Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή προστατευμένου αρχείου Windows Media DRM ή μια Zune DRM προστατευμένο αρχείο σε έναν υπολογιστή που έχει προκαθοριστεί με Windows 7

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 976590 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε έναν υπολογιστή που έχει προκαθοριστεί με τα Windows 7, δεν μπορείτε να αναπαραγάγετε ένα αρχείο πολυμέσων. Το αρχείο πολυμέσων Windows Media Digital διαχείρισης δικαιωμάτων (DRM) προστατεύεται ή προστασία Zune DRM.

Επιπλέον, δεν μπορείτε να αγοράσετε ή αναπαραγωγή νέα αρχεία πολυμέσων του Windows Media DRM που προστατεύονται και Zune DRM προστατευμένα αρχεία πολυμέσων σε αυτόν τον υπολογιστή.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τα Windows 7 είναι προεγκατεστημένα στον νέο υπολογιστή χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ανάπτυξης βάσει ειδώλου των Windows. Τα συστήματα Windows Media DRM και Zune DRM επηρεάζονται από αυτόν τον τύπο της εγκατάστασης των Windows 7.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να ελέγξετε τη λειτουργικότητα του Windows Media DRM και Zune DRM. Εάν το Windows Media DRM και Zune DRM δεν λειτουργούν, χρησιμοποιήστε το εργαλείο ResetDRM για να επαναφέρετε τα συστήματα DRM. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ελέγξτε αν το Windows Media DRM και Zune DRM λειτουργεί σωστά στον υπολογιστή σας. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Λήψη ενός δείγματος αρχείου πολυμέσων και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

   Για να κάνετε λήψη ενός δείγματος αρχείου πολυμέσων, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
   http://go.Microsoft.com/fwlink/;(LinkID) = 166118

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το Windows Media DRM προστατευμένο αρχείο πολυμέσων είναι ένα αρχείο πολυμέσων που απαιτεί Windows DRM και Zune DRM να είναι πλήρως λειτουργική για την αναπαραγωγή. Αυτό είναι να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητα του Windows Media DRM και Zune DRM και δεν είναι δυνατό να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.
  2. Ανοίξτε το αρχείο που λάβατε αναπαραγωγή του πολυμέσου.

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε μια αναβάθμιση στοιχείου του Windows Media Player, όταν ανοίγετε το αρχείο πολυμέσων, κάντε κλικ στο κουμπί Αναβάθμιση.
  3. Εάν λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος σχετικά με τα δικαιώματα χρήσης πολυμέσων κατά την αναπαραγωγή του αρχείου πολυμέσων, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ResetDRM. Εάν δεν λάβετε μήνυμα σφάλματος, προχωρήστε στο βήμα 3 για υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft.
 2. Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ResetDRM, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  Σημαντικό Το εργαλείο ResetDRM διαγράφει όλες τις υπάρχουσες άδειες χρήσης του Windows Media DRM και αδειών χρήσης Zune DRM από την τρέχουσα εγκατάσταση των Windows 7. Θα πρέπει να το εργαλείο ResetDRM Μόνο ο χρησιμοποιείται εάν η αναπαραγωγή του περιεχομένου όλων των Windows Media DRM και Zune DRM δεν λειτουργεί. Αφού ολοκληρωθεί η παρακάτω διαδικασία, πρέπει να επαναλάβετε τη σάρωση άδειες χρήσης DRM στον υπολογιστή σας που βασίζεται σε Windows 7.
  1. Κάντε λήψη του εργαλείου ResetDRM και να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας. Για να κάνετε λήψη αυτού του αρχείου, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
   http://go.Microsoft.com/fwlink;(LinkID) = 105000
  2. Κάντε δεξιό κλικ ResetDRM.exe, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση ως διαχειριστής Για να επαναφέρετε τα συστήματα Windows Media DRM και Zune DRM.

   Σημαντικό Για τα Windows 7 Service Pack 1 (SP1), πρέπει να ορίσετε την εφαρμογή ResetDRM.exe σε λειτουργία συμβατότητας Windows 7 πριν προσαρμογή θα εκτελεστεί. Για να το κάνετε αυτό, κάντε δεξιό κλικResetDRM.exe και κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες και στη συνέχεια επιλέξτε τοΣυμβατότητα Κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε το πλαίσιο ελέγχου για Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για: . Επιλέξτε τα Windows 7 στην αναπτυσσόμενη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί OK. Ακολουθήστε τα βήματα στο βήμα Β ξανά.
  3. Αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων που έχετε λάβει που χρησιμοποιήθηκε στο βήμα 1 για επανάληψη δοκιμής Windows Media DRM και Zune DRM.
  Εάν το Windows Media DRM προστατευμένο αναπαραγωγή πολυμέσων με επιτυχία, το ζήτημα έχει επιλυθεί.
  Σημαντικό Αφού επιλυθεί το ζήτημα, πρέπει να διαγράψετε το εργαλείο ResetDRM.exe για να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο εσφαλμένα, αφού έχουν διορθωθεί αυτό το ζήτημα.
 3. Επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ηλεκτρονικά ή τηλεφώνου:http://support.Microsoft.com/Select/?Target=Assistance
 

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 976590 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbexpertisebeginner kbtshoot kbprb kbmt KB976590 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:976590

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com