροποποίηση.
 4. Με το Η τιμή δεδομένων πλαίσιο, πληκτρολογήστε την προεπιλεγμένη θέση για το φάκελο Program Files και κατόπιν κάντε κλικ στο OK.

  ΣημείωσηΗ προεπιλεγμένη θέση του φακέλου Program Files είναι μονάδα_δίσκου_συστήματος\Program files. Για παράδειγμα, εάν τα Windows είναι εγκατεστημένα στη μονάδα δίσκου C, πληκτρολογήστε C:\Program Files με το Η τιμή δεδομένων πλαίσιο.
 5. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 933700 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Internet Explorer 7
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Microsoft Internet Explorer 5.0
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Enterprise Edition (32-Bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Microsoft Outlook Express 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbtshoot kbprb kbmt KB933700 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:933700

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com