ID на статията: 971033 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Ако тази статия не отговаря на вашия въпрос, щракнете върху този бутон, за да поставите въпроса на други членове на общността в Microsoft Answers (Отговори на Microsoft):
Задайте въпрос


Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

ВЪВЕДЕНИЕ

Има налична актуализация на компонентите за активиране и проверка в технологиите за активиране на Windows за Windows 7.

Технологиите за активиране на Windows ви помагат да се уверите, че копието на Windows 7, което се изпълнява на вашия компютър, е оригинално. Освен това технологиите за активиране на Windows ви помагат да се защитите срещу рисковете на фалшивия софтуер. Технологиите за активиране на Windows 7 се състоят от компоненти за активиране и проверка, съдържащи антипиратски функции.
 • Активирането е антипиратска технология, която проверява продуктовия ключ за копието на Windows 7, което се изпълнява на вашия компютър. Продуктовият ключ е 25-знаков код, който се намира в етикета на сертификата за автентичност или в етикета на проверката на лиценза. Тези етикети са включени във всяко оригинално копие на Windows. Един оригинален продуктов ключ може да бъде използван само в толкова компютри, колкото са зададени в един софтуерен лиценз.
 • Проверката е онлайн процес, който ви позволява да проверете дали копието на Windows 7, което се изпълнява на вашия компютър, се активира правилно и е оригинално.

Допълнителна информация

Как да получите актуализирания пакет

Този пакет за актуализация е наличен чрез Windows Update и центъра на Microsoft за изтегляния.

Windows Update

Тази актуализация е налична в уеб сайта Windows Update:
http://update.microsoft.com
За да получите тази актуализация от Windows Update, разрешете функцията за автоматично актуализиране във вашия компютър. За да направите това, изпълнете следните стъпки:
 1. Щракнете върху Старт
  Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
  бутон Старт
  , въведете Windows Update в полето Търсене на програми и файлове, след което натиснете ENTER.
 2. Щракнете върху Промяна на настройките.
 3. Под Важни актуализации изберете Инсталирай актуализациите автоматично (препоръчва се) и щракнете върху OK.

Център на Microsoft за изтегляния

От Центъра на Microsoft за изтегляния можете да изтеглите следните файлове:
Актуализация за Windows 7 за базирани на x86 системи (KB971033)
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Изтегляне
Изтеглете сега пакета за актуализация на Windows 7 за базирани на х86 системи.

Актуализация за Windows 7 за базирани на x64 системи (KB971033)
Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Изтегляне
Изтеглете сега пакета за актуализация на Windows 7 за базирани на x64 системи (KB971033).

За повече информация за изтеглянето на файлове за поддръжка на Microsoft щракнете върху следния номер на статия, за да прегледате статията в Базата знания на Microsoft:
119591 Как да получите файлове на Microsoft за поддръжка от онлайн услуги (Това може да е на английски)
Този файл е проверен за вируси от Microsoft. Microsoft използва най-актуалния софтуер за откриване на вируси, който е достъпен към датата на публикуване на файла. Файлът се съхранява на сървъри с повишена защита, които възпрепятстват всички неупълномощени промени във файла.

Забележка Инсталирането на тази актуализация не влияе върху функционалността на вашата операционна система.

Допълнителна информация за тази актуализация

Тази актуализация на технологиите за активиране на Windows помага да се откриват грешки при проверката и атаки при активирането. Тази актуализация открива също всякакви опити за злонамерено променяне на данни във важни системни файлове на Windows 7. Имайте предвид, че някои фалшиви копия на Windows съдържат злонамерен софтуер.

Когато тази актуализация се инсталира, тя извършва проверка на копието на Windows, което се изпълнява на вашия компютър. Тази проверка обаче не влияе върху функционалността на Windows. Процесът на актуализация завършва без съобщения, ако не открие грешки при проверката, атаки при активирането или променени файлове.

Променяни файлове
Ако актуализацията открие променян файл, тя се опитва да го възстанови. Това възстановяване може да изисква рестартиране. Ако тази актуализация не може да възстанови променяните файлове, ще ви препрати за повече информация в интернет.

Грешки при проверка или атаки при активиране
Грешките при проверка и атаките при активиране се опитват да заобиколят процеса на активиране на Windows и понякога се съдържат във фалшиви копия на Windows. Ако се открият грешки при проверка или атаки при активиране, ще бъдете насочени към допълнителна информация в интернет за решаване на проблема. Когато се премахнат грешките при проверка или атаките при активиране, може да бъдете помолени да използвате валиден продуктов ключ, за да активирате копието на Windows 7, което се изпълнява на вашия компютър. Ако решите да не отстранявате в момента грешките при проверка или атаките при активиране, ще бъдете уведомявани периодично, че копието на Windows 7, което се изпълнява на вашия компютър, не е оригинално. Освен това Windows ще предостави връзка към допълнителна онлайн информация за решаване на проблемите.

Прочетете нашата декларация за поверителност онлайн

За повече информация за "Декларация за поверителност за програмата за оригинален софтуер от Microsoft," посетете следния уеб сайт на Microsoft:
http://www.microsoft.com/genuine/downloads/PrivacyInfo.aspx?displaylang=bg

Свойства

ID на статията: 971033 - Последна рецензия: 01 октомври 2012 г. - Редакция: 4.0
Важи за:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
Ключови думи: 
kbgraphxlink kbexpertisebeginner kbsurveynew kbhowto KB971033

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com