Μήνυμα λάθους κατά τη χρήση του εργαλείου Sysprep σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista: "Παρουσιάστηκε ένα ανεπανόρθωτο σφάλμα κατά την προσπάθεια sysprep στον υπολογιστή"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 947212 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο προετοιμασίας συστήματος (Sysprep) σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Παρουσιάστηκε ένα ανεπανόρθωτο σφάλμα κατά την προσπάθεια sysprep στον υπολογιστή.
Επιπλέον, καταγράφεται ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο στο αρχείο Setuperr.log:

ΗμερομηνίαΏραRunExternalDlls:Not SYSPRP σφάλμα [0x0f0073] εκτελεί αρχεία DLL, ο υπολογιστής βρίσκεται σε κατάσταση δεν είναι έγκυρη ή δεν ήταν δυνατή η ενημερώσουμε το ηχογραφημένο κατάσταση, dwRet = 31

Αιτία

Αυτό το μήνυμα σφάλματος έχει σχεδιαστεί για να αποτρέψετε την ανάπτυξη μιας εικόνας που έχει καταστραφεί. Όταν εκτελείτε το εργαλείο Sysprep, παρακολουθούνται την πρόοδό του σε όλες τις φάσεις του Sysprep. Το Sysprep δεν διαθέτει έναν τρόπο για να ρίξετε ξανά όταν το αντιμετωπίζει σφάλματα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Όταν παρουσιαστεί αυτό το σφάλμα, πρέπει να δημιουργήσετε ξανά την εικόνα. Δεν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα με την εικόνα. Κατά την εκτέλεση του εργαλείου Sysprep, απαλείφει το αρχείο %windir%\system32\sysprep\panther\setupact.log. Επομένως, δεν είναι δυνατό να δείτε τι απέτυχε την τελευταία φορά που εκτελέστηκε το εργαλείο Sysprep. Για να δείτε τι απέτυχε κατά την τελευταία εκτέλεση του εργαλείου Sysprep, πρέπει να έχετε ένα αντίγραφο του αρχείου %windir%\system32\sysprep\panther\setupact.log που υπήρχε πριν από την εκτέλεση του Sysprep.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΠριν να δημιουργήσετε ένα νέο είδωλο ή εκτελέστε ξανά το εργαλείο Sysprep, συνιστούμε να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο από τους παρακάτω φακέλους:
 • %Windir%\Panther
 • %Windir%\System32\Sysprep\Panther
ΣΗΜΕΙΩΣΗΒεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τα περιεχόμενα του όλους τους υποφακέλους από αυτούς τους δύο φακέλους.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 947212 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Vista Enterprise 64-bit Edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Business 64-bit Edition
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kberrmsg kbexpertisebeginner kbprb kbmt KB947212 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:947212

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com