Τα service pack των Windows Vista και Windows Server 2008 δεν είναι διαθέσιμα για εγκατάσταση μέσω του Windows Update

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 948343 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περισσότερες πληροφορίες

Υλικό και λογισμικό η παρουσία του οποίου θα έχει ως αποτέλεσμα να μη σας προσφέρει ένα service pack το Windows Update

Το υλικό και λογισμικό της ακόλουθης λίστας είναι γνωστό ότι προκαλεί προβλήματα εγκατάστασης.

Service Pack 2 για Windows Vista και για Windows Server 2008

 • Συστήματα Intel ICH7 με Bluetooth που είναι συνδεδεμένα σε διανομέα USB 2.0

  Το Service Pack 2 για Windows Vista και για Windows Server 2008 δεν είναι διαθέσιμο από το Windows Update για πελάτες οι οποίοι διαθέτουν σύστημα Intel ICH7 με Bluetooth που είναι συνδεδεμένο σε διανομέα USB 2.0. Υπάρχει ένα γνωστό πρόβλημα με την υπηρεσία και αυτήν τη διαμόρφωση υλικού. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
  970408 Η λειτουργία μιας συσκευής Bluetooth διακόπτεται κατά διαστήματα σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows Vista Service Pack 2 (US)
 • vLite

  Εάν χρησιμοποιήσατε το vLite για να προσαρμόσετε την εγκατάσταση των Windows Vista, ενδέχεται να έχετε καταργήσει ορισμένα στοιχεία συστήματος που απαιτούνται. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του vLite. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της vLite στο Web:
  http://www.vlite.net/
 • Μοντέλα υπολογιστών HP TouchSmart IQ700

  Υπάρχει ένα γνωστό πρόβλημα συμβατότητας μεταξύ του SP2 και του συγκεκριμένου υλικού USB στις μητρικές πλακέτες αυτής της σειράς προϊόντων.
 • Windows Live Messenger 14

  Υπάρχει ένα γνωστό πρόβλημα συμβατότητας με το Windows Live Messenger 14. Η αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος προκαλεί την διακοπή λειτουργίας του Windows Live Messenger 14. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
  972634 Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση του Windows Live Messenger 14.0 μετά την εγκατάσταση ενός service pack των Windows (US)

Windows Vista Service Pack 1

 • Πρόγραμμα οδήγησης λογισμικού της Symantec για Symantec Endpoint Protection και πελάτες Symantec Network Access Control
  • Για υπολογιστές που βασίζονται σε τεχνολογία x86:
   Wgx.sys έκδοση 11.0.1000.1091 ή παλαιότερες
  • Για υπολογιστές που βασίζονται σε τεχνολογία x64:
   Wgx64.sys έκδοση 11.0.1000.1091 ή παλαιότερες
  Σημείωση Η Symantec γνωρίζει αυτό το ζήτημα και έχει αναπτύξει μια λύση. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Symantec στο Web:
  http://service1.symantec.com/SUPPORT/ent-security.nsf/docid/2007121216494948
 • Fujitsu Siemens Amilo LA Notebook (φορητός υπολογιστής)

  Το Windows Update δεν θα προσφέρει το Windows Vista SP1 για τα Fujitsu-Siemens Amilo LA 1703 Notebooks τα οποία διαθέτουν BIOS με ημερομηνία κυκλοφορίας 14 Μαρτίου 2008 ή παλαιότερη (αριθμός αναθεώρησης BIOS 8.6T1-0023-M007 ή προγενέστερος). Αυτός ο αποκλεισμός αντιπροσωπεύει μια εσφαλμένη ρύθμιση διαχείρισης ενέργειας, η οποία θα επιλυθεί σε μια ενημερωμένη έκδοση του BIOS. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την τοποθεσία υποστήριξης Fujitsu-Siemens:
  http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/downloads.html
  Για επιλεγμένα Notebook και για το AMILO La 1703, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα ένα ενημερωμένο BIOS (8.6 ή μεταγενέστερη έκδοση).
 • Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS) για διαχείριση αποθήκης ή κεντρικών γραφείων

  Το Windows Vista SP1 δεν παρέχεται από το Windows Update σε πελάτες που χρησιμοποιούν το προϊόν Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS) για διαχείριση αποθήκης ή κεντρικών γραφείων λόγω ενός προβλήματος που υπάρχει με το περιβάλλον χρήσης των αντικειμένων ActiveX Data Objects (ADO). Διατίθεται μια ενημέρωση από τη Microsoft για αυτό το πρόβλημα. Αφού εγκαταστήσετε την ενημέρωση, το Windows Vista SP1 θα εμφανιστεί στο Windows Update. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
  952287 Μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί περιβάλλον ADO ενδέχεται να δυσλειτουργήσει ή να προκληθεί απώλεια δεδομένων όταν η εφαρμογή συνδέεται με τον SQL Server στα Windows Vista, στα Windows XP ή στον Windows Server 2008
 • vLite

  Εάν χρησιμοποιήσατε το vLite για να προσαρμόσετε την εγκατάσταση των Windows Vista, ενδέχεται να έχετε καταργήσει κάποια απαιτούμενα στοιχεία του συστήματος. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση του vLite. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της vLite στο Web:
  http://www.vlite.net/

Τρόπος επίλυσης προβλημάτων εγκατάστασης

Οι ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης μπορούν να επιλύσουν προβλήματα για το Fujitsu-Siemens Amilo LA Notebook, για το Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS) Store Operations ή το Headquarters και για το vLite. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης ενημερώσεων προγραμμάτων οδήγησης συσκευών, ανατρέξτε στην ενότητα «Εκκρεμείς ενημερώσεις ή ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης συσκευών».

Εάν το Windows Update δεν επιλύσει ένα πρόβλημα προγράμματος οδήγησης, τότε επισκεφθείτε την περιοχή λήψεων προγραμμάτων οδήγησης στην τοποθεσία Web του κατασκευαστή του υπολογιστή. Αναζητήστε τα πιο πρόσφατα ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης συσκευών τα οποία δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμα στον υπολογιστή σας. Μόλις ενημερώσετε τον υπολογιστή σας, επιστρέψτε στο Windows Update και, στη συνέχεια, κάντε κλικ ξανά στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις (Check for updates) για να δείτε αν προσφέρεται τώρα το service pack.

Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web, για να προβάλετε το "Windows Operating System Service Pack Blocker Toolkit: Συνήθεις ερωτήσεις":
http://technet.microsoft.com/el-gr/library/bb892134.aspx
Οι χρήστες που εκτελούν ένα περιβάλλον Windows Server Update Services (WSUS) επηρεάζονται μόνο από τα ακόλουθα προβλήματα τα οποία περιγράφηκαν προηγουμένως στο άρθρο αυτό:
 • Ένα Service Pack των Windows δεν προσφέρεται επειδή είναι ήδη εγκατεστημένο.
 • χρησιμοποιήσατε το vLite για να προσαρμόσετε την εγκατάσταση των Windows Vista.
 • Υπάρχει μια ασυνέπεια στο σύστημα αρχείων ή στο μητρώο για το τρέχον σύνολο εγκατεστημένων στοιχείων των Windows.
 • Έχει εγκατασταθεί μια προέκδοση του service pack και δεν καταργήθηκε.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ

Για να αποτρέψετε αυτά τα προβλήματα στο μέλλον, διατηρείτε τον υπολογιστή σας ενημερωμένο. Ο ευκολότερος τρόπος για να διατηρείτε τον υπολογιστή σας ενημερωμένο είναι να ενεργοποιήσετε το Windows Update. Για να ενεργοποιήσετε το Windows Update, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start)
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Κουμπί "Έναρξη" (Start button)
  , κάντε κλικ στην επιλογή Όλα τα προγράμματα (All Programs) και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Windows Update.
 2. Στο παράθυρο πλοήγησης, κάντε κλικ στο στοιχείο Αλλαγή ρυθμίσεων (Change settings).
 3. Επιλέξτε τη ρύθμιση αυτόματης ενημέρωσης των Windows που θέλετε.
 4. Κάντε κλικ, για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Να συμπεριλαμβάνονται οι προτεινόμενες ενημερώσεις στη λήψη, εγκατάσταση ή ειδοποίηση σχετικά με τις ενημερώσεις (Include recommended updates when downloading, installing, or notifying me about updates), και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 948343 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011 - Αναθεώρηση: 19.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Server 2008 Service Pack 2 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
  • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
 • Service Pack 2 για Windows Vista
 • Service Pack 1 για Windows Vista στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Starter
Λέξεις-κλειδιά: 
kbresolve kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb KB948343

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com