Συμπτώματα

Πληροφορίες επικοινωνίας, όπως δραστηριότητες, συσκέψεις, ενημερώσεις κατάστασης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συναντήσεις, δεν εμφανίζεται στο παράθυρο άτομα σε 2013 του Microsoft Outlook ή το Outlook 2010. Αντίθετα, η δυνατότητα Microsoft κοινωνικής σύνδεσης εμφανίζει τα ακόλουθα μηνύματα:
Δεν υπάρχουν στοιχεία προς εμφάνιση σε αυτήν την προβολή.
Αναζήτηση δεν είναι δυνατό να επιστρέψει αποτελέσματα για αυτήν την προβολή. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Το στιγμιότυπο οθόνης σας δείχνει ότι η δυνατότητα σύνδεσης κοινωνικής δεν εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τις επαφές


Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Κατά την ελαχιστοποίηση του παράθυρου ατόμου, εμφανίζεται η ακόλουθη ειδοποίηση:
Ορισμένες δυνατότητες του παράθυρου ατόμου είναι απενεργοποιημένες επειδή το Windows Desktop Search δεν είναι διαθέσιμη.
Επιπλέον, λαμβάνετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους όταν εκτελείτε μια αναζήτηση στο Outlook 2010:
Άμεση αναζήτηση δεν είναι διαθέσιμη, όταν το Outlook εκτελείται με δικαιώματα διαχειριστή. Για να χρησιμοποιήσετε την άμεση αναζήτηση, τερματίστε και ξεκινήστε πάλι το Outlook χωρίς δικαιώματα διαχειριστή.
Η υπηρεσία αναζήτησης των Windows δεν έχει εγκατασταθεί. Το Outlook δεν μπορεί να παρέχει αποτελέσματα γρήγορης αναζήτησης, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα "Άμεση αναζήτηση", εκτός αν αυτή η υπηρεσία έχει εγκατασταθεί. Για πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση αυτού του προαιρετικού στοιχείου περιλαμβάνονται στο λειτουργικό σας σύστημα, ανατρέξτε στη Βοήθεια που περιλαμβάνεται με την έκδοση των Microsoft Windows.
Για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα "Άμεση αναζήτηση" στο Outlook, πρέπει να κάνετε λήψη και να εγκαταστήσετε ένα στοιχείο για τα Microsoft Windows.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να χρησιμοποιήσετε το Outlook Connector κοινωνικής στο Outlook 2010 και Outlook 2013, πρέπει να εγκαταστήσετε το Windows Search. Επιπλέον, θα πρέπει να δεν ξεκινάτε το Outlook 2010 ή Outlook 2013 χρησιμοποιώντας την εντολή Εκτέλεση ως διαχειριστής . Επομένως, ακολουθήστε τα εξής βήματα για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

Βήμα 1: Εγκατάσταση αναζήτησης των Windows

Βεβαιωθείτε ότι εκτελείται η υπηρεσία αναζήτησης των Windows σε Windows 8.1

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
8.1 των Windows, η δυνατότητα αναζήτησης των Windows εγκαθίσταται αυτόματα. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία αναζήτησης των Windows εκτελείται όπως αναμένεται. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Σκουπίδια στο από τη δεξιά πλευρά της οθόνης και έπειτα κτυπήστε το στοιχείο αναζήτησης. Ή, εάν χρησιμοποιείτε ποντίκι, στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.
 2. Τύπος Υπηρεσίες στην αναζήτηση πλαίσιο, και, στη συνέχεια, κτυπήστε την εντολή ή κάντε κλικ στο κουμπί Προβολή τοπικών υπηρεσιών.
 3. Εντοπίστε την υπηρεσία Αναζήτησης των Windows και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η κατάσταση της υπηρεσίας εκτελείται.
  Εάν δεν εκτελείται η υπηρεσία αναζήτησης των Windows, κάντε δεξιό κλικ στην υπηρεσία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να ξεκινήσει η υπηρεσία.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Ένα στιγμιότυπο οθόνης για αυτό το βήμα
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας

Εγκαταστήσετε το Windows Search στα Windows 7 ή Windows 8

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
 1. Κλείστε το Outlook.
 2. Στον πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στην επιλογή " προγράμματα και δυνατότητες".
 3. Στο παράθυρο περιήγησης, κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση δυνατοτήτων των Windows ή να απενεργοποιήσετε.
 4. Στο παράθυρο διαλόγου Των δυνατοτήτων των Windows , εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου της Αναζήτησης των Windows . (Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθενται παρακάτω).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 6. Μετά την εγκατάσταση της δυνατότητας αναζήτησης των Windows, κάντε κλικ στην επιλογή Επανεκκίνηση τώρα για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.
 7. Ξεκινήστε το Outlook μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

  Σημείωση Όταν ξεκινάτε το Outlook μετά την εγκατάσταση του Windows Search, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου παρόμοιο με το ακόλουθο.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το στιγμιότυπο που εμφανίζεται όταν το Outlook είναι πρώτη εκκίνηση αφού κάνετε τις αλλαγές
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας

Εγκατάσταση αναζήτησης των Windows στα Windows Vista και Windows XP

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Κάντε λήψη του Windows Search 4.0 από τις ακόλουθες σελίδες Κέντρο λήψης:
Windows Search 4.0 για τα Windows XP (KB940157)

Windows Search 4.0 για το Windows Vista SP1 (KB940157)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του Windows Search 4.0, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
940157 Περιγραφή του Windows Search 4.0 και το Multilingual User Interface Pack για Windows Search 4.0
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας

Βήμα 2: Ξεκινήστε το Outlook χωρίς να χρησιμοποιήσετε την εκτέλεση ως διαχειριστής εντολή

Στα Windows 8.1 και 8 των Windows, κάντε κλικ στο κουμπί 2013 το Outlook ή το Outlook 2010 από την οθόνη έναρξης απευθείας.

Ή σε μια προηγούμενη έκδοση των Windows, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Όλα τα προγράμματα, κάντε κλικ στο κουμπί Του Microsoft Officeκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Microsoft Outlook 2013 ή Microsoft Outlook 2010.

Σημείωση Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε την εντολή " Εκτέλεση ως διαχειριστής ".

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αναγν. άρθρου: 976786
Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:: Microsoft Outlook 2010, Microsoft Outlook 2013
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 976786
Θέλετε να κάνετε σχόλια για αυτό το άρθρο;
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.