ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί τη λειτουργική μονάδα Mfc80.dll ή τη λειτουργική μονάδα Mfc80u.dll διακόπτεται μετά την εγκατάσταση ενός προϊόντος που ενημερώνει την έκδοση λειτουργικής μονάδας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 961894 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα προϊόν το οποίο ενημερώνει τη λειτουργική μονάδα Mfc80.dll ή τη λειτουργική μονάδα Mfc80u.dll στον υπολογιστή από την έκδοση 8.0.50727.870 έκδοση 8.0.50727.3078. Για παράδειγμα, εγκαθιστάτε το Microsoft SQL Server 2008. Όταν εκτελείτε μια εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί με το Microsoft Visual Studio 2005, παρουσιάζεται μια παραβίαση πρόσβασης στη λειτουργική μονάδα Mfc80.dll ή στη λειτουργική μονάδα Mfc80u.dll. Και διακόπτεται η λειτουργία της εφαρμογής.

Σημείωση Αυτό το ζήτημα ισχύει για πολλές άλλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται στα Windows 7.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή οι δύο εκδόσεις είναι συμβατές.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Ανάλυση για υπολογιστές που δεν διαθέτουν το Visual Studio 2005, εγκατάσταση

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση μπορεί να λάβετε πρόσθετες δοκιμές. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστάται να περιμένετε έως την επόμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Για να κάνετε λήψη αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης από τη συλλογή κώδικα MSDN, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://Code.MSDN.Microsoft.com/KB961894

Σημείωση Η συλλογή κωδικών του MSDN εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας στη λίστα, είναι επειδή η σελίδα πόρου συλλογής κώδικα δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι χρεώσεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Για x 86-based εκδόσεις των Windows, επιλέξτε τα πακέτα με κατάληξη "_x86". Για x 64-εκδόσεις των Windows, επιλέξτε τα πακέτα με κατάληξη "_x64" για εφαρμογές 64-bit και τα πακέτα με κατάληξη "_x86" για εφαρμογές 32-bit. Επιπλέον, επιλέξτε το κατάλληλο μετάφρασης που βασίζονται στο ακόλουθο κλειδί:
 • CHS Απλοποιημένα κινέζικα
 • CHT Παραδοσιακά κινέζικα
 • ENU Αγγλικά
 • FRA Γαλλικά
 • GER Γερμανικά
 • ITA Ιταλικά
 • JPN Ιαπωνικά
 • KOR Κορεατικά
 • SPA Ισπανικά

Προϋποθέσεις

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία περιλαμβάνονται στην συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ζώνη ώρας στο το Ημερομηνία και ώρα το στοιχείο στον πίνακα ελέγχου.

Κάντε κλικ εδώ, για να προβάλετε ή να αποκρύψετε τις λεπτομερείς πληροφορίες

Ανάλυση για υπολογιστές που έχουν Visual Studio 2005, εγκατάσταση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα σε έναν υπολογιστή που έχει το Visual Studio 2005, εγκατεστημένο, εφαρμόστε την επείγουσα επιδιόρθωση που περιγράφεται στο KB 958036.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους παραβίασης πρόσβασης κατά την εκτέλεση μιας εφαρμογής MFC που περιέχει ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX μέσα σε ένα στοιχείο ελέγχου καρτέλας στο Visual Studio 2005 Service Pack 1

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 961894 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition
 • Microsoft Visual Studio 2005 Standard Edition
 • Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Database Professionals
 • Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Architects
 • Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Developers
 • Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition for Software Testers
 • Microsoft Visual Studio 2005 Team Suite
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertiseadvanced kbqfe kbsurveynew atdownload kbfix kbmt KB961894 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 961894

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com